14/10/2010 11:06

Posts:
|
אסתי היפה גם לך אני מאחלת יום קסום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 10:46
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה יקירתי יום מקסים~
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 07:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
רבקוש המתכון הוא לא שלי אלא סמויה היא שכתבה אותו. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:57
 רבקה Posts: 8411
|
תודה שאפתנית נשמע מעולה וכמובן גם נעשה אותו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 13:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
ננסה כתוספת לארוחת הצהריים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 13:04
 קרולין Posts: 6651
|
סמויה יקרה, תודה לך! נשמע יאמייייייייייייייי
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 12:28
 dany Posts: 19819
|
נשמע מעולה טעימי הסמויה כתב:
לוקחים כלי לא גדול שאפשר לסגור אותו עם מכסה ניצמד. סוחטים לתוכו מיץ משני לימונים גדולים, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור. לוקחים פלפל ירוק חריף ארוך וחותכים אותו לחתיכות קטנות מאוד. חותכים שלושה ארבעה שיני שום לחתיכות קטנות מאוד(לא למעוך את השום). מוסיפים כחצי כוס שעועית בינונית אפוייה (יש להשיג מוכן בשימורים).
לוקחים שתי עגבניות גדולות וחולטים אותם, אחר כך מורידים את הקליפה. חותכים את העגבניות הקלופות לריבועים קטנים (לא קטנים מידי). מערבבים את הכל לא חזק על מנת לא לפגוע בעגבניות, יורדים לגינה וקוטפים עשבי תיבול מכל הבא ליד, לא יותר מידי רק כמה גבעולים, אבל לקחת לפחות שלושה סוגים, לדוגמא: פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום או נענע.
לחתוך את עשבי התיבול הטריים דק ולהוסיף לסלט. אחר כך להוסיף מעט שמן זית ולערבב קלות. רצוי לקרר מעט לפני ההגשה.
בתיאבון!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 11:40

Posts:
|
לוקחים כלי לא גדול שאפשר לסגור אותו עם מכסה ניצמד. סוחטים לתוכו מיץ משני לימונים גדולים, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור. לוקחים פלפל ירוק חריף ארוך וחותכים אותו לחתיכות קטנות מאוד. חותכים שלושה ארבעה שיני שום לחתיכות קטנות מאוד(לא למעוך את השום). מוסיפים כחצי כוס שעועית בינונית אפוייה (יש להשיג מוכן בשימורים).
לוקחים שתי עגבניות גדולות וחולטים אותם, אחר כך מורידים את הקליפה. חותכים את העגבניות הקלופות לריבועים קטנים (לא קטנים מידי). מערבבים את הכל לא חזק על מנת לא לפגוע בעגבניות, יורדים לגינה וקוטפים עשבי תיבול מכל הבא ליד, לא יותר מידי רק כמה גבעולים, אבל לקחת לפחות שלושה סוגים, לדוגמא: פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום או נענע.
לחתוך את עשבי התיבול הטריים דק ולהוסיף לסלט. אחר כך להוסיף מעט שמן זית ולערבב קלות. רצוי לקרר מעט לפני ההגשה.
בתיאבון!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|