17/10/2010 22:51
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקו יקרה אכן על בטן ושטוחה יישר כוח את פשוט מדהימה כייף שאת איתנו וזכות להכירך
אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקרודיאון חמודה כייף לשמוע על החוויות והמחמאות מגיעות לך ועוד איך יישר כוח על הבחירות באוכל ועל השמירה והתמודדות בראבו ענקי בהצלחה בהמשך ואחלה סופש את יודעת מתי הסיפוק הכי גדול? כשקמתי בבקר והבטן שטוחה ואין יסורי מצפון,תענוגגגגגגג.סוף שבוע קסום לך. אקורדיאון כתב: לפני כשעה חזרתי מיום מתיש,חום אימים,שהינו על המצדה כ-4 שעות אבל מרגש לכל הדעות,יקירי ההתמודדות החלה מהבוקר כשלמיניבוס הועמסו עוגיות מאפה בית כגון מעמולים ודומיהם ואלה שוכנו מאחורי המושב שלי .כל הדרך כלם טרפו עד לחיסול המטרה ואני ידידי שתיתי מים!!!הגענו חיכתה ארוחת בקר אכלתי חצי לחמניה,לאחר מכן נסענו לארוחת צהריים לבית מלון וכאן מכת מאכלים ומתוקים.כמו תלמידה מחוננת מבית סיפרה של מירי בלקין לקחתי צלחת בחרתי מאכלים שאין לי בבית אבל באמת בשליטה ולא קמתי פעם נוספת. -לעבר המתוקים העפתי מבט בדרכי לשירותים ואמרתי לעצמי זה אסטטי אבל פרווה,לא טעים!!!חברה אני אומרת לכם מגיע לי צל"ש.נדמה לי שגם המחמאות שקיבלתי מאנשים שלא ראו אותי מספר חודשים חייבו אותי. מסבר יקירי,הכל עניין של החלטה ונחישות.שיהיה לכלנו לילה טוב,בקר טוב ומודה לכלכם על התמיכה והעידוד אוהבת אותכם! edited by דובונית אכפת לי on 10/17/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 07:03
 dany Posts: 19819
|
מה זה סקרנית להכיר אותך אקו יקרה אקורדיאון כתב:
ברכההרשקוביץ כתב: אקורדיאון יקרה, שפו על העמידה בפיתויים, כולנו יודעים כמה זה קשה, והנה את הצלחת, את בשבילנו מופת ודוגמה להצלחה. תמשיכי כך כי כפי שהבנתי מהבנות בפורום באמת חבל לקלקל את איך שאת נראית!!! בהערכה רבה,  תודה רבה איזה כיף !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 06:21
 אקורדיאון Posts: 16381
|
ברכההרשקוביץ כתב:
אקורדיאון יקרה, שפו על העמידה בפיתויים, כולנו יודעים כמה זה קשה, והנה את הצלחת, את בשבילנו מופת ודוגמה להצלחה. תמשיכי כך כי כפי שהבנתי מהבנות בפורום באמת חבל לקלקל את איך שאת נראית!!! בהערכה רבה,  תודה רבה איזה כיף !!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 00:40
 אשירה Posts: 4292
|
אקורדיאון יקרה, שפו על העמידה בפיתויים, כולנו יודעים כמה זה קשה, והנה את הצלחת, את בשבילנו מופת ודוגמה להצלחה. תמשיכי כך כי כפי שהבנתי מהבנות בפורום באמת חבל לקלקל את איך שאת נראית!!!
בהערכה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 00:33
 יעלי Posts: 589
|
עם שליטה שכזו, את בהחלט מצדיקה את שמך החדש אקו!!!! בקצב הזה עוד מעט זה יהיה רק אק..... כל הכבוד! זו כנראה לדרך היחידה עבורינו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 20:34
 ענת Posts: 3849
|
בהחלט תלמידה מחוננת..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 20:31
|
חחח התעייפת מהשם המסורבל? עכשיו את מצדיקה את יעלי כפי שכתבה לאחר שראתה אותי, שאני רק אקו ולא אקורדיון,אהבתי. כן יקירתי חרקתי שיניים אבל לא לקחתי שום סיכון,האמת לאמיתה אני לא סומכת על עצמי שאקח משהו מתוק ובזה אסיים,לכן אני עושה הגנות ,תלמידה מצטיינת הא? שבת שלום נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 17:04
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה קיצרתי את השם ברשותך..... כל הכבוד על השליטה, התלמיד עלה על רבו. לי בטח היה פחות אופי מול המתוקים המדהימים. ואכן החכמה לא להתחיל. ובארוחות מזנון לקחת צלחת רק פעם אחת, זה פשוט עובד. שבת שלום המון אהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 14:20
 רבקה Posts: 8411
|
מאמא'לה לא היה לי בכלל ספק שתעמדי במשימה כשאת במצבך היום חתיכה , מקסימה ובמודעות על שבת שלום מתוקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 13:36
|
בלונדה.... כתב:
את רואה שהצלחת!!!!! כשאת רוצה שום דבר לא עומד בדרכך!!!!!!!!!
שבת שלום וסופ"ש קסוםםםםם
תודה יקירה גם לך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 13:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
את רואה שהצלחת!!!!! כשאת רוצה שום דבר לא עומד בדרכך!!!!!!!!!
שבת שלום וסופ"ש קסוםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 12:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
רק בשביל המחמאות שקיבלת היה שווה לנסוע עד לשם. שמחה לשמוע שנהנית וגם היית בשליטה ואין כמו תחושה של נצחון כשאנו מוקפים בפיתויים רבים. בראבו!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 10:55

מצטרפת לדעתה של נילי, כל מילה אמת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 10:55
 1103 Posts: 5022
|
אקורדיאון נהדרת את נותנת השראה לכולנו איך עומדים בגבורה על המשמר. את מופת ודוגמא ומודל לחקוי.
שבת נהדרת ומהנה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 05:24
|
אין על תחושת הניצחון שעברנו משוכה ויכולנו לה. גאה בך המשיכי כך נשיקה דני אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקרודיאון חמודה כייף לשמוע על החוויות והמחמאות מגיעות לך ועוד איך יישר כוח על הבחירות באוכל ועל השמירה והתמודדות בראבו ענקי בהצלחה בהמשך ואחלה סופש את יודעת מתי הסיפוק הכי גדול? כשקמתי בבקר והבטן שטוחה ואין יסורי מצפון,תענוגגגגגגג.סוף שבוע קסום לך. אקורדיאון כתב: לפני כשעה חזרתי מיום מתיש,חום אימים,שהינו על המצדה כ-4 שעות אבל מרגש לכל הדעות,יקירי ההתמודדות החלה מהבוקר כשלמיניבוס הועמסו עוגיות מאפה בית כגון מעמולים ודומיהם ואלה שוכנו מאחורי המושב שלי .כל הדרך כלם טרפו עד לחיסול המטרה ואני ידידי שתיתי מים!!!הגענו חיכתה ארוחת בקר אכלתי חצי לחמניה,לאחר מכן נסענו לארוחת צהריים לבית מלון וכאן מכת מאכלים ומתוקים.כמו תלמידה מחוננת מבית סיפרה של מירי בלקין לקחתי צלחת בחרתי מאכלים שאין לי בבית אבל באמת בשליטה ולא קמתי פעם נוספת. -לעבר המתוקים העפתי מבט בדרכי לשירותים ואמרתי לעצמי זה אסטטי אבל פרווה,לא טעים!!!חברה אני אומרת לכם מגיע לי צל"ש.נדמה לי שגם המחמאות שקיבלתי מאנשים שלא ראו אותי מספר חודשים חייבו אותי. מסבר יקירי,הכל עניין של החלטה ונחישות.שיהיה לכלנו לילה טוב,בקר טוב ומודה לכלכם על התמיכה והעידוד אוהבת אותכם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 05:21
|
איזה מקסימה זה ברור שהכל בראש שלנו ואם מחליטים ורוצים אז בתוך הקיר נעבור ואין מי שיעצור!!!!!!! גאה בך יקירתי את סמל ודוגמא. ומאחלת לך את הכוחות הללו גם בהמשך שבת שלום והמון אהבה דני
אקורדיאון כתב:
לפני כשעה חזרתי מיום מתיש,חום אימים,שהינו על המצדה כ-4 שעות אבל מרגש לכל הדעות,יקירי ההתמודדות החלה מהבוקר כשלמיניבוס הועמסו עוגיות מאפה בית כגון מעמולים ודומיהם ואלה שוכנו מאחורי המושב שלי .כל הדרך כלם טרפו עד לחיסול המטרה ואני ידידי שתיתי מים!!!הגענו חיכתה ארוחת בקר אכלתי חצי לחמניה,לאחר מכן נסענו לארוחת צהריים לבית מלון וכאן מכת מאכלים ומתוקים.כמו תלמידה מחוננת מבית סיפרה של מירי בלקין לקחתי צלחת בחרתי מאכלים שאין לי בבית אבל באמת בשליטה ולא קמתי פעם נוספת. -לעבר המתוקים העפתי מבט בדרכי לשירותים ואמרתי לעצמי זה אסטטי אבל פרווה,לא טעים!!!חברה אני אומרת לכם מגיע לי צל"ש.נדמה לי שגם המחמאות שקיבלתי מאנשים שלא ראו אותי מספר חודשים חייבו אותי. מסבר יקירי,הכל עניין של החלטה ונחישות.שיהיה לכלנו לילה טוב,בקר טוב ומודה לכלכם על התמיכה והעידוד אוהבת אותכם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 04:45
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקרודיאון חמודה כייף לשמוע על החוויות והמחמאות מגיעות לך ועוד איך יישר כוח על הבחירות באוכל ועל השמירה והתמודדות בראבו ענקי בהצלחה בהמשך ואחלה סופש את יודעת מתי הסיפוק הכי גדול? כשקמתי בבקר והבטן שטוחה ואין יסורי מצפון,תענוגגגגגגג.סוף שבוע קסום לך.אקורדיאון כתב: לפני כשעה חזרתי מיום מתיש,חום אימים,שהינו על המצדה כ-4 שעות אבל מרגש לכל הדעות,יקירי ההתמודדות החלה מהבוקר כשלמיניבוס הועמסו עוגיות מאפה בית כגון מעמולים ודומיהם ואלה שוכנו מאחורי המושב שלי .כל הדרך כלם טרפו עד לחיסול המטרה ואני ידידי שתיתי מים!!!הגענו חיכתה ארוחת בקר אכלתי חצי לחמניה,לאחר מכן נסענו לארוחת צהריים לבית מלון וכאן מכת מאכלים ומתוקים.כמו תלמידה מחוננת מבית סיפרה של מירי בלקין לקחתי צלחת בחרתי מאכלים שאין לי בבית אבל באמת בשליטה ולא קמתי פעם נוספת. -לעבר המתוקים העפתי מבט בדרכי לשירותים ואמרתי לעצמי זה אסטטי אבל פרווה,לא טעים!!!חברה אני אומרת לכם מגיע לי צל"ש.נדמה לי שגם המחמאות שקיבלתי מאנשים שלא ראו אותי מספר חודשים חייבו אותי. מסבר יקירי,הכל עניין של החלטה ונחישות.שיהיה לכלנו לילה טוב,בקר טוב ומודה לכלכם על התמיכה והעידוד אוהבת אותכם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:27
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקרודיאון חמודה כייף לשמוע על החוויות והמחמאות מגיעות לך ועוד איך יישר כוח על הבחירות באוכל ועל השמירה והתמודדות בראבו ענקי בהצלחה בהמשך ואחלה סופש אקורדיאון כתב:
לפני כשעה חזרתי מיום מתיש,חום אימים,שהינו על המצדה כ-4 שעות אבל מרגש לכל הדעות,יקירי ההתמודדות החלה מהבוקר כשלמיניבוס הועמסו עוגיות מאפה בית כגון מעמולים ודומיהם ואלה שוכנו מאחורי המושב שלי .כל הדרך כלם טרפו עד לחיסול המטרה ואני ידידי שתיתי מים!!!הגענו חיכתה ארוחת בקר אכלתי חצי לחמניה,לאחר מכן נסענו לארוחת צהריים לבית מלון וכאן מכת מאכלים ומתוקים.כמו תלמידה מחוננת מבית סיפרה של מירי בלקין לקחתי צלחת בחרתי מאכלים שאין לי בבית אבל באמת בשליטה ולא קמתי פעם נוספת. -לעבר המתוקים העפתי מבט בדרכי לשירותים ואמרתי לעצמי זה אסטטי אבל פרווה,לא טעים!!!חברה אני אומרת לכם מגיע לי צל"ש.נדמה לי שגם המחמאות שקיבלתי מאנשים שלא ראו אותי מספר חודשים חייבו אותי. מסבר יקירי,הכל עניין של החלטה ונחישות.שיהיה לכלנו לילה טוב,בקר טוב ומודה לכלכם על התמיכה והעידוד אוהבת אותכם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:02
|
dany כתב:
יקירתי אל פחד, את הרי במודעות, את בהכרה, את לא חולת ירח, אז דווקא אל תרעיבי את עצמך, את יכולה לאכול קצת ולטעום במידה ויהיה דברים ממש ממש שאת לא אוכלת ביום יום. קצת קצת מכל דבר לא משמין את אף אחד. אל תחסירי מעצמך כי החסך הזה יכול להפיל אותך אחר כך בתחושה של אני מסכנה ומגיע לי........ ואם לא יהיה דברים משגעים אז פשוט לאכול בכדי לחיות ולא להיות רעבה. שיהיה יום נהדר מזל טוב לבר המצווה רעיון יפה מצדה....... רק קצת מעייף לדעתי אבל מה אני מבינה אני כבר בגדר הקשישות.......... יום נהדר יקירה שליטה וחשיבה הגיונית נשיקה דני דנילה תודה,את רואה לא הספקתי לקרוא בבקר אבל בדיעבד זה מה שעשיתי.האמיני לי לא צריך להיות קשיש צעירים התקשו בחום של היום במיוחד זה היה משהו חריג.לילה טוב אקורדיאון כתב: בקר טוב לכלם. בעוד כשעתיים אני מתחילה את דרכי למצדה,נכד של חברתי הטובה חוגג בר מצווה ומתחילים בעליה לתורה על המצדה,לאחר מכן ארוחת בקר למעלה ובצהריים ארוחה חגיגית בבית מלון. בטוחה שההנאה וההתרגשות יהיו שם,אבל גם שפע של אוכל ופתויים,אחלו לי הצלחה בשליטה מלאה זה ממש יום מסוכן אבל הבטחתי לעצמי שאני עומדת בזה בכבוד,מקווה שלא אפשל. אני כבר עם כוס קפה הפוך מבית הקפה ליד ביתי וזה יחזיק אותי כמה שעות טובות. אחזור ואדווח,נא להחזיק לי אצבעות משום מה יש לי פחד מוות . שיהיה לכלנו יום קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 22:59
|
בלונדה.... כתב:
אקורדיאון מהממת!!! תלכי, תסעי ותהני.....
אלו הם החיים , אין לך ממה לפחד כשאת מחליטה משהו זה מתבצע...
במקרה הכי גרוע אם תאכלי קצת יותר בצהריים את עדיין בערב כבר בבית חוזרת לשליטה מלאה....
יום מהנה לך.... תודה ילדה חמודה את רואה הכל עבר בשלום,קיבלתי מחמאות אפילו מהילדים לא יאומן כמה הם שמים לב!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|