15/10/2010 14:08
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל כ. יקרה, בריאות שלמה שתהיה לך!
בראבו על השינויים. כל שינוי מתקבל בברכה.
לחיי השינויים הקטנים והגדולים של כולנו.
שבת שלום
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 12:45
 רבקה Posts: 8411
|
מיכל חביבתי שולחת לך בריאות ורפואה שלמה להחלמתך. אכן הקשבתינו למירי שלנו זאת הדרך שמובילה אותנו למקום הנכון בו אנו רוצים להיות ונהיה בהתמדה ביישום ובהצלחה רבה שבת שלום ומבורך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 05:12
 dany Posts: 19819
|
מיכל יקרה שינויים הם לא קלים ובפרט שמגיעים אליהם בגיל לא צעיר צעיר זה קשה הרבה יותר. אז כל הכבוד עלכל שינוי שאת עושה ומתמידה. מאחלת לך קודם כל בריאות שלמה, החלמה מלאה לריאותיך. ועם ההחלמה חזרי את התכנית כי את כבר יודעת שזה עושה לך רק טוב. שבת שלום חיבוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל כ חמודה שמחים שאת מעדכנת וכל הכבוד על השינויים הלמידה וההקשה לגוף יישר כוח והרבה הצלחה בהמשך אך הכי חשוב בריאות שלמה ואחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל כ כתב:
שלום לכולן.... כולם.... לא נעלמתי, פשוט הייתי מאד חולה . תקפה אותי דלקת ראות, בשתי הראות, ראות מלאות נוזלים... בלשון המעטה- סיוט. רציתי לשתף אתכן בתהליך מאד ארוך שאני עוברת, לפני שפגשתי את מירי לא שתיתי מים בכלל, היום אני שותה רק מים. שתיתי לפחות 10 כוסות נס ביום. היום אני שותה רק תה ירוק וזה טעים לי כל כך... בתחילת התהליך שאני עוברת עם מירי ואיתכן הייתי מתעוררת וישר מתחילה עם החטיף היומי מותר אז מה אם זמ מוקדם בבוקר... היום אני יכולה לדחות את המתוק הזה לאמצע היום. כל מה שמירי אומרת כל כך נכון .לזמן , לתהליך, יש משקל כל כך גדול. אז בתקופה שהייתי כל כך חולה לא עשיתי שום דיאטה. הייתי כל כך חלשה ניסיתי הכל בכל שעה רק להתחזק. באופן כללי אני מאושרת עם השנה שאני עם מירי דרך הארינטרנט. השתנה לי הגוף מאד מאד ובגילי המתקדם זה המון. סוף שבוע רגוע שפוי ונעים לכולנו.
מיכלי מאחלת לך המון בריאות ובטוחה שבשבוע הבא תחזרי למסלול,שבת שלום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 22:41
 מיכל שרון Posts: 1318
|
מיכל אני שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב.. תתחזקי לאט לאט ותשובי לאיתנך, זה הכי חשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 21:51
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל יקרה קודם כל בריאות ותקשיבי לגוף. שמחה מאד איתך על השינויים. אני בטוחה שיהיו עוד רבים וטובים. בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 20:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל החלמה מהירה ושהריאות שלך יחזרו לתפקד כרגיל. אין ספק שבסופו של יום כל הדברים שמירי מדברת עליהם מכניסים שינויים משמעותיים לחיינו. הגמילה מהמתוק, הגמילה מהמשקאות הקלים, ההקשבה לגוף, לעשות את מה שטוב לנו וכמובן לתת זמן ורוגע לעצמנו. להתאקלם למצב החדש לאט לאט ולדעתלפרגן לעצמנו את השינויים. סוף שבוע מצוין עם המשך עשייה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 20:37
 1103 Posts: 5022
|
מיכל כ. יקרה החלמה מהירה ובריאות טובה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 18:08
 דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה החלמה מהירה. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 17:22

שלום לכולן.... כולם.... לא נעלמתי, פשוט הייתי מאד חולה . תקפה אותי דלקת ראות, בשתי הראות, ראות מלאות נוזלים... בלשון המעטה- סיוט. רציתי לשתף אתכן בתהליך מאד ארוך שאני עוברת, לפני שפגשתי את מירי לא שתיתי מים בכלל, היום אני שותה רק מים. שתיתי לפחות 10 כוסות נס ביום. היום אני שותה רק תה ירוק וזה טעים לי כל כך... בתחילת התהליך שאני עוברת עם מירי ואיתכן הייתי מתעוררת וישר מתחילה עם החטיף היומי מותר אז מה אם זמ מוקדם בבוקר... היום אני יכולה לדחות את המתוק הזה לאמצע היום. כל מה שמירי אומרת כל כך נכון .לזמן , לתהליך, יש משקל כל כך גדול. אז בתקופה שהייתי כל כך חולה לא עשיתי שום דיאטה. הייתי כל כך חלשה ניסיתי הכל בכל שעה רק להתחזק. באופן כללי אני מאושרת עם השנה שאני עם מירי דרך הארינטרנט. השתנה לי הגוף מאד מאד ובגילי המתקדם זה המון. סוף שבוע רגוע שפוי ונעים לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|