הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ברכה איפה את??

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/10/2010 14:12

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
ברכה אהובה אני שמחה שנכנסת לכתוב בפורום.
ברור שחסרונך הורגש וכייף שאת איתנו כאן שוב אל תתנתקי להרבה זמן הישארי איתנו.
באשר להצבת גבולות גם אני מאוד מזדהה עם הנאמר אומנם ילדי יותר קטנים (גיל 6 וגיל 7.5) אבל בכל גיל צריך להציב להם גבולות ואף פעם אל תשכחי את עצמך. תשאירי הרבה מקום לדאגה וטיפול בעצמך כי כשאמא מצוברחת או לא מרוצה אז כך גם הילדים שלה. כשאמא מאושרת הילדים מאושרים.
להציב גבולות בכל גיל זה דבר בריא כי כל ילד ואם צריך גבולות וזה תפקידנו מגדול ועד קטן להציב להם גבולות.
היי חזקה ואל תשכחי לרגע את עצמך. גם את חלק מהתמונה ובכדי שהתמונה תראה טוב ויפה את צריכה לדאוג לעצמך. אל תפלי לאוכל יקירה.
שאפתנית

תודה, חמודה
זה כל כך נחמד לחשוב שאני ואת, שמבחינת הגיל בודאי היית יכולה להיות בתי, פה בפורום אנחנו מדברות בגובה העיניים, כי ישנם דברים שהם אוניברסליים ולא תלויי גיל אלא יותר תלויים באופי ומבנה האישיות.

בודאי שלשים גבולות זה נחוץ וחשוב וצריך להתחיל עם זה מגיל אפס, כמובן את הגבולות המתאימים לכל גיל ומצב. אבל יש מצבים ודווקא כשהילדים קטנים, שקל ונוח יותר לוותר בשביל שקט ושלווה. תמיד רציתי שתהיה אווירה של שלווה בבית, ובזה באמת הצלחתי. אבל בדיעבד אני מבינה שאת מחיר השלווה אני שילמתי בכל מיני צורות כולל גם באכילת יתר.

הייתי רוצה להעביר את המסר הזה לאימהות הצעירות. יש למצוא את הדרך של גם וגם. זה לא קל אבל זה בטח אפשרי.

שאפתנית יקרה, גם ילדי נולדו בהפרש קטן זה מזה והיה בזה המון כיף יחד עם זה שזה אף פעם לא קל. היום אני קצת מתגעגעת לשנים שהם היו קטנים, יש לזכור תמיד להנות מכל תקופה ולמצות אותה כי זה אף פעם לא יכול לחזור. בגלל זה אני היום כבר משתוקקת לנכדים....

אוהבת המון Kissing,

ברכה.

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 14:10

miribelkin
miribelkin
Administrator
ברכה יקרה ריגשת אותי מאד עם השיתוף האישי.
גם אני אשה שאוהבת מאד לשתף, ואתם שומעים את זה בהרצאות.
אני חושבת שכולנו בני אדם ולכולנו בעיות, גם כפי שכתבת, דברים טובים
אך שונים. גם אני חרדה לפרטיות שלי, ומתבגרת לתוך שיגרה מבורכת.
וכל מי ומה שמזיזים מהשיגרה זה קשה.
תהיי איתנו יותר בפורום ונעבור יחד תקופה זו....
תהני מהילדים בבית, זה זמני. רגעי חסד.
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 13:59

יעלי
יעלי
ברכה יקרה,
את צריכה להפסיק להעלם לנו ככה....
כל הזמן מחפשים אותך. לא יפה. סתם...
תשמרי על קשר שנדע שהכל תקין אצלך.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 13:25

שאפתנית
שאפתנית
ברכה אהובה אני שמחה שנכנסת לכתוב בפורום.
ברור שחסרונך הורגש וכייף שאת איתנו כאן שוב אל תתנתקי להרבה זמן הישארי איתנו.
באשר להצבת גבולות גם אני מאוד מזדהה עם הנאמר אומנם ילדי יותר קטנים (גיל 6 וגיל 7.5) אבל בכל גיל צריך להציב להם גבולות ואף פעם אל תשכחי את עצמך. תשאירי הרבה מקום לדאגה וטיפול בעצמך כי כשאמא מצוברחת או לא מרוצה אז כך גם הילדים שלה. כשאמא מאושרת הילדים מאושרים.
להציב גבולות בכל גיל זה דבר בריא כי כל ילד ואם צריך גבולות וזה תפקידנו מגדול ועד קטן להציב להם גבולות.
היי חזקה ואל תשכחי לרגע את עצמך. גם את חלק מהתמונה ובכדי שהתמונה תראה טוב ויפה את צריכה לדאוג לעצמך. אל תפלי לאוכל יקירה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 12:41

אשירה
אשירה
תודה, דני חמודה!!!

אוהבת!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 12:35

dany
dany
כל כך מבינה את מה שאת כותבת בנוגע להצבת גבולות לאחרים........ צריך ממש אופי בשביל זהupset
לי זה קורה שהילדים מגיעים לביקור מחו"ל ונמצאים אצלי ולא כמו הפעם לשבוע אלא בד"כ לחודש, ועם הבנים הגדולים........
אז יש לי בעית הסתגלות נוראית,שלוקחת איזה חצי מהזמן, ולפני שהם נוסעים אז אני כבר ממש מה שנקרא ב"cool".
מאחלת לך שתדעי לעשות את האבחנה מה טוב לך ומה טוב להם, לא להיכנס ללחץ נוראי, ובוודאי לא לרוץ לאוכל בכדי להתנחם,
ולבקש את עזרתם הם הרי מבוגרים והם הילדים שלך והם טובים כדבריך.
ומאמינה שתצליחו למצוא את דרך המלך שכולם יהיו מרוצים מהמצב החדש.
יום נהדר לך יקירתי והמון שליטה.
נשיקות
דני

ברכההרשקוביץ כתב:
שאפתנית חמודה Kissing,

ראשית תודה ענקית על התעניינותך.
יש בכך משהו מאוד מחמם את הלב ומאוד מנחם בעובדה שזוכרים אותך, שמבחינים בחסרונך. זו גדולתו של הפורום הזה, וזה לא מובן מאליו.

הימים האחרונים עוברים עלי במה שנקרא "הסתגלות".

כפי שכבר כתבתי לכם, ביום שישי חזרו בעלי ושני ילדי, שכבר אינם ילדים, הבייתה אחרי שהייה של חודש בחו"ל. הנסיעה שלהם הייתה מאוד מוצלחת והכל עבר נהדר. גם אני הרגשתי בסדר גמור עם היותי לבד, זהו מצב חריג בשבילי אך יש בו גם את היתרונות שלו. כמובן שכבר מאוד התגעגעתי אליהם וציפיתי לבואם בהתרגשות וכשהם הגיעו הבייתה השמחה הייתה רבה.

באופן רגיל זה אומר שחוזרים לשיגרה. אלא שבמקרה שלנו זה לא בדיוק כך, כי זה לא חזרה לשיגרה הרגילה שהייתה לפני הנסיעה, ואני אסביר.

בני, אסף, סיים לפני הנסיעה שירות קבע בצבא וחזר הבייתה אחרי שלמעשה שש שנים הוא חי מחוץ לבית למעט חופשות. הוא עשה שירות מאוד פעיל ועבד מאוד קשה בצבא, כולל כמובן קורס קצינים וגם בהמשך כקצין שמפקד על קורס קצינים. הוא טיפוס של ראש גדול וכל דבר שהוא עושה זה עם כל הלב והנשמה. הצבא באמת הוסיף לו המון דברים טובים. בקיצור עזב את הבית ילד וחזר גבר בגברים.

בתי, שירה, גם היא מעט מאוד גרה בבית בשלוש השנים האחרונות, היא הייתה גרה עם חבר שלה, שעכשיו עבר להמשך לימודים בשיקגו. ובכן בלית ברירה (מבחינתה) חזרה לגור עכשיו בבית. היא לומדת ועובדת וגם היא ילדה מאוד טובה.

מה שאני רוצה לאמר בעצם זה שכל שינוי בחיים, וגם שינוי לטובה, מצריך מאיתנו הסתגלות למצב חדש. בסך הכל אנחנו מאוד מאושרים שהם שוב איתנו, הבית חי יותר, שמח יותר, צעיר יותר ויש רוח רעננה בבית. הם באמת ילדים טובים ויש לנו המון נחת מהם.

אבל, ותמיד יש אבל. המצב הזה דורש את שלו. מבחינת עבודה ודאגה, מבחינת התחשבות הדדית, ובעיקר מבחינת הצבת גבולות, שגם כשהם היו ילדים לא הייתי בכלל חזקה בנושא הזה ועכשיו פתאום אני חייבת ללמוד לעשות את זה. זה הרבה יותר קשה כשהם כבר בוגרים ובמיוחד כשלא היו רגילים לכך מקטנות.

בקיצור, זה מתחיל ומסתיים בעצם בקשיים שלי עם עצמי, בדילמה הנצחית בין הרצון ששולט בי כל הזמן לתת להם ולרצות אותם ורק לראות אותם מאושרים, לבין ההבנה שלא תמיד זה נכון לתת ללא גבולות ויש להציב גבולות לטובתנו ובמיוחד לטובתם.

שאפתנית יקרה, שיתפתי אותך ואת הפורום כולו במשהו מאוד אישי אבל מאוד מהחיים. אנחנו, השמנמודים, בדרך כלל בעלי אופי של רצון לתת ולרצות ולשים את עצמנו בעדיפות משנית אם לא אחרונה. אז מעבר להתמודדויות עם המצבים עצמם יש לנו את ההתמודדות עם עצמנו לא ליפול במצבים כאלה לאכילה לא מבוקרת. כעת זה גם קורה לי, לאחר כמה ימים של שליטה היתה לי שוב נפילה אתמול באכילה, אבל כל הזמן אני במודעות ואני מרגישה כל הזמן את הכוח שהחיבור אל מירי ואליכם נותנים לי, וגם כאשר אני קצת בפסק זמן מבחינת הפעילות שלי, עדיין אני מרגישה כחלק מכם וזה עוזר לי המון.

אני מודה שוב על האפשרות לחלוק, זה מאוד עוזר.

באהבה רבה In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 12:25

אשירה
אשירה
dany כתב:
גם לי ברכה חסרה,
מקווה שהיא רק עכשיו במילוי הזמן עם המשפוחה שחזרו מחו"ל ועוד מעט תהייה איתנו.
ברכה אם את שומעת או קוראת שובי אלינו מתגעגעים.

דני יקרה,
ראיתי את הודעתך רק אחרי שעניתי לשאפתנית (שימי לב לשעה).
תודה גם לך וראי את תשובתי אליה כמופנית גם אלייך!!!

אוהבתKissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 12:23

אשירה
אשירה
שאפתנית חמודה Kissing,

ראשית תודה ענקית על התעניינותך.
יש בכך משהו מאוד מחמם את הלב ומאוד מנחם בעובדה שזוכרים אותך, שמבחינים בחסרונך. זו גדולתו של הפורום הזה, וזה לא מובן מאליו.

הימים האחרונים עוברים עלי במה שנקרא "הסתגלות".

כפי שכבר כתבתי לכם, ביום שישי חזרו בעלי ושני ילדי, שכבר אינם ילדים, הבייתה אחרי שהייה של חודש בחו"ל. הנסיעה שלהם הייתה מאוד מוצלחת והכל עבר נהדר. גם אני הרגשתי בסדר גמור עם היותי לבד, זהו מצב חריג בשבילי אך יש בו גם את היתרונות שלו. כמובן שכבר מאוד התגעגעתי אליהם וציפיתי לבואם בהתרגשות וכשהם הגיעו הבייתה השמחה הייתה רבה.

באופן רגיל זה אומר שחוזרים לשיגרה. אלא שבמקרה שלנו זה לא בדיוק כך, כי זה לא חזרה לשיגרה הרגילה שהייתה לפני הנסיעה, ואני אסביר.

בני, אסף, סיים לפני הנסיעה שירות קבע בצבא וחזר הבייתה אחרי שלמעשה שש שנים הוא חי מחוץ לבית למעט חופשות. הוא עשה שירות מאוד פעיל ועבד מאוד קשה בצבא, כולל כמובן קורס קצינים וגם בהמשך כקצין שמפקד על קורס קצינים. הוא טיפוס של ראש גדול וכל דבר שהוא עושה זה עם כל הלב והנשמה. הצבא באמת הוסיף לו המון דברים טובים. בקיצור עזב את הבית ילד וחזר גבר בגברים.

בתי, שירה, גם היא מעט מאוד גרה בבית בשלוש השנים האחרונות, היא הייתה גרה עם חבר שלה, שעכשיו עבר להמשך לימודים בשיקגו. ובכן בלית ברירה (מבחינתה) חזרה לגור עכשיו בבית. היא לומדת ועובדת וגם היא ילדה מאוד טובה.

מה שאני רוצה לאמר בעצם זה שכל שינוי בחיים, וגם שינוי לטובה, מצריך מאיתנו הסתגלות למצב חדש. בסך הכל אנחנו מאוד מאושרים שהם שוב איתנו, הבית חי יותר, שמח יותר, צעיר יותר ויש רוח רעננה בבית. הם באמת ילדים טובים ויש לנו המון נחת מהם.

אבל, ותמיד יש אבל. המצב הזה דורש את שלו. מבחינת עבודה ודאגה, מבחינת התחשבות הדדית, ובעיקר מבחינת הצבת גבולות, שגם כשהם היו ילדים לא הייתי בכלל חזקה בנושא הזה ועכשיו פתאום אני חייבת ללמוד לעשות את זה. זה הרבה יותר קשה כשהם כבר בוגרים ובמיוחד כשלא היו רגילים לכך מקטנות.

בקיצור, זה מתחיל ומסתיים בעצם בקשיים שלי עם עצמי, בדילמה הנצחית בין הרצון ששולט בי כל הזמן לתת להם ולרצות אותם ורק לראות אותם מאושרים, לבין ההבנה שלא תמיד זה נכון לתת ללא גבולות ויש להציב גבולות לטובתנו ובמיוחד לטובתם.

שאפתנית יקרה, שיתפתי אותך ואת הפורום כולו במשהו מאוד אישי אבל מאוד מהחיים. אנחנו, השמנמודים, בדרך כלל בעלי אופי של רצון לתת ולרצות ולשים את עצמנו בעדיפות משנית אם לא אחרונה. אז מעבר להתמודדויות עם המצבים עצמם יש לנו את ההתמודדות עם עצמנו לא ליפול במצבים כאלה לאכילה לא מבוקרת. כעת זה גם קורה לי, לאחר כמה ימים של שליטה היתה לי שוב נפילה אתמול באכילה, אבל כל הזמן אני במודעות ואני מרגישה כל הזמן את הכוח שהחיבור אל מירי ואליכם נותנים לי, וגם כאשר אני קצת בפסק זמן מבחינת הפעילות שלי, עדיין אני מרגישה כחלק מכם וזה עוזר לי המון.

אני מודה שוב על האפשרות לחלוק, זה מאוד עוזר.

באהבה רבה In Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 11:25

dany
dany
גם לי ברכה חסרה,
מקווה שהיא רק עכשיו במילוי הזמן עם המשפוחה שחזרו מחו"ל ועוד מעט תהייה איתנו.
ברכה אם את שומעת או קוראת שובי אלינו מתגעגעים.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2010 07:49

שאפתנית
שאפתנית
ברכה יקרה מזמן לא שמענו ממך. אני מקווה שהכל בסדר. חזרי אלינו במהרה.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ברכה איפה את??

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!