13/10/2010 07:17
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה בנות יקרות... נחושה באמת מה קורה איתך? ראיתי אותך שבוע שעבר ככה לשנייה וברחת?
למה עברת לאינטרנט?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 06:41
 ענת Posts: 3849
|
בלונדה כל הכבוד על הירידה המשיכי כך!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 06:15
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד יקירתי על קילו פחות וכל הכבוד שלא ויתרת והלכת!!! פשוט מדהימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 00:04
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה, מה שלומך? מחכים לעדכונים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 03:57
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בלונדה חמודה צר לי לשמוע על מה שעברת שיהיה לך הרבה הרבה בריאות והחלמה מהירה נוחי ושימרי על עצמך היטב אנו איתך כל הכבודעל הקילו פחות יישר כוח ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 00:09
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בלונדה.... כתב:
רבקה כתב: היי בלונדה התגעגעתי,מתגעגעת ואתגעגע אליך צר לי לשמוע את מה שעברת ומקווה שזה כבר מאחורייך אולי את צריכה לחזור אלינו ואז הכל יהיה בסדר? שמרי על עצמך ומקווה להתראות בקרוב גאה בך על הירידה ובעיקר על חזרתך למסלול בהצלחה אוהבת   בואי בואי לבקר,מקווה שאת מרגישה יותר טוב.רבקוששששש איזה כיף לשמוע ממך חיפשתי אותך לא ידעתי שנסעת, שמחה שנהנת,מקווה שאוכל לבוא לבקר נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 21:08
 רעותה Posts: 869
|
הי בלונדה ,
בכיף !!!!!!!!!!!!!
ושיהיה שבוע טוב
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 17:09
|
רעותה כתב:
הי בלונדה ,
קודם כל באמת היית מהממת היום עם מה שלבשת.
אני מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר.
לפחות יש לך מרק כבר בבית.
המשך שבוע קל
רעותה
תודה רבה רעותה באמת עשיתן לי את הבוקר אחרי ההרגשה הנוראית,תמיד כיף לקבל מחמאות..
גם את נראית מדהים ומתוקתקת כתמיד...
שבוע מקסים...נתראה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 17:08
|
רבקה כתב:
היי בלונדה התגעגעתי,מתגעגעת ואתגעגע אליך צר לי לשמוע את מה שעברת ומקווה שזה כבר מאחורייך אולי את צריכה לחזור אלינו ואז הכל יהיה בסדר? שמרי על עצמך ומקווה להתראות בקרוב גאה בך על הירידה ובעיקר על חזרתך למסלול בהצלחה אוהבת  
רבקוששששש
איזה כיף לשמוע ממך חיפשתי אותך לא ידעתי שנסעת,
שמחה שנהנת,מקווה שאוכל לבוא לבקר
נשיקות וחיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 17:07
|
יעלי כתב:
בלונדה יקרה, מקווה שחזרת לבריאות תקינה. גם ביתי, ובעקבותיה חתני ונכדי עברו את הוירוס הזה קשה, ולפי התאורים שלהם זה באמת משהוא אלים ולא נעים ביותר. תרגישי טוב
כן את האמת ששמעתי שהרבה חולים לאחרונה ואני מקווה שזהה כבר הסוף כי החורף עוד לא התחיל...
תודה רבה שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 17:06
|
אקורדיאון כתב:
היי יקירתי,את רואה אתמול הרגשתי אותך ולכן קראתי לך מעל גלי הפורום. אני מקווה שאת כבר לגמרי בקו הבריאות,שמחתי לקרוא שירדת,מתגעגעת מאוד,אולי תבואי אלינו בשבוע הבא? מאחלת לך המשך שבוע נהדר,נשיקות וחיבוק גדול!
תודהההה...
כן כנראה באמת הרגשת אותי,את האמת שאני בהחלמה קלה , הרבה יותר טוב מאתמול,
הלוואי ויכולתי לבוא תאמיני לי שאני מאוד מתגעגעת אתן חסרות לי נורא נורא אבל מבטיחה אקפוץ לבקר
והכי חשוב שלחות אנחנו מתראות כאן....
שבועי מקסים ותמשיכי להיות מהממת כמו שמירי מספרת
נשיקות חזרה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 16:14
 רעותה Posts: 869
|
הי בלונדה ,
קודם כל באמת היית מהממת היום עם מה שלבשת.
אני מקווה שאת כבר מרגישה טוב יותר.
לפחות יש לך מרק כבר בבית.
המשך שבוע קל
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 16:13
 רבקה Posts: 8411
|
היי בלונדה התגעגעתי,מתגעגעת ואתגעגע אליך צר לי לשמוע את מה שעברת ומקווה שזה כבר מאחורייך אולי את צריכה לחזור אלינו ואז הכל יהיה בסדר? שמרי על עצמך ומקווה להתראות בקרוב גאה בך על הירידה ובעיקר על חזרתך למסלול בהצלחה אוהבת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:59
 יעלי Posts: 589
|
בלונדה יקרה, מקווה שחזרת לבריאות תקינה. גם ביתי, ובעקבותיה חתני ונכדי עברו את הוירוס הזה קשה, ולפי התאורים שלהם זה באמת משהוא אלים ולא נעים ביותר. תרגישי טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
היי יקירתי,את רואה אתמול הרגשתי אותך ולכן קראתי לך מעל גלי הפורום. אני מקווה שאת כבר לגמרי בקו הבריאות,שמחתי לקרוא שירדת,מתגעגעת מאוד,אולי תבואי אלינו בשבוע הבא? מאחלת לך המשך שבוע נהדר,נשיקות וחיבוק גדול!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:20
 dany Posts: 19819
|
שמחה לשמוע שאת חשה טוב יותר. לאט לאט כי הוירוס הזה הוא די קשה....... מקווה שאת נחה מספיק. וכייף על הירידה, זה תמיד מתקבל בברכה...... וכן ירבו הקילוגרמים שיצטרפו לזה שירד... אמן תרגישי טוב יקירתי המון בריאות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה שמחה לשמוע שאת מרגישה יותר טוב ושהגרוע מכל כבר מאחוריך. אכן אין כמו הבריאות, אבן יסוד לחיים טובים ומאושרים. תענוג לרדת קילו למרות שלפעמים יש תחושה שהגזמנו עם האוכל ופתאום לראות תוצאה כזו יפה - שאפו!!! המחמאות רק מחזקות את העשייה ולכן אני שמחה שהפעם קיבלת את המחמאות בלי תרוצים ושזה ידרבן אותך להמשיך לשמור ולראות תוצאות גם בשקילה הבאה. הרבה בריאות יקירתי!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 14:50
|
אז ככה היה לי שבוע מצוין מבחינת דיאטה , אני מודה ששישי בערב קצת חטאתי,
אמא שלי טענה שנמאס לה ואין כבר מה לבשל והציעה שנאכל חלבי(מן שבועות אך קטן יותר)
ואני מיד הסכמתי כי אני מתה על אוכל חלבי וכך יצא שאכלתי קצת יותר מהמתוכנן ולא בדיוק מה שמותר
אך יום שבת שבתי למסלול הרגיל ואכלתי כמו שצריך עד שרותקתי למיטה.
זה התחיל בכאבי ראש נוראיים ששני כדורים חזקים לא עזרו וזה פשוט ריתק אותי ואז אתמול פשוט לא הצלחתי לקום מהמיטה בבוקר,
מן הרגשה מוזרה כל החדר הסתובב לי בצורה מפחידה בחיים לא היו לי כאלה סחרחורות אז כמו ילדה טובה הלכתי לרופאה שכרגיל טענה שכנראה זה וירוס, נתנה לי כדורים נגד סחרחורות ואמרה לי לשתות הרבה ולנוח ואז הבעיה רק החלה,חזרתי הביתה והרגשתי שאני לא יכולה לתפקד היו לי בחילות נוראיות ולא יכולתי לזוז למזלי השכנה היתה בבית ובדיוק ירדה לשאול לשלומי ומיד התקשרה לבעלי לומר לו שהמצב שלי ממש לא טוב והקפיצה אותו
מהעבודה, עד שהוא הגיע לקח איזה חצי שעה ובחצי שעה הזאת הקאתי בצורה מפחידה והייתי פשוט לבנה כמו סיד , הוא בא וישר הלכנו למוקד ושם אתם יודעים בדיקות, אינפוזיה וכל הפרוצדורה הרגילה, בואו נאמר שחזרתי הביתה לקראת הערב במצב הרבה יותר טוב ולמזלי חיכו לי בבייתי הוריי המקסימים ששמרו על בתי וכבר אבא הכין לי מרק עוף חם , רק מרק שאבא יודע להכין (לי בחיים לא יוצא כמוהו למרות שהוא אומר לי בדיוק מה הוא שם).
אני רוצה להגיד לכם שזו חוויה ממש לא נעימה ודי מפחידה אני עדיין חלשה וקצת מעורפלת ואת האמת שלא תיכננתי לבוא לשקילה היום אבל אז נזכרתי בהרצאות של מירי התקלחתי התלבשתי יפה והתאפרתי והחלטתי לבוא ..אז קודם כל לפני מעמד השקילה קיבלתי מחמאות כאלה יפות מבנות החוג שהן ממש עשו לי את הבוקר ואז מירי הגיעה יחד עם אריה והדבר הראשון זה היה לומר איזה יופי את נראת היום למרות שהרגשתי זוועה וכמובן שאמרתי לכולם תודה ולא המצאתי תירוצים למחמאות מה שבדר"כ אני עושה כשמחמיאים לי ואז הדובדבן שבקצפת היה לעלות למשקל ולשמוע קילו פחות מה שעלה שבוע שעבר ירד!
אז פורום מקסים אני רוצה להגיד שכשאומרים בריאות זה הדבר הכי חשוב זה באמת כך, זה נורא להיות מרותקים למיטה ולהיות תלויים באחרים,
אני מאחלת לכולנו שרק ניהיה בריאים אנחנו וכל אהובינו ויקירנו,הצלחה לכל הנשקלים ושיהיה שבוע טוב ומבורך...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|