הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לרדת בגדול

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/10/2010 07:35

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שאפתנית חמודה
אני מצטרפת למה שמיכל אמרה זה לא זבנג וגמרנו
הם עוברים שם דברים שלא מציאותיים לאנשים בחיי היום יום
זה לא נורמלי לעשות כול כך הרבה שעות ספורט
תחשבי שאצל מירי והשיטה גם בלי ספורט המענה של אלפי שעות שהם עושים את מרזה
את עושה הליכות וזה עושה טוב לנשמה ומחטב מעט
אך העיקר הוא לשמור על הפה ולהפנים הרגלי אכילה חדשים אט אט
אין גלולה של ללכת לישון ולקום רזים וזה לא קל כי אחרת כולנו היינו נעלמים מרוב רזון
אך תראי את סיפורי ההצלחה שלנו ואל תתיאשי תתמידי תעשי רישום תעשי צעידה מים מים וכל שאר הטיפים של מירי
ותהיי בטוחה גם מים עושים חור באבן ועדייף לאט ובטוח מאשר לא לעשות בכלל או לעשות מבצע ולעלות עם ריבית חזרה
אנו איתך בהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 07:29

שאפתנית
שאפתנית
בנות יקרות כייף לקרוא את תגובותיכם.
אל דאגה את מירי אני לא מתכוונת לעזוב אף פעם כי פה זה הבית ופה נמצאת התשובה לבעיה ממנה אני סובלת. אין סיכוי שאקום ואלך כי אני מודעת לעובדה שאין שום מטה קסמים שיעשה את העבודה בין רגע. אבל כן יש לפעמים תסכולים ואכזבה שזה יורד לאט מאוד או שעומד על המשקל תקופה ממושכת למרות כל השמירה והפעילות הגופנית. אני יודעת שצריך לתת לגוף את הזמן שלו ויש לי את כל הזמן שבעולם אבל אני רוצה לראות קצת שינוי, לראות שהירידה נמשכת בתמורה למאמץ שמושקע.
שיהיה לנו יום טוב ואני ממשיכה לשמור כרגיל בשביל הבריאות ומה שירד מבורך.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 06:37

אקורדיאון
אקורדיאון
כן דני החלום ללכת לישון ולקום רזה......אכן ישאר בגדר חלום ואנחנו נמשיך להתמודד עם המציאות
בצורה הכי טובה שיש.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 06:28

dany
dany
בניגוד למיכלי אני דווקא אוהבת את התכנית הזו ואולי את האמריקאית יותר.....
יש משהו מציצני בסיפור אני מודה, אך יש גם אמפטיה, השתתפות בגורל, הבנה למה שקורה להם, הרצון לרדת מהר, זה רצון פנימי של כולנו..........
ההבנה שזה לא קורה במציאות זה סיפור אחר, אבל אני בטוחה שכל אחד מאיתנו רצה ללכת לישון שמן ולקום רזה.......
אני דווקא ראיתי(עד שנרדמתי) שהיו כאלו שלא ירדו כל כך בהתאם לגודלם..................
אגב מיכלי בנוגע למוטי (זה הבחור מהסרט) הוא עבר קיצור קיבה, הוא היום מאמן כושר וסוג של סלב הוא לא דקיק, ויש לו לפי דעתי עוד כמה קילוגרמים לרדת אך אפילו אם ישמור על הקיים זה טוב, בכל אופן הוא עוסק בספורט, מנחה ומלמד, וזה טוב כך שיש כאן איזה שיקום מסויים.
ברור שגם אלו שעוברים את התכנית ולא ימצאו אפיק של שמירה הם ישמינו את הכל ובגדול............. כמו כולנו!!!!!!!!!!!!

שאפתנית מתוקה שלי
את בדרך הנכונה, כאן את עושה את הדבר הנכון, ללמוד לחיות עם המחלה, ולא להתעלם ממנה כאילו היא לא קיימת, הרי לא רק הקילוגרמים הם הבעיה אלו הם התוצאה של הבעיה, וללמוד להתמודד בדרך הנכונה יום יום ושעה שעה זה מה שאנחנו לומדים פה לאט לאט, להפנים עוד ועוד מה שצריך לשנות וזה לא עושים במספר חודשים!!!!!!!
המון הצלחה בהמשך השבוע ,
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 05:50

מיכל שרון
מיכל שרון
שאפתנית יקרה- אני רוצה שתזכרי שבשיטת הזבנג וגמרנו אף אחד לא מרוויח כלום, חוץ מתקופת ירח דבש לא ארוכה במיוחד של רזון, כי אף אדם שלא עובר תהליך של הרזייה, שזה ממש ההיפך מדיאטת הכסאח בתוכנית (כולל האלמנט של הכושר), לא יכול להתמיד לאורך זמן, לשנות הרגלי אכילה ולשמר את ההישג.

הסרט שעשו אז בזמנו על הבחור האומלל שהיה בתוכנית ועלה הכל עם ריבית בערוץ 10 רק מדגים את מה שאני אומרת..
לכן יקירתי, תשמחי שאת כאן, שאת באמת עושה טיפול שורש לבעיה ולא מחפשת פתרונות קסם מהירים.

אני באופן אישי ממש סולדת מהתכנית הזאת, היא לא מדהימה אותי, היא די מגעילה אותי ואני ממש לא מוכנה לראות אנשים שברוב ייאושם פנו לטלוויזיה כדי למצוא מזור לבעיה כל כך קשה שהם סובלים ממנה כל חייהם... המדיה הזו היא צינית ורעה ובעיקר עושה ים של כסף על משמניהם.. וזה פשוט מגעיל בעיני.
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
כשמך כן את שאפתנית,אבל הירידות בתכנית הן לא דוגמא,מדובר במשקלים אדירים
ולכן הירידות גדולות לאחר מכן גם הם ירדו בגדר הסביר.
האמיני בעצמך ,בשינוי שאת עושה יום יום,במסגרת המדהימה שאין לה מחיר והאמונה והנחישות הזאת תביא אותך
להצלחה בטוחה,החלום להוריד 5 ק"ג יהפוך למציאות ובכלל לא חשוב בכמה זמן,גרוע יותר לעלות אותם.יום קסום.
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2010 02:09

tutit
tutit
שאפתנית יקרה שלי
גם אני צפיתי עם הפרעות קלות של התינוק,
א-במשקלים כמו שלהם יורדים מאוד מהר בהתחלה
ב-הם היו נותנים הכל כדי להתחלף איתם כאן ועכשיו
ג-אני סומכת עלייך שתרדי את מה שעוד נשאר לך לאט ובטוח-מה שהכי חשוב שזה לא יעלה שתתמידי ותהיי אופטימית
הדס
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 23:20

שאפתנית
שאפתנית
אז ישבתי לבדי מול הטלויזיה (בעלי עובד לילות השבוע) וצפיתי בציפי שביט הזעירה ובעשרים אנשים גדולים שמיחלים לעשות שינוי בחייהם. לראות אותם מתעמלים ומבצעים משימות ובשבוע אחד יורדים כל כך הרבה במשקל זה פשוט מדהים. היו שם אנשים שירדו 5 קילו והיו גם שירדו 3-4 קילו ואני אומרת לעצמי אם הייתי יורדת ככה היתי נעלמת לגמרי מהאופק תוך חודשיים לכל היותר חודשיים וחצי. איך זה ש"במציאות" אין ירידות כאלו, למה הם מצליחים בשבוע אחד להוריד חתיכת משקל שכזה ואני אפילו לקילו לא מגיעה.למרות שהם שוקלים יותר ממני בהרבה זה עדיין מתסכל לראות את היכולת שלהם לרדת כל כך הרבה בעודי מדשדשת במקום ומייחלת לשינוי במצב. לומר את האמת אני אצפה גם ביום רביעי הקרוב מתוך סקרנות לראות איך הם מתקדמים עם כל הקושי והאימונים המפרכים שהם עוברים.
מקווה שלא הכבדתי עליכם הלילה, עכשיו אלך לישון ואולי אחלום על חמש קילו פחות.. (מה שבטוח זה לא יקרה אצלי גם לא בחודש אחד).
לילה טוב, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!