16/10/2010 06:14
 אקורדיאון Posts: 16381
|
hadasosh1 כתב:
חחחח אקורדיאון מצחיקה אחת התכוונתי לדחפים שקשורים באוכל בלבד איזה ראש כחוללללל....חחחחח 
יקירתי רק ורק שנצחק ואם את חושבת על מה שאני חושבת יש לנו אותו ראש חחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/10/2010 02:12
 tutit Posts: 2431
|
חחחח אקורדיאון מצחיקה אחת התכוונתי לדחפים שקשורים באוכל בלבד איזה ראש כחוללללל....חחחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 05:19
 dany Posts: 19819
|
תודה דובונית אהובה שבת שלום והמון המון אהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/10/2010 04:41
|
דובונית אכפת לי כתב:
בטוחה וסומכת עליך אקורדיאון תענוג שאת איתנו יישר כוח ובהצלחה בהמשך אקורדיאון כתב: דובונית אכפת לי כתב: אקורדיאון גאה בך יישר כוח על העמידה בפיתוי בהצלחה בהמשך ולך ולדני תתחדשו על התספורת ודני גם על הבגד יום נפלא  תודה יקירה האמת היה שווא.
ושוב תודה לך על הפירגון האין סופי שלך יקירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בטוחה וסומכת עליך אקורדיאון תענוג שאת איתנו יישר כוח ובהצלחה בהמשך  אקורדיאון כתב:
דובונית אכפת לי כתב: אקורדיאון גאה בך יישר כוח על העמידה בפיתוי בהצלחה בהמשך ולך ולדני תתחדשו על התספורת ודני גם על הבגד יום נפלא  תודה יקירה האמת היה שווא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 23:28
|
דובונית אכפת לי כתב:
אקורדיאון גאה בך יישר כוח על העמידה בפיתוי בהצלחה בהמשך ולך ולדני תתחדשו על התספורת ודני גם על הבגד יום נפלא 
תודה יקירה האמת היה שווא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:59
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אקורדיאון גאה בך יישר כוח על העמידה בפיתוי בהצלחה בהמשך ולך ולדני תתחדשו על התספורת ודני גם על הבגד יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:31
|
בוודאי שנפגש יש תכנית להגיע בחנוכה........... ותודה לאל היום אני רק מסתפרת ואין תסרוקת שיער טבעי טבעי...... נשיקות יקירתי יום נהדר דני רבקה כתב:
WOW מה הולך פה אז היום יום המספרות ואתן עוד יותר יפות ושומרות מאוד על שליטה אז אתן מושלמות לגבי אקורדיון אני יכולה להעיד שזאת האמת מקסימה ואת דני'לה אני לא מכירה אבל מאמינה שיום מן הימים נראה גם אותה לילה טוב מקסימות שמרו על התסרוקת שלא תתקלקל בשינה ח ח ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:29
|
אקורדיאון נפלאה שלי לא מדברים על שבירה............. גמרנו!!!!!!!! לא נשברים יותר!!!!!!! אולי קצת מתכופפים אבל זהו!!!!!!!! ומיד מתיישרים וממשיכים. אוהבת דני אקורדיאון כתב:
בלונדה.... כתב: בננות מה קורה לכן? אני כל חמישה שבועות מתייצבת במספרה לצבע ואני ממש נהנתתת
בשבילי זה יום פינוק אני נשארת עם הצבע עושה בינתיים פדיקור,מקשיבה לסיפורים , מחכה לחפיפה המדהימה
שזה כמו עיסוי טוב...בקיצור אני ממש מחכה לזה כל חודש,
ואקורדיאון מדהימה היות ואני מכירה אותך ויודעת איך את נראית את מהממת וזה ממש לא זמנך עכשיו להתחיל
לגדל שיער שיבה לא שזה לא יפה אבל....יש לך עוד הרבה זמןןןןןןןןן
ולגביי האוכל את מלכה כשאת מחליטה זה וטו!!!!
כל הכבודדדד תודה תודה על המחמאות,חמודה אני לא בלונדה ,בגלל השיער הלבן אני מצליחה למשוך כמה שבועות. לגבי האוכל את יודעת אני יודעת לעשות את זה ,אבל כידוע לך אני גם יודעת להשבר ואז זה על כל הקופה וזה הפחד הגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 04:16
|
תודה רבה יקירתי יוםhadasosh1 כתב:
גאה בך אקורדאון כל הכבוד על השליטה בדחפים.  הדס
תודה רבה יקירתי כבר עליתי עלייך חחחח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 03:43
 tutit Posts: 2431
|
גאה בך אקורדאון כל הכבוד על השליטה בדחפים.
הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 01:07
 רבקה Posts: 8411
|
WOW מה הולך פה אז היום יום המספרות ואתן עוד יותר יפות ושומרות מאוד על שליטה אז אתן מושלמות לגבי אקורדיון אני יכולה להעיד שזאת האמת מקסימה ואת דני'לה אני לא מכירה אבל מאמינה שיום מן הימים נראה גם אותה לילה טוב מקסימות שמרו על התסרוקת שלא תתקלקל בשינה ח ח ח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 21:09
|
בלונדה.... כתב:
בננות מה קורה לכן? אני כל חמישה שבועות מתייצבת במספרה לצבע ואני ממש נהנתתת
בשבילי זה יום פינוק אני נשארת עם הצבע עושה בינתיים פדיקור,מקשיבה לסיפורים , מחכה לחפיפה המדהימה
ואקורדיאון מדהימה היות ואני מכירה אותך ויודעת איך את נראית את מהממת וזה ממש לא זמנך עכשיו להתחיל
כל הכבודדדד
תודה תודה על המחמאות,חמודה אני לא בלונדה ,בגלל השיער הלבן אני מצליחה למשוך כמה שבועות. לגבי האוכל את יודעת אני יודעת לעשות את זה ,אבל כידוע לך אני גם יודעת להשבר ואז זה על כל הקופה וזה הפחד הגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 19:32
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בננות מה קורה לכן? אני כל חמישה שבועות מתייצבת במספרה לצבע ואני ממש נהנתתת
כל הכבודדדד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 16:21
|
דני יקירתי כנראה גם אני באיזה שהוא מקום מהססת,בודאי שאם תהה החלטה חד משמעית אתחיל בתהליך. נכון לא הכל דיאטה זה הרבה מעבר וכן נשים מדברות וזה חלק מהכיף. שוב תענוג לי לקרוא אותך. במידה ותרצי להכנס לפייסבוק שלי-טלי שפירא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 16:00
|
הספרית שלי גם היתה מאד סקפטית והיה לי שיער מאד ארוך כך שהיה הרבה ממה להתפטר, לפני שנה וחצי הגיעו מים עד נפש, הייתי כבר צריכה לצבוע כל שלושה שבועות....... בבית חמותי היתה חולה מאד (נפטרה אחרי כמה חודשים) כך שממש לא היה לי זמן ללכת לבלות במספרה, וראיתי איזו סידרה אמריקאית שהכוכבת הראשית אישה בגילי מלאה מאד, פנים יפהפיות, ושיער שיבה............ אמרתי אם היא יכולה גם אני יכולה והספרית יש לה בעיה זה השיער שלי!!!!!!!!!!! אז גם הסתפרתי וגם התחלתי את המסע לגילוי השיבה ......... והיום כבר אין שאריות לצבע, ואני מאד מאד מרוצה. גם הספרית סתם סיפור לאשייך כל כך לפורום אבל כבר החלטנו שזה לא רק דיאטה כאן נכון????????? אלא חברות, אז נשים על מה מדברות??????? שיהיה לך ערב נהדר יקירתי אוהבת דני אקורדיאון כתב:
כן באשר לצבע והפסים אמנם מדובר בפעם בחודשיים אבל זה סיוט,אני כבר לא פעם רציתי להפסיק לפחות לראות כמה אני לבנה ואיך זה נראה,אבל אין אישור מהספרית ואין לי סכוי להתמודד איתה. ראשית קנית והתפנקת תענוג כשלעצמו,לא חשוב לאיזו עונה. באשר לאוכל בדרך כלל אני מכינה את עצמי ומתגוננת מראש,אבל זה היה ממש מוקדם ובעיקר ההסברים והמתכונים שעפו באוויר אלה עשו לי את זה,לשמחתי עברתי את המכשול בשלום ובגדול. גם לך ערב מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:57
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
ענת כתב: אלופה את אקורדיאון איזהו גיבור הכובש את יצרו. המשיכי כך יקירה קודם כל את רואה החזרת לי מחמאות ותודה רבה זה בדיוק מה שהרגשתי.
נהדרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:53
|
כן באשר לצבע והפסים אמנם מדובר בפעם בחודשיים אבל זה סיוט,אני כבר לא פעם רציתי להפסיק לפחות לראות כמה אני לבנה ואיך זה נראה,אבל אין אישור מהספרית ואין לי סכוי להתמודד איתה. ראשית קנית והתפנקת תענוג כשלעצמו,לא חשוב לאיזו עונה. באשר לאוכל בדרך כלל אני מכינה את עצמי ומתגוננת מראש,אבל זה היה ממש מוקדם ובעיקר ההסברים והמתכונים שעפו באוויר אלה עשו לי את זה,לשמחתי עברתי את המכשול בשלום ובגדול. גם לך ערב מקסים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:48
|
ענת כתב:
אלופה את אקורדיאון איזהו גיבור הכובש את יצרו. המשיכי כך יקירה
קודם כל את רואה החזרת לי מחמאות ותודה רבה זה בדיוק מה שהרגשתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 15:47
|
שאפתנית כתב:
כל הכבוד אקורדיאון יקרה על הנחישות והעמידה מול הפיתויים. בחרת בחירה נכונה - ארוחת בוקר מזינה בבית. מכיוון שאת נראת מושלם (ככה כותבות הבנות בפורום, אישית לא נפגשנו אף פעם) אז בהחלט חבל להרוס. המשיכי כך מחוננת!!!! שאפתנית
את רואה כבר היה שווא לקבל מחמאות ואת מוזמנת ליום שני כדי שנכיר יש לנו בחבורה פרלמנט שלם של הפורום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|