14/10/2010 11:55
 dany Posts: 19819
|
לשימחתי זו באמת היתה בעיית עודף המשקל כי התופעה נעלמה כליל, הייתי מתעוררת מעצמי איזה מפחיד
הסמויה כתב:
לגבי נחירות לא תמיד זה עודף משקל ואני יודעת את זה מעצמי בעלי אומר שאני נוחרת גם כשאני רזה מידי אבל אין לי ספק שבחלק מהמיקרים זה מעודף משקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 11:45

לגבי נחירות לא תמיד זה עודף משקל ואני יודעת את זה מעצמי בעלי אומר שאני נוחרת גם כשאני רזה מידי אבל אין לי ספק שבחלק מהמיקרים זה מעודף משקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 11:35
|
ברכה יקירה אצלי פעמון שצלצל לפני כמה שנים(7) שהייתי 25 קילו יותר מעתה......... היה מצב של נחרות איומות.......כן כן שלי!!!!!! בעלי כבר היה ממש אומלל, לא ידע את נפשו היכן לישון בלילה....... אפילו הלכתי לרופא מומחה לבעיות שינה....... הזמנתי תור למעבדת שינה........נו באמת........ כל מה שצריך גברת זה לרדת במשקל!!!!!! אין לך כלום חוץ מעודף משקל!!!!!!!!! וראה איזה פלא.......... רק התחלתי לרדת אולי אחרי חמישה או שבעה קילו כבר היה שיפור נפלא.......... וחיי הלילה חזרו להיות שקטים ושאננים....... את מבינה איך בן אדם בריא יכול להגיע לדום שינה, הנה כך!! בינתיים במשך השנים הללו הספקתי לעלות ולרדת שוב אך לא את כל ה-25 הגעתי לפני שנתיים למקסימום עוד 18 וב"ה תפסתי את עצמי חלק התמודדתי לבד ואת השליש האחרון עשיתי כבר בחברת מירי והפורום. מנובמבר שנה שעברה......... עכשיו בזמן החגים עליתי קצת יותר מארבעה קילו והנה הם כבר בדרך להתמוססות. כן לא ניתן להם לתפוס קביעות עלי. שיהיה לך סופ"ש מעולה יקירתי. המון הצלחה וירידה קלה. חיבוק דני
ברכההרשקוביץ כתב:
דני, דובונית ושאפתנית, כמה אתן מקסימות, יקרות שלי
דני, דברים כדרבנות, כל כך נכונים, כל כך אמיתיים, כל כך נוקבים, כל האמת בפנים, תודה לך על חידוד הדברים, אין כמו אמת ומודעות בדרך לעשיה ולתוצאות. ההבנה שלך ויכולת הביטוי שלך נפלאים, דברייך הבוקר באמת משתווים ל"חוויה" שעברתי אתמול.
דובונית יקרה, האמפטיה שלך, החיזוקים והעידוד שבאים ממך לא יסולאו בפז!!!
ושאפתנית יקרה, אכן עלינו לזכור כל רגע גם מה יכול לקרה ברגע הבא, ואילו השלכות יש להשמנה שלנו מעבר לאי הנוחות הפרטית, ובאמת נחזק זו את זו ונמשיך בתהליך ההרזיה, כי אין לנו אופציה אחרת!!!
אוהבת המון,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 07:53
 דפי Posts: 1126
|
ברכה בוקרר טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 07:35
 אשירה Posts: 4292
|
דני, דובונית ושאפתנית, כמה אתן מקסימות, יקרות שלי
דני, דברים כדרבנות, כל כך נכונים, כל כך אמיתיים, כל כך נוקבים, כל האמת בפנים, תודה לך על חידוד הדברים, אין כמו אמת ומודעות בדרך לעשיה ולתוצאות. ההבנה שלך ויכולת הביטוי שלך נפלאים, דברייך הבוקר באמת משתווים ל"חוויה" שעברתי אתמול.
דובונית יקרה, האמפטיה שלך, החיזוקים והעידוד שבאים ממך לא יסולאו בפז!!!
ושאפתנית יקרה, אכן עלינו לזכור כל רגע גם מה יכול לקרה ברגע הבא, ואילו השלכות יש להשמנה שלנו מעבר לאי הנוחות הפרטית, ובאמת נחזק זו את זו ונמשיך בתהליך ההרזיה, כי אין לנו אופציה אחרת!!!
אוהבת המון,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה בוקר טוב, אני בהחלט נוטה להסכים עם דבריך. למזלי ולשמחתי לא חוויתי חוויות בהם אני תלויה באחרים אבל בהחלט לא פעם עברה בראשי המחשבה מה יקרה אם אהיה חולה ואצטרך שמישהו ירים אותי, יפנה אותי וואי לי איזה פדיחה מי יצליח להרים אותי, בטח יספרו שאני מאוד כבדה ואנשים יגידו בחורה כזו צעירה מסכנה איזה שמנה, לאיזה מצב הגיעה. אז בהחלט אני מבינה את הנקודה ממנה יוצאים דבריך וזה היה מן פחד גדול ותחושה של פדיחה. תודה לאל אני בריאה, אני מסוג השמנים הבריאים אבל בעצם כבר לא שמנה אלא שמנמודה. יחד ברכה יקירתי נדאג להמנע מהסיטואציה הזו. נרד במשקל נהיה בריאות וככה לא נצטרך את עזרתו של אף אחד בפינוי, טיפול תודה לאל!!! הרבה בריאות אהובה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברכההרקוביץ חמודה אני מאוד מאוד מבינה לליבך אומנם לא הייתי במצב כזה גרוע אך ההשמנה במצב חולי שונים אינה מסייעת שמחה שישנת והתחזקת ואת מסתגלת לכל המצב וזכרי אנו איתך לכל אורך התהליך גם אם לפעמים לא קל זכרי שאט אט יגיעו התוצאות ותמשיכי בעשייה בהצלחה ותמיד ותמיד הרבה בריאות  edited by דובונית אכפת לי on 10/14/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:28
|
ברכה יקירתי רק שנמצאים במצב של בריאות לקויה, יכולים להעריך את הבריאות הטובה והתקינה. אין מה לעשות עד שלא נמצאים שם לא מבינים, זה לא משהו שאפשר ללמוד על בשרו של מישהו אחר. כבני אדם תמיד מאמינים " לי זה לא יקרה" למעט ההיפוכונדרים שהם חולים גם ללא מחלה. תארי לעצמך שכולנו היינו מתוכנתים להבין ולדעת מראש מה רע ומה מזיק, לא היינו שותים, לא היינו מעשנים, לא היינו סובלים מעודף משקל עד שלא מגיע איזה רמזור אדום שצועק סכנה סכנה אנחנו לא מבינים ....... כמובן לדאבוני. אך משהגיע הרמזור האדום והוא כבר מתריע וצועק חייבים לשמוע לו ולא להתעלם......... יקירתי רק בידיך הכוחות לשנות את גורלך, תאהבי את עצמך מספיק על מנת לעשות זאת !!!!!!!!!!!!!! בקשי עזרה, כי שאהוביך עוזרים לך הם בעצם עוזרים לעצמם!!!!!!!! אנחנו כאן בכדי לעזור ולתמוך, אך זה ממש לא מספיק את זו שצריכה לעשות את העבודה. אספי כוחות ועשי זאת למען עצמך. שיהיה לך יום נהדר אוהבת ושולחת לך המון כוחות דני ברכההרשקוביץ כתב:
יקרים שלי, רציתי לשתף אתכם בתחושה שהייתה לי היום כאשר צפיתי בחילוץ הכורים מן המכרה בצ'ילה. היה לי דה ז'ה וו וזה החזיר אותי כארבע שנים אחורנית. לא, אני לא נקברתי במעמקי האדמה במכרה שהתמוטט, אלא נקלעתי למצב בריאותי מסוכן שאילץ את הרופאים להכניס לגופי נקז על מנת לנקז נוזלים שהצטברו במעטפת קרום הלב וסיכנו את חיי. שלושה ימים נאלצתי לשכב על הגב כשהנקז תקוע בגופי מבלי יכולת לבצע שום פעולה כולל כמובן הליכה לשירותים וכו'.
ולמה אני מספרת לכם כל זאת ואיך זה מתקשר לכורים הלכודים בצ'ילה?
בהיותי במצב הנ"ל הרגשתי ביתר שאת את עודף המשקל של גופי, כל פעולה הכי קטנה שנעשתה כמובן במיטה אבל הצריכה תזוזה מסויימת היתה משימה כמעט בלתי אפשרית. נזקקתי לעזרה בפעולות יחסית פשוטות שאדם במשקל תקין היה מסתדר בעצמו. הבנתי באותם רגעים שאני חייבת לרזות, לא רק כדי להיות יותר בריאה אלא אפילו כדי שגם, אם חס וחלילה אצטרך להתמודד עם מחלות, ההתמודדות תהיה הרבה הרבה יותר קשה עם עודף משקל.
היום קיבלתי תזכורת לאותה תחושה שליוותה אותי אז. אני לא בן אדם שרואה שחורות בדרך כלל, אבל בחיים קורים לפעמים אסונות, תאונות, מחלות וכו'. בכל מצב, לא דומה התמודדות של האדם הרזה להתמודדות של אדם עם עודף משקל ובמיוחד עודף משקל גדול.
כן, הייתה לי היום תזכורת רצינית למשהו שהיה לי נוח לשכוח עם חלוף הזמן.
מאחלת לכולכם בריאות מושלמת, הרזיה מוצלחת והמון המון אהבה,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 05:22
|
לעיתים המקום של הפחד הוא כל כך חזק ותוקפני שמסנוור את עינינו, ומבטל את שיקול הדעת ההגיוני. אז הזמן הוא הרופא הטוב ביותר. פחד משינוי, פחד מהתמודדות, פחד מלהביע את דעתנו, אסור לתת לפחד לשלוט בחיינו. וצריך אומץ לגרש אותו!!!!!!!! הצלחה יקירתי כי את יכולה. ברכההרשקוביץ כתב:
רבקה כתב: ברכה יקירתי קראתי את כל השרשור וכל אחד יכול לקחת קצת לשטח המתאים לו. ברכה אני בטוחה שילדייך רוצים לאך ורק לטובתך והם יעזרו לך במובן הזה. נכון שלהסתגלות חדשה צריך המון כוחות נפשיים ואפשר לגייס את הכוחות האלה אבל בואי ועזרי גם לעצמך כמו שאת רוצה לעזור לילדייך ולכל בני המשפחה אז במקרה הזה זאת השליטה וההתמדה שתעזור לך כרגע בנושא הספציפי הזה שיהיה לכם רק טוב בביתכם מאושרים ושמחים באהבה רבה עם חיבוק חם תודה לך רבקה חמודה, הנה עברו יומיים מאז שכתבתי וכבר אני מרגישה אחרת, יותר באיזון ובשליטה. כנראה שבאמת כל דבר בחיים דורש זמן מסוים להסתגלות. לא סתם אמרו לנו בכל פעם שהתעוררה בעיה שצריך "לישון עליה לילה" ובאמת אני משתמשת בעצה זו ובדרך כלל זה עוזר. בבוקר הכל נראה אחרת ובמרחק של זמן הדברים מקבלים את הפרופורציות הנכונות ואז אנו פועלים יותר בשיקול דעת ופחות מהבטן. אוהבת 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 01:58
|
יקרים שלי, רציתי לשתף אתכם בתחושה שהייתה לי היום כאשר צפיתי בחילוץ הכורים מן המכרה בצ'ילה. היה לי דה ז'ה וו וזה החזיר אותי כארבע שנים אחורנית. לא, אני לא נקברתי במעמקי האדמה במכרה שהתמוטט, אלא נקלעתי למצב בריאותי מסוכן שאילץ את הרופאים להכניס לגופי נקז על מנת לנקז נוזלים שהצטברו במעטפת קרום הלב וסיכנו את חיי. שלושה ימים נאלצתי לשכב על הגב כשהנקז תקוע בגופי מבלי יכולת לבצע שום פעולה כולל כמובן הליכה לשירותים וכו'.
ולמה אני מספרת לכם כל זאת ואיך זה מתקשר לכורים הלכודים בצ'ילה?
בהיותי במצב הנ"ל הרגשתי ביתר שאת את עודף המשקל של גופי, כל פעולה הכי קטנה שנעשתה כמובן במיטה אבל הצריכה תזוזה מסויימת היתה משימה כמעט בלתי אפשרית. נזקקתי לעזרה בפעולות יחסית פשוטות שאדם במשקל תקין היה מסתדר בעצמו. הבנתי באותם רגעים שאני חייבת לרזות, לא רק כדי להיות יותר בריאה אלא אפילו כדי שגם, אם חס וחלילה אצטרך להתמודד עם מחלות, ההתמודדות תהיה הרבה הרבה יותר קשה עם עודף משקל.
היום קיבלתי תזכורת לאותה תחושה שליוותה אותי אז. אני לא בן אדם שרואה שחורות בדרך כלל, אבל בחיים קורים לפעמים אסונות, תאונות, מחלות וכו'. בכל מצב, לא דומה התמודדות של האדם הרזה להתמודדות של אדם עם עודף משקל ובמיוחד עודף משקל גדול.
כן, הייתה לי היום תזכורת רצינית למשהו שהיה לי נוח לשכוח עם חלוף הזמן.
מאחלת לכולכם בריאות מושלמת, הרזיה מוצלחת והמון המון אהבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/10/2010 01:17
|
רבקה כתב:
ברכה יקירתי קראתי את כל השרשור וכל אחד יכול לקחת קצת לשטח המתאים לו. ברכה אני בטוחה שילדייך רוצים לאך ורק לטובתך והם יעזרו לך במובן הזה. נכון שלהסתגלות חדשה צריך המון כוחות נפשיים ואפשר לגייס את הכוחות האלה אבל בואי ועזרי גם לעצמך כמו שאת רוצה לעזור לילדייך ולכל בני המשפחה אז במקרה הזה זאת השליטה וההתמדה שתעזור לך כרגע בנושא הספציפי הזה שיהיה לכם רק טוב בביתכם מאושרים ושמחים באהבה רבה עם חיבוק חם
תודה לך רבקה חמודה, הנה עברו יומיים מאז שכתבתי וכבר אני מרגישה אחרת, יותר באיזון ובשליטה. כנראה שבאמת כל דבר בחיים דורש זמן מסוים להסתגלות. לא סתם אמרו לנו בכל פעם שהתעוררה בעיה שצריך "לישון עליה לילה" ובאמת אני משתמשת בעצה זו ובדרך כלל זה עוזר. בבוקר הכל נראה אחרת ובמרחק של זמן הדברים מקבלים את הפרופורציות הנכונות ואז אנו פועלים יותר בשיקול דעת ופחות מהבטן.
אוהבת
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 23:20
 רבקה Posts: 8411
|
ברכה יקירתי קראתי את כל השרשור וכל אחד יכול לקחת קצת לשטח המתאים לו. ברכה אני בטוחה שילדייך רוצים לאך ורק לטובתך והם יעזרו לך במובן הזה. נכון שלהסתגלות חדשה צריך המון כוחות נפשיים ואפשר לגייס את הכוחות האלה אבל בואי ועזרי גם לעצמך כמו שאת רוצה לעזור לילדייך ולכל בני המשפחה אז במקרה הזה זאת השליטה וההתמדה שתעזור לך כרגע בנושא הספציפי הזה שיהיה לכם רק טוב בביתכם מאושרים ושמחים באהבה רבה עם חיבוק חם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 07:17
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברכההרקוביץ חמודה תודה על שיתופך אמרו לך הכל ואני מחזקת את דברי הכותבים הסתגלי אט אט כמו בדיאטה כך גם בחיים מציבים גבולות כשצריך והכי חשוב זה שימרי על עצמך כי כשאת שומרת על עצמך את שומרת עליהם אז חבל לקלקל באוכל אנו איתך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 23:40
 יעלי Posts: 589
|
הי ברכה, בוודאי שאת יכולה לספר לאירה איפה נפגשנו... היום זה כבר בטח לא יהיה - אז בחזרה הבאה. אגב, גילה עדין שרה אצלכם?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 22:24
 דפי Posts: 1126
|
ברכה יקרה. אני כל הזמן קוראת את דברייך אבל רק עכשיו התפניתי לענות . את כל מה שאת חווה בדרך זו או אחרת עם ילדנו הבוגרים אני חווה יום יום. אבל אני לא יכולה לייעץ לך או לומר לך איך להתנהל . כי זה אישי מאוד וכל אחת מאיתנו צריך למצוא את הדרך הנכונה. מה שחשוב לי היום זה שהילדים יכבדו אותנו ההורים. אנו תמיד אתם ובשבילם , נהנים מכל רגע כי אחר כך הם פורחים מהקן ואנו מלווים אותם בהרבה אהבה ומתפללים שיצילחו ו..שיבואו לבקר. אני תמיד נזכרת בשיר של אריק איינשיין "עוף גוזל" אוהבת דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 20:47
|
ברכה רגשנות יתר זה דבר שמבורך אצלי. כייף לראות את הפאן האישי , הנפשי ואת הרגש שיש בבני האדם. אני מאוד אוהבת את זה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 15:02
|
יעלי כתב:
ברכה יקרה, את צריכה להפסיק להעלם לנו ככה.... כל הזמן מחפשים אותך. לא יפה. סתם... תשמרי על קשר שנדע שהכל תקין אצלך.
תודה יעלי יקרה, אנו באמת לא צריכים לעזוב את הפורום אפילו ליום אחד, הוא נותן כל כך הרבה כוח. אבל בימים האחרונים הבית ויושביו נזקקו להרבה תשומת לב מצידי ולכן לא התפנתי להיכנס לפורום.
דרך אגב, יעלי, היום אראה את אירה, האם זה בסדר מצידך שאומר לה מאיפה אנחנו מכירות? כי היא שאלה אותי.
אני מקווה שאצלך הכל בסדר ושהולך לך טוב עם הדיאטה!!!
באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 14:54
|
שאפתנית כתב:
ברכה אני מסכימה איתך שכשהם גודלים יחד זה יפה וכייף ואכן אני נהנית מכל השנים האלה גם כשהם היו יותר קטנים וגם עכשיו. הם ממש חברים טובים ומסתדרים מצוין והבן שלי תמיד שומר על האינטרסים של הבת. מין זוג נשוי כזה שעושה הכל ביחד ודואג אחד לשני. אני מתמזגת בכל הסיפור הזה עם בעלי בכייף לא נורמלי. אני פשוט מתה עליהם ומודה לאל שהם ילדי. את צודקת שהרבה יותר קל להציב גבולות לילדים קטנים מאשר לגדולים, ובייחוד אחרי גיל צבא אבל לי חשוב שבכל הסיפור הזה תזכרי את עצמך, את ברכה, גם ברכה צריכה זמן לעצמה ולא לוותר על זה ולא להתייאש ולחפש במקום זה נחמה באוכל. תדאגי לקבל את זמן האיכות שלך לעצמך ולא להתפשר בזה!!!
אוהבת ושמחה שאפשר לדבר בגובה העיניים ולגיל אכן אין משמעות. שאפתנית
שאפתנית יקרה, איזה כיף וכמה אהבה יוצאת ממך כשאת מדברת על ילדייך. אני מרגישה את אותו הדבר, כאשר אנחנו יוצאים עם הילדים, והם שניהם גבוהים ויפים וגם רזים (במיחד הבת שאצלה זה גנטי מבעלי אבל גם הבן נראה נפלא), אני כל כך גאה בהם. ובאמת מי שלא מכיר אותם בטוח שהם זוג כי הם נראים כל כך יפה ביחד ויש ביניהם קשר נהדר.
אוף... אני נסחפת היום קצת לרגשנות יתר. זה כנראה עקב המצב החדש בבית ועקב שפתחתי את ליבי כאן בפורום.
תמשיכי להנות מילדייך, למצות כל דבר הקשור בהם כמה שאפשר ולנצור כל דקה ודקה!!!
נשיקות,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 14:39
|
miribelkin כתב:
ברכה יקרה ריגשת אותי מאד עם השיתוף האישי. גם אני אשה שאוהבת מאד לשתף, ואתם שומעים את זה בהרצאות. אני חושבת שכולנו בני אדם ולכולנו בעיות, גם כפי שכתבת, דברים טובים אך שונים. גם אני חרדה לפרטיות שלי, ומתבגרת לתוך שיגרה מבורכת. וכל מי ומה שמזיזים מהשיגרה זה קשה. תהיי איתנו יותר בפורום ונעבור יחד תקופה זו.... תהני מהילדים בבית, זה זמני. רגעי חסד. אוהבת אותך מירי
מירי אהובה, תודה על דברייך המכוננים. אכן אלה הם רגעי חסד. אני כל הזמן חוזרת ומזכירה את זה לעצמי. הרי לא אספיק להגיד ג'ק רובינסון והילדים שלי שוב יעופו מהקן, ומי יודע לאן? אני מקווה שלא רחוק מדי! שני ילדיו של בעלי מנישואיו הראשונים חיים כבר הרבה שנים בחו"ל וכל הזמן אני חווה את הקושי שלו ומקווה שילדינו שלנו יבחרו אחרת. אבל זה כבר לא נתון לשליטתנו ולבחירתנו. לכן באמת אנו צריכים להזכיר לעצמנו, גם ברגעים קצת קשים, לשים בצד את התפל ולהנות מהעיקר כי שום דבר בחיים לא מובן מאליו.
סליחה שקצת נסחפתי להתפלספות אבל הכל אמיתי.
ממך, מירי, אני לומדת המון על עיקר ותפל, על החלטה ובחירה, ובמיוחד כשאת אומרת למה בגיל עשרים לא הבנתי ולא חוויתי את מה שאני חווה עכשיו, אני כל כך מזדהה עם הרגשתך זו. תקוותי היא שבעקבות ההזדהות עם ההרגשה גם אני אצליח להגיע להשגים, כי מוטב מאוחר מאשר אף פעם, וגיל הוא רק מספר, ובכל גיל אנו צריכים לשאוף לחגיע להכי טוב שאפשר.
אוהבת מאוד,
ברכה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 14:21
|
ברכה אני מסכימה איתך שכשהם גודלים יחד זה יפה וכייף ואכן אני נהנית מכל השנים האלה גם כשהם היו יותר קטנים וגם עכשיו. הם ממש חברים טובים ומסתדרים מצוין והבן שלי תמיד שומר על האינטרסים של הבת. מין זוג נשוי כזה שעושה הכל ביחד ודואג אחד לשני. אני מתמזגת בכל הסיפור הזה עם בעלי בכייף לא נורמלי. אני פשוט מתה עליהם ומודה לאל שהם ילדי. את צודקת שהרבה יותר קל להציב גבולות לילדים קטנים מאשר לגדולים, ובייחוד אחרי גיל צבא אבל לי חשוב שבכל הסיפור הזה תזכרי את עצמך, את ברכה, גם ברכה צריכה זמן לעצמה ולא לוותר על זה ולא להתייאש ולחפש במקום זה נחמה באוכל. תדאגי לקבל את זמן האיכות שלך לעצמך ולא להתפשר בזה!!! אוהבת ושמחה שאפשר לדבר בגובה העיניים ולגיל אכן אין משמעות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|