13/10/2010 20:31
 רבקה Posts: 8411
|
תודה בנות על הפירגון, היה באמת כיף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 05:59
 dany Posts: 19819
|
רבקה יקירה כרגיל את מקסימה ויודעת לתת תשומי לכולם....... וברור שמה שעלה בהרף עין ירד, כי אין עליך!! יום נהדר והמון שמחה אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 03:52
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יקרה תודה על קבלת חיים אוהבת ומפרגנת נהננו עד מאוד ושמחנו לראותך ואת כולם ובאשר אליך בטוחה שאת כבר עמוק בשגרה אז אנו איתך מה עולה מהר יורד מהר בהצלחה  רבקה כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: ושוב הגיע יום שני,אחה"צ של הנאה מהמפגש,ההרצאה ומקווה גם מהשקילה. שיהיה לכלנו יום מאיר פנים ומוצלח בכל אשר נעשה. ממש כך ,אחה"צ של הנאה עוד קצת וכבר מגיעה , מאוד מתגעגעת תוצאות בהמשך מבטיחה , אז הנה קיום הבטחה עליתי 2 קילו והיה שווה כל ביס חזרה למשטר והכל יחזור למקומו גם מבטיחה והנה קצת מאחה"צ המהנה במיוחד היה כיף לפגוש את כולם אחרי שגם בשבוע שעבר לא הייתי פגשתי את אקורדיון ובאמת כמעט "ולא הכרתי אותה" נראית מדהים פשוט תענוג לראותה היה לנו גם מבפגש חברים מאוד שמחתי לראות את מיכלי ולאחל לה מזל טוב פנים מול פנים ואת דובוני איכפת לי המדהימים שחייבת להחמיא להם נראים נפלא ואורחת מהצפון יעלי החמודה ששמחנו מאוד לבואה בקיצור היה כיף גם אורנה 3 שהתגעגעתי אליה וגם את בצקיסטית שאני רוצה להמשיך להחמיא לה נראית נפלא ומירי שנראית מיליון דולר ומכאן שוב לשליטה באוכל כדי להחזיר זאת בשבוע הבא אוהבת ומחבקת 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 00:07
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקוש יקירתי תודה על הפירגון,מה שעולה מהר יורד מהר,העיקר שנהנית אנחנו יודעות שזה חלק מההתמודדות וכמובן ממשיכים.היה באת אחה"צ מהנה במיוחד,גם לפגוש את כלם ולהכיר וההרצאה היתה מהנה וכמו תמיד מהחיים.לילה טוב.נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 21:43
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רבקה כתב:
רבקה כתב: אקורדיאון כתב: ושוב הגיע יום שני,אחה"צ של הנאה מהמפגש,ההרצאה ומקווה גם מהשקילה. שיהיה לכלנו יום מאיר פנים ומוצלח בכל אשר נעשה. ממש כך ,אחה"צ של הנאה עוד קצת וכבר מגיעה , מאוד מתגעגעת תוצאות בהמשך מבטיחה , אז הנה קיום הבטחה עליתי 2 קילו והיה שווה כל ביס חזרה למשטר והכל יחזור למקומו גם מבטיחה והנה קצת מאחה"צ המהנה במיוחד היה כיף לפגוש את כולם אחרי שגם בשבוע שעבר לא הייתי פגשתי את אקורדיון ובאמת כמעט "ולא הכרתי אותה" נראית מדהים פשוט תענוג לראותה היה לנו גם מבפגש חברים מאוד שמחתי לראות את מיכלי ולאחל לה מזל טוב פנים מול פנים ואת דובוני איכפת לי המדהימים שחייבת להחמיא להם נראים נפלא ואורחת מהצפון יעלי החמודה ששמחנו מאוד לבואה בקיצור היה כיף גם אורנה 3 שהתגעגעתי אליה וגם את בצקיסטית שאני רוצה להמשיך להחמיא לה נראית נפלא ומירי שנראית מיליון דולר ומכאן שוב לשליטה באוכל כדי להחזיר זאת בשבוע הבא אוהבת ומחבקת 
תודה רבקה יקרה על הפירגון וטוב הלב שלך אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 21:34
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: ושוב הגיע יום שני,אחה"צ של הנאה מהמפגש,ההרצאה ומקווה גם מהשקילה. שיהיה לכלנו יום מאיר פנים ומוצלח בכל אשר נעשה. ממש כך ,אחה"צ של הנאה עוד קצת וכבר מגיעה , מאוד מתגעגעת תוצאות בהמשך מבטיחה , אז הנה קיום הבטחה עליתי 2 קילו והיה שווה כל ביס חזרה למשטר והכל יחזור למקומו גם מבטיחה
והנה קצת מאחה"צ המהנה במיוחד היה כיף לפגוש את כולם אחרי שגם בשבוע שעבר לא הייתי פגשתי את אקורדיון ובאמת כמעט "ולא הכרתי אותה" נראית מדהים פשוט תענוג לראותה היה לנו גם מבפגש חברים מאוד שמחתי לראות את מיכלי ולאחל לה מזל טוב פנים מול פנים ואת דובוני איכפת לי המדהימים שחייבת להחמיא להם נראים נפלא ואורחת מהצפון יעלי החמודה ששמחנו מאוד לבואה בקיצור היה כיף גם אורנה 3 שהתגעגעתי אליה וגם את בצקיסטית שאני רוצה להמשיך להחמיא לה נראית נפלא ומירי שנראית מיליון דולר ומכאן שוב לשליטה באוכל כדי להחזיר זאת בשבוע הבא אוהבת ומחבקת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 16:16
|
יופי מחכה לך!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:42
|
אקורדיאון כתב:
ושוב הגיע יום שני,אחה"צ של הנאה מהמפגש,ההרצאה ומקווה גם מהשקילה. שיהיה לכלנו יום מאיר פנים ומוצלח בכל אשר נעשה.
ממש כך ,אחה"צ של הנאה עוד קצת וכבר מגיעה , מאוד מתגעגעת תוצאות בהמשך מבטיחה ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:38
|
תודה לייסי חמודה תודה ענקית ובהצלחה גם לך ולמופת מקווה שאת ממשיכה ומתמידה אנו איתך  לייסי כתב:
יום נהדר גם לך דובונית מקסימה! 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה בנות ותהנו מהפגישה עם מירי. בטוחה שתחזרו שמחות עם תוצאות חיוביות. יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:29
|
ענת כתב:
בהצלחה אקורדיאון תהני
תודה רבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:27
 לייסי Posts: 623
|
יום נהדר גם לך דובונית מקסימה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:23
|
שיהיה בהצלחה ענקית היום ולכולנו יום מופלא edited by דובונית אכפת לי on 10/11/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 06:10
 ענת Posts: 3849
|
בהצלחה אקורדיאון תהני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:58
 dany Posts: 19819
|
איזה כייף לכן........... מקנאה אולי מירי תגיע פעם לצפון????????????????????????????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:23
|
ושוב הגיע יום שני,אחה"צ של הנאה מהמפגש,ההרצאה ומקווה גם מהשקילה. שיהיה לכלנו יום מאיר פנים ומוצלח בכל אשר נעשה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|