14/10/2010 06:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
ואני חשבתי שלהכיר בחדר אשפה זו עוד המצאה וסיפור בדיוני. טוב לדעת שזה אכן אפשרי ומכאן מוסר השכל שאסור אף פעם להתייאש כי אין לדעת היכן תצמח האהבה. באשר לצבעי הטמבור אני תמיד בעד. מעט חן ויופי יוכלו תמיד לעזור לנו. טולי אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב אולי תשבי קצת בשמש אבל ממש קצת זה בטח יעשה לך טוב. שאפתנית toly כתב:
תודה יקרה באמת מקווה שלא חטף שוק חייו כי אפילו אני נבהלתי ממראה הופעתי היום וכמו שאימי ז"ל נהגה לומר:גם להוריד זבל תרדי בסטייל ומטופחת כי אין לדעת את מי תפגשי בדרך ואתם חושבים שהיא לא צדקה הפולנייה הדעתנית הזו? ככה חברה שלי ושותפה לשעבר בדירה ששכרנו יחד כשהיינו צעירות וטיפשות אך מהממות מצאה את בחיר ליבה-כן ממש כך בחדר הזבל כשירדה להוריק אשפה בערב מאוחר והוא והיא נשואים כיום עם שני ילדים מקסימים והיא עדיין יפה חתיכה וגם חכמה מןסר השכל מבית ספרה של מירי-להיראות יפים ומטופחים ולא צ'ארפאכן גם בבית שאפתנית כתב: טולי חמודה, כייף לראות שחוש ההומור לא נפגע בעקבות הצינון. יש לך שכנים ממש חלום איפה קונים כאלה? מקווה שמחר בבוקר מצבך הבריאותי ישתפר ועד יום ראשון בכלל תחזרי לעצמך. אל תוותרי כל כך מהר על החתיך מהמכבסה את יודעת יש עוד הרבה כביסה... עד שבוע הבא הבריאות תשתפר, התלבושת תתגנדר והצבעים צבעי טמבור יעשו את העבודה, חיוך ענתוז והנה יש לך בחור מהמכבסה. מצד אחד עצוב שהעוגה מצאה את מקומה בפח אחרי ההשקעה אבל מצד שני למי כבר אפשר לתת אותה? כל הכבוד שלא נפלת בפח במקום העוגה (משחק מילים משעשע) אז בריאות יקירתי וסוף שבוע מוצלח. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:37
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי חמודה את גדולה מהחיים עם הומור כמו שלך וכמו תמיד איתך כייף לפתוח את הבוקר אז יישר כוח לשכנייך ובהצלחה בהמשך להחזרת החובות אך בראש ובראשונה החלמה מהירה ובריאות שלמה נוחי וצברי כוחות ומקווה שיחלוף במהרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:33
 dany Posts: 19819
|
יום בריא ונפלא מקווה שאת כבר יותר טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 04:19
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בקר טוב ומקווה שאת כבר מצמצמת בהוצאות של הטשיו בריאות שלמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 00:57
 רבקה Posts: 8411
|
טולי בריאות בריאות והמון בריאות שולחת לך מכאן מקווה שאת צליחה לעבור את הלילה ברגיעה מקווה שמחר בבוקר הרגשתך תשתפר ואז לא לתקוף את אוכל מחשש של הפסד. וכאן המשפט המוכר טוב שכן קרוב מאח רחוק זה מוכיח את עצמו בסיפורך לילה טוב שיהיה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:56
 toly Posts: 898
|
תודה יקרה באמת מקווה שלא חטף שוק חייו כי אפילו אני נבהלתי ממראה הופעתי היום וכמו שאימי ז"ל נהגה לומר:גם להוריד זבל תרדי בסטייל ומטופחת כי אין לדעת את מי תפגשי בדרך ואתם חושבים שהיא לא צדקה הפולנייה הדעתנית הזו? ככה חברה שלי ושותפה לשעבר בדירה ששכרנו יחד כשהיינו צעירות וטיפשות אך מהממות מצאה את בחיר ליבה-כן ממש כך בחדר הזבל כשירדה להוריק אשפה בערב מאוחר והוא והיא נשואים כיום עם שני ילדים מקסימים והיא עדיין יפה חתיכה וגם חכמה מןסר השכל מבית ספרה של מירי-להיראות יפים ומטופחים ולא צ'ארפאכן גם בבית
שאפתנית כתב:
טולי חמודה, כייף לראות שחוש ההומור לא נפגע בעקבות הצינון. יש לך שכנים ממש חלום איפה קונים כאלה? מקווה שמחר בבוקר מצבך הבריאותי ישתפר ועד יום ראשון בכלל תחזרי לעצמך. אל תוותרי כל כך מהר על החתיך מהמכבסה את יודעת יש עוד הרבה כביסה... עד שבוע הבא הבריאות תשתפר, התלבושת תתגנדר והצבעים צבעי טמבור יעשו את העבודה, חיוך ענתוז והנה יש לך בחור מהמכבסה. מצד אחד עצוב שהעוגה מצאה את מקומה בפח אחרי ההשקעה אבל מצד שני למי כבר אפשר לתת אותה? כל הכבוד שלא נפלת בפח במקום העוגה (משחק מילים משעשע) אז בריאות יקירתי וסוף שבוע מוצלח. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי חמודה, כייף לראות שחוש ההומור לא נפגע בעקבות הצינון. יש לך שכנים ממש חלום איפה קונים כאלה? מקווה שמחר בבוקר מצבך הבריאותי ישתפר ועד יום ראשון בכלל תחזרי לעצמך. אל תוותרי כל כך מהר על החתיך מהמכבסה את יודעת יש עוד הרבה כביסה... עד שבוע הבא הבריאות תשתפר, התלבושת תתגנדר והצבעים צבעי טמבור יעשו את העבודה, חיוך ענתוז והנה יש לך בחור מהמכבסה. מצד אחד עצוב שהעוגה מצאה את מקומה בפח אחרי ההשקעה אבל מצד שני למי כבר אפשר לתת אותה? כל הכבוד שלא נפלת בפח במקום העוגה (משחק מילים משעשע) אז בריאות יקירתי וסוף שבוע מוצלח. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 19:27
 dany Posts: 19819
|
טולי יקרה קודם כל אאחל לך בריאות סביבי סובבים כאלו משתעלים כרוניים וממש כואב כבר באוזן(בעלי וחמי) תשמרי על עצמך שלא ידרדר חס וחלילה לדלקת ריאות. ושכנים כמו שלך ממש לאה גולדברג היתה צריכה לכתוב על כך........ אין דברים כאלו. אפל קוכן, אני רק מייררת מהשם....... טוב שלא על ידי...... כי אני לא הייתי יכולה לזרוק לפח מחמת נוסטלגיה לבית סבתא אז שוב המון בריאות, לא לנבוח בקול רם ולהחריד מנוחת השכנים הטובים. יש כדורים של חברת בוארון טבעיים שטובים מאד לשיעול קשה. לילה טוב וחיבוק לעידוד דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 19:15
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קודם כל מאחלת לך החלמה מהירה,מחלה איומה היא הצינון,אבל לא איבדת את חוש ההומור המדהים גרמת לי לצחוק וכל הכבוד על הנחישות לוותר על האפלקוכן חחחחמזמן לא שמעתי את המילה הזאת. אגב טוב שזרקת כי החתולים בכל מקרה לא היו נהנים ואולי עד שהיית נותנת להם היית אוכלת אותה חחחח אז שיהיה לך ערב טוב ולגבי החתיך מהמכבסה הנה לך טיפ,שתבריאי תדאגי שיראה אותך במכבסה,בטוח ישנה דעתו!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 19:15
 בלונדה.... Posts: 3603
|
טולי יקרה תרגישי טוב ...רק בריאות ואני מאמינה שאת תראי את החחזר חובות בשבוע הבא....
סופ"ש מקסים ובריא יותר ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 19:05
 toly Posts: 898
|
לא לא המשקל-להירגע בבקשה לאור כמות הגלילים והטישו שנערמו בימים האחרונים בביתי לאיסוף התשלובת המעניינת הדולפת מאפי הקטן(לפחות דבר אחד קטן בגופי ) ושיעולי הסימפוניה הבלתי גמורה שהמחרידים את החתולים בשכונה בלילות האחרונים החלטתי לגרור את גופי הדואב ושרירי הכואבים לקפות-חולים לבדיקותעל הבוקר כי אם פריז אינה מזיזה את ישבנייה כבר 4 ימים על מסלול הדיוושים ולא בין העצים בפארק זה אומר-מצב חירום הוכרז בנאס"א וקפה על הבוקר עושה לה רע ואין חשק לתפוח-אבוי ושבר רבותיי-הילדה חולה אז החדשות הטובות שזה לא שפעת של חזירים גם לא של דולפינים(למה פולניות אינן חולות בשפעת חזירים? כי גם לחזירים יש כבוד... אוף קייצר אני חולה לא ישנה בלילות שותה הרבה נענע ולימון שמרחיב קצת את הסימפונות ואת הנשמה חשבתי שאגיע היום לשקילה אך מטעמי הדבקה העדפתי שמירי שלנו תישאר בריאה וכך כל השאר והחיובי שבכל הסיטואציה המעצבנת הזו וההרגשה הלא נעימה שכן רבותיי נראה לי ועל דעת עינייה של שכנתי שירדתי השבוע במשקל ומקווה שהחזרתי חוב משבוע שעבר כי אצלי תודה לאל המקום הראשון שמייד רואים שירדתי או שמנתי זה הפנים ומייד שכנתי היקרה אמרה היום כמנהג הפולניות הטובות:את נראית לא טוב בפנים-רזית עוד ואני? עם החום הגבוה שמשבש לי תיאבון ומצב רוח פשוט התמוגגתי ולא לדאוג חברל'ך יש לי שכנים מקסימים אותה שכנה הכינה לי מרק ירקות ןהביאה לי אותו בדיוק כשנכנסתי למיטה לקצת מנוחה לא עברו דקותיים ושוב צלצול בדלת-חשבתי שזאת היא אז פתחתי את הדלת בויזואל של צ'ארפאכן או כמו שמירי אומרת לאחרונה ואני מאוהבת במילה-סטאר באבה לא מאופרת קוקו מהוה חצי ערומה-רק כותונת שמזמן נועדה לזריקה ללא חזייה ומי בדלת?-גבר חתיך הורס-השליח מהמכבסה חשתי שהאדמה נפערת ועוד רגע אני נכנסת מתחת לבלטה שמרוב חום ושוק גימגמתי משהו אין ספק שהחתיך הדוגמן הזה נבהל ממה שראה ולעולם לא ישוב להביא לי כביסה בעודי מתאוששת מגודל הכלימה והבושה התחלתי לנוע להחלפת הויזואל ושוב צלצול בדלת הפעם כבר שאלתי מי זה? הבאתי לך עוגה שאפיתי עכשיו-השכן הצעיר בן ה86 (באמת שיבדל לחיים ארוכים) עוד רגע עניתי והפעם פתחתי בצורה יותר מכובדת ראיתי אותך בבוקר בדרך לאוטובוס נראית רע את בסדר? אפיתי שטורדל נהדר הוא חם והאיש המקסים הזה שיש לו חברה מדהימה בת 87 מאז שאישתו נפטרה לפני שנה וחצי הוא גם מבשל נהדר וגם אומן באפייה חייכתי בנימוס ואמרתי תודה ולא תאמינו אני פריז שמשוגעת על אפלקוכן העוגה היחידה שיכולה לערער את נחישותי לקחתי וזרקתי לאשפה אז זהו זה חברים יש גם דברים חיוביים בלהיות חולה ואין אין על השכנים המקסימים שלי באמת זכיתי במקרה הזה חושבים שהייתי צריכה להשאיר את העוגה לחתולים? גם ככה הם מאוד שמנים ומדושנים בחצר הבניין שלנו חבל לי שהחמצתי היום הרצאה מעולה מבטיחה להמשיך לשמור על התוצאות ועל הגיזרה שמתחילה לשוב לעצמה עד שבוע הבא גם אתם מתחייבים? קדימה הפועל וגם ביתר ומכבי(הנה אריה בלקין לא קיפחתי אף קבוצה העיקר הבריאות טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|