14/10/2010 07:32
 סיסי 17 Posts: 618
|
תודה יקרות על העידוד והתמיכה אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 07:12
 בלונדה.... Posts: 3603
|
סיסי , 2 קילו זה ממש לא נורא ועוד לארבעה שבועות באמריקה??!!!!
יצאת בזול ותראי כבר שבוע הבא זה יורד...
מאחלת לך בהצלחה וסופ"ש נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 06:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב סיסי תאמיני לי שלעלות 2 ק"ג בחודש ועוד כשנמצאים בארה"ב זה בהחלט שום דבר. לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם הייתי נמצאת שם במקומך עם כל האוכל והפיתויים והיכולת וכמו שידוע לך אנחנו אנשים עם יכולת. את מדהימה, נסעת נהנת אכלת חזרת עם חוויות וכמו שאת יודעת מה שעולה מהר יורד מהר. לי יש תחושה ששתי הקילו האלה ירדו ממך עוד השבוע אז לא להתבאס ולא להתאכזב המשיכי בתכנית ותראי הפתעה בשקילה הבאה. שבת שלום לך יקירה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
סיסלה אהובה אנשים בלי חו"ל מעלים 2 קילו גם בארץ אחרי החגים אז זה שפוי ועוד אכלת נהנת עשית חיים גם אם זה קצת שמן העיקר שחזרת אלינו ולמסגרת ובטוח שאת כבר בתוך התהליך ואנו איתך ועד שבוע הבא מה שעלה מהר ירד מהר בהצלחה ואחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:13
 dany Posts: 19819
|
סיסי אהובה לעלות שני קילו ב-4 שבועות בארה"ב זה ממש מחוננות, מישהו אחר(אולי מישהי ) היתה עולה לפחות חמישה.............. כך באמת היה!!!!!!!!!!!! אז כפי שכתבו לך מה שעלה מהר ירד מהר,חזרת לתכנית, מיד התייצבת לשקילה, כל הכבוד!!!! לא ברחת מהמציאות, נהדרת. שיהיה לך סופ"ש נהדר קסום ושפוי. אוהבת דני סיסי 17 כתב:
חברים יקרים ומירי אהובה היתה הרצאה מעולה כמו תמיד עם המון מוטיבציה וכמו בכל פעם אני לומדת משהו חדש ואין לזה מחיר. אני נשקלתי היום אחרי 4 שבועות שלא נשקלתי ו"מחיר " החופש עלייה של 2 ק"ג באסה ... נכון! אבל מחיר החגים החופש האין מסגרת אין מה לומר פחמימות , אוכל עתיר שומן אמריקה ... אין לי ספק שעדיין מירי היתה לי בצלחת אחרת הייתי עולה הרבה יותר.... אין כמו לחזור לשיגרה לאוכל של הבית, לשליטה הכל בהבנה ובהשלמה מקווה להחזיר חובות מהר ושיהיה בהצלחה אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 01:23
 רבקה Posts: 8411
|
סיסי יקירתי זה לא באסה , לא קרה כלום שוב חזרה לשגרה ומחזירים חובות כמוך כמוני ונעשה זאת כמו גדולות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:38
 1103 Posts: 5022
|
סיסי יקרה כאשר אנחנו בחופשה,או יוצאים מהשיגרה, לרוב אנחנו שוכחים
את המסגרת וכמובן אנו משלמים על כך.אך אל לך להצטער,
אלה להתעודד שזה עלה לך רק ב-2 ק"ג,ועתה את חוזרת לשיגרה,
מחזירה את חובך ומכאן והלאה חוזרת לשיגרה הברוכה אשר תוביל
אותך אל ההצלחה.
באהבה
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:30
 ענת Posts: 3849
|
אכן מה שעולה מהר יורד מהר, העיקר נהנית מכאן המשיכי הלאה בשיא המוטיבציה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
כידוע מה שעלה מהר גם ירד. נצלת חופשה וחגים עד תום ועכשיו לשיגרה ולהצלחה במשימה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:25
 סיסי 17 Posts: 618
|
חברים יקרים ומירי אהובה היתה הרצאה מעולה כמו תמיד עם המון מוטיבציה וכמו בכל פעם אני לומדת משהו חדש ואין לזה מחיר. אני נשקלתי היום אחרי 4 שבועות שלא נשקלתי ו"מחיר " החופש עלייה של 2 ק"ג באסה ... נכון! אבל מחיר החגים החופש האין מסגרת אין מה לומר פחמימות , אוכל עתיר שומן אמריקה ... אין לי ספק שעדיין מירי היתה לי בצלחת אחרת הייתי עולה הרבה יותר.... אין כמו לחזור לשיגרה לאוכל של הבית, לשליטה הכל בהבנה ובהשלמה מקווה להחזיר חובות מהר ושיהיה בהצלחה אוהבת סיסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|