|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/10/2010 15:43
 dany Posts: 19819
|
אקורדיאון יקרה גם אני הלכתי היום למספרה....... אבל אצלי זה ציק וגמרתי, מאז שאני לא צובעת, אז רק פעם בחודשיים מסתפרת, תענוג!!!!!! וטרם שהלכתי אכלתי את הפק"ל הזה שאת מדברת עליו, בכדי שלא אגיע לדבר עבירה מאוחר יותר......... אז שחזרתי ירדתי לקניון שלנו הוא קניון אלונים נכנסתי לקרייזי ופינקתי את עצמי בקניה יפה........ אמנם קניית חורף והשד יודע מתי זה יהיה, אבל היה כייף. חזרתי הביתה שוב הכנתי ארוחת צהריים תיקנית תיקנית, מרק ירקות ללא שמן ללא פחמימות רק ירקות הדבר היחידי שנחשב שם זו אבקת המרק. ומנה עיקרית חזה עוף במחבת ללא שמן עם פטריות ובצל וליד זה חסה ירוקה ועסיסית........ הנאה מושלמת גם טעים גם בריא וגם רזה........... ערב נהדר לכולם שקילות טובות ונשיקות דני אקורדיאון כתב:
חברים אשתף אתכם ביום המספרה שלי שהחל בשעה 09.00 בבקר והסתיים כרגע, אני קוראת לזה יום לימודים ארוך.מדובר במספרה שכונתית כמו של פעם שאני לקוחה כ-30 שנה ,כלם מכירים את כלם וכמובן מלבד מספרה זהו פרלמנט נשים. מכיוון שהכל בסוף מתקשר לדיאטה אז מדובר גם בקורס אפיה ובישול מזורז. הבקר יצאתי למספרה בשעה שאינני רגילה לאכול ומיד החל כאמור קורס הבישול בשילוב הצבע והפסים,מיצי הקיבה החלו לעבוד שעות נוספות כי גם מי שלא רעב הופך לרעב,כאן המקום לציין שהמספרה ממוקמת כך שמסביב לה בתי קפה שוקקים,גלידה וניליה,פיצה,סביח עוגות ומה לא,יצאתי וחשבתי לעצמי אולי עכשיו אתפנק לי ואכנס לקנות לי כריך טוב אצל רובן וזה יהיה בסדרתהיה זו ארוחת בקר צהריים התייצבתי מול הכניסה ועצרתי לשיחה עם עצמי האם שווה לך, יש סיכוי וסיכון שזה יפתח לך את הלוע. הסתובבתי,עליתי הביתה והכנתי לי פינוק של אגס,תפןח יוגורט של פעם 3% ,שתי כפות גרנולה ללא סוכר והיה לזה טעם גן עדן ולסיכום היה שווא ואני בדרך הנכונה.שטיפות המוח של מירי עוזרות בסופו של יום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:22
 ענת Posts: 3849
|
אלופה את אקורדיאון איזהו גיבור הכובש את יצרו. המשיכי כך יקירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד אקורדיאון יקרה על הנחישות והעמידה מול הפיתויים. בחרת בחירה נכונה - ארוחת בוקר מזינה בבית. מכיוון שאת נראת מושלם (ככה כותבות הבנות בפורום, אישית לא נפגשנו אף פעם) אז בהחלט חבל להרוס. המשיכי כך מחוננת!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 14:44
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חברים אשתף אתכם ביום המספרה שלי שהחל בשעה 09.00 בבקר והסתיים כרגע, אני קוראת לזה יום לימודים ארוך.מדובר במספרה שכונתית כמו של פעם שאני לקוחה כ-30 שנה ,כלם מכירים את כלם וכמובן מלבד מספרה זהו פרלמנט נשים. מכיוון שהכל בסוף מתקשר לדיאטה אז מדובר גם בקורס אפיה ובישול מזורז. הבקר יצאתי למספרה בשעה שאינני רגילה לאכול ומיד החל כאמור קורס הבישול בשילוב הצבע והפסים,מיצי הקיבה החלו לעבוד שעות נוספות כי גם מי שלא רעב הופך לרעב,כאן המקום לציין שהמספרה ממוקמת כך שמסביב לה בתי קפה שוקקים,גלידה וניליה,פיצה,סביח עוגות ומה לא,יצאתי וחשבתי לעצמי אולי עכשיו אתפנק לי ואכנס לקנות לי כריך טוב אצל רובן וזה יהיה בסדרתהיה זו ארוחת בקר צהריים התייצבתי מול הכניסה ועצרתי לשיחה עם עצמי האם שווה לך, יש סיכוי וסיכון שזה יפתח לך את הלוע. הסתובבתי,עליתי הביתה והכנתי לי פינוק של אגס,תפןח יוגורט של פעם 3% ,שתי כפות גרנולה ללא סוכר והיה לזה טעם גן עדן ולסיכום היה שווא ואני בדרך הנכונה.שטיפות המוח של מירי עוזרות בסופו של יום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|