13/10/2010 22:10
 EFF Posts: 6409
|
ברוכה הבאה חגיתי - הפורום הזה יחיד ומיוחד עם "תפארת מדינת ישראל"...השארי עימנו ותיוכחי לדעת כמה המקום חשוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 21:12
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אני כן צופה בתכנית לרדת בגדול וכמובן לא מסכימה עם הספורט האכזרי שנותנים להם לעשות. מאוד נחמד לראות איך כל שבוע הם מצטמקים אבל השיטה שאנחנו מצטמקים בה עדיפה פי מיליון. אני לא כועסת על המשתתפים ואומרת להם תודה על שהם נותנים לי קצת בידור. מאחלת לכולנו בהצלחה בדרך שמורתינו מלמדת אותנו ותביא אותנו לחוף מבטחים 
אמת ויציב,לדעתי הם מסכנים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:23
 רבקה Posts: 8411
|
חגיתי ברוכה הבאה לפורום שלנו זה המקום הכי טוב בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:21
 רבקה Posts: 8411
|
אני כן צופה בתכנית לרדת בגדול וכמובן לא מסכימה עם הספורט האכזרי שנותנים להם לעשות. מאוד נחמד לראות איך כל שבוע הם מצטמקים אבל השיטה שאנחנו מצטמקים בה עדיפה פי מיליון. אני לא כועסת על המשתתפים ואומרת להם תודה על שהם נותנים לי קצת בידור. מאחלת לכולנו בהצלחה בדרך שמורתינו מלמדת אותנו ותביא אותנו לחוף מבטחים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 03:05
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חגיתי חמודה ברוכה הבאה והמון בהצלחה ומקווים שתכנסי ונסייע לך לשמור על מוטיבציה וזכרי בכל יום שעובר לא תמיד הכי קל אך זה אפשרי בהתמדה וסובלנות אנו כאן  חגיתי כתב:
היי מירי, בוקר טוב! אני חגית- הייתי אתמול בהרצאה בפ"ת. התרשמתי מאוד לטובה,מקווה שדברים יתחילו לזוז. לא אשקר ואומר שיש לי הרבה חששות ואני מקווה שהמוטיבציה שלי תתרומם הרבה יותר בהמשך. אין לי ברירה אחרת - אני בסיכון ממשי, אבל למרות הכל המשכתי "להתעלם" הכוונה- לאכול את הלב, לדאוג הרבה אבל להמשיך לטחון אוכל. אני רוצה מאוד לשנות. יום טוב, חגיתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:23
 dany Posts: 19819
|
ברוכה הבאה חגיתי מקווה שתצליחי לשנות, כי אם את באמת רוצה אז תעשי זאת, כולנו כאן באותה הסירה............. עוזרים תומכים ואוהבים אחד את השני וכל ידי כך מצליחים לרומם את המוטיבציה. המון המון הצלחה מאחלת מכל הלב דני חגיתי כתב:
היי מירי, בוקר טוב! אני חגית- הייתי אתמול בהרצאה בפ"ת. התרשמתי מאוד לטובה,מקווה שדברים יתחילו לזוז. לא אשקר ואומר שיש לי הרבה חששות ואני מקווה שהמוטיבציה שלי תתרומם הרבה יותר בהמשך. אין לי ברירה אחרת - אני בסיכון ממשי, אבל למרות הכל המשכתי "להתעלם" הכוונה- לאכול את הלב, לדאוג הרבה אבל להמשיך לטחון אוכל. אני רוצה מאוד לשנות. יום טוב, חגיתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק - אם תרצו אין זו אגדה!!! בסוף נגשים את החלום כל אחד בשעתו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:00
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי שאפתנית, גם אני צפיתי בתוכנית אני לא יודעת אם אני ממש אוהבת אותה אבל זה די מעניין לראות אנשים במצבך(לא מבחינת המשקל עצמו)
מתמודדים עם בעיות אישיות כמו בריאות, מראה חיצוני ובעיות נוספות.
אני מתארת לעצמי שהם לא אוכלים כמו שצריך והאימונים שם מפרכים ואני ממש לא הייתי רוצה להיות במקומם, נכון שזה מדהים לראות תוצאות כאלה בשבוע הראשון אבל אני רוצה להגיד לך שחברה טובה שלי נרשמה והיא לא כזאת גדולה והיא הורידה אצל מירי שבוע ראשון 4 קילו והיא אכלה ולא עשתה טיפת פעילות גופנית,זה מראה כשרוצים יכולים!
שבוע טוב עם הרבה הצלחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 13:47
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חגיתי כתב:
היי מירי, בוקר טוב! אני חגית- הייתי אתמול בהרצאה בפ"ת. התרשמתי מאוד לטובה,מקווה שדברים יתחילו לזוז. לא אשקר ואומר שיש לי הרבה חששות ואני מקווה שהמוטיבציה שלי תתרומם הרבה יותר בהמשך. אין לי ברירה אחרת - אני בסיכון ממשי, אבל למרות הכל המשכתי "להתעלם" הכוונה- לאכול את הלב, לדאוג הרבה אבל להמשיך לטחון אוכל. אני רוצה מאוד לשנות. יום טוב, חגיתי היי חגיתי יקרה יופי שנכנסת לפורום מאד מאד עוזר. בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 13:37
 Bמאיה Posts: 118
|
היי בנות צפיתי בעונות הקודמות של לרדת בגדול אני חושבת שזו תוכנית נוראית שמציגה את השמן בצורה מכוערת ומגמתית ויש עריכה מכוונת להראות את השמנים אומללים . אני לא מתכוונת לזה שלהיות שמן זה דבר נחמד /בריא .....בין זה לבין מה שרואים בתוכנית זה פשוט שמים וארץ .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 10:40
|
מירי אהובתי, ברור שאני צופה בהרצאות שלך ויש לי את העונג לצפות בכל הרצאה יותר מפעם אחת וזה הכייף שלי. אל תדאגו לא התחרפנתי ואני בשליטה מלאה ובמצב רוח מרומם בסך הכל "משאלת לב" של כל שמנמוד נכתבה מעל דפי הפורום. בהזדמנות הראשונה שתהיה לי אני ארוץ אליך לקבל חיבוק ועל המילים האישיות אני לא מוותרת (אשתדל להתקשר אליך היום בערב). אוהבת, מעריכה ומוקירה אותך עד מאוד, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 10:20
 חגיתי Posts: 27
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 09:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שאפתנית יקרה. אם את צופה בהרצאות שלי, ואני יודעת שאת עושה זאת, שם את מקבלת את כל התשובות לכל השאלות שלך.הבנות ענו לך מקסים אבל אשמח אם תיכנסי לביקור ואתן לך גם כמה מילים אישיות. כדאי לך. בנתיים אוהבת אותךואיתך לאורך כל הדרך שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 09:16
 רויטל Posts: 40
|
ראיתי את התכנית אתמול עם הבת שלי וכל מה שהיה לה להגיד לי זה שאני אמא נפלאה על זה שאני דואגת לה שהיא לא תגיע למצבים שרואים בתכנית. במקרה אני מכירה את אחת הדיאטניות שעבדו בהפקה של העונה הקודמת והיא טוענת שזה ממש פשע מה שעושים להם שם ואין להם סיכוי לצאת מההשמנה הזאת. דווקא אלה שנושרים מהתכנית נכנסים למסגרת ביתית ונורמלית שמלמדת אותם לשנות הרגלים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 08:04
 dany Posts: 19819
|
בנות יקרות ספורט זה לכייף , לחיטוב הגזרה, לרומם את הנפש, ממש לא להרזיה, אז לא לבנות על כך שאם שורפים משהו במהלך הפעילות הגופנית אפשר אחר כך ל.............. אני בן אדם עצלן מבחינת פעילות גופנית מסודרת ומאורגנת וכל החיים יורדת במשקל ויפה, אז לא בגלל פעילות גופנית אלא בגלל סתימת הפה!!!!!!!!!!! ובנוגע לקיצור תהליכים...... עכשיו נפגשתי עם שני מקרים של בנות שרוצות ללכת לניתוחים......... וכמה שדיברתי על ליבן הן מסרבות לשמוע לדרך הישר...... ומה הן חושבות שלא צריך אחר כך לשמור????????? אבל זהו שמישהו חושב שיש קיצורי דרך הוא ילמד על בשרו שממש אין!!!!!! אז אני מאמינה (גם אני פעם חשבתי על ניתוח והיו חסרים לי כמה קילוגרמים בכדי לעשות זאת, תארו לעצמכם ללכת הביתה להתיישב במזווה ובמקרר בכדי להגיע למשקל שראוי לניתוח.........ממש טירוף, טוב שההגיון והשכל הישר בסוף אמרו את דברם!) הדרך השפויה של לימוד , הפנמה, הטמעה, ושינוי הרגלים גרועים היא הדרך הנכונה והראויה. יום נהדר שפוי ונשלט לכולנו דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:59
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית אני מצטרפת לכל הכותבות פה לפני אך יש דבר אחד שלא נאמר, שלמרות המאמץ והקושי שהם עוברים,ובסוף התוכנית יש תוצאות מדהימות,
השינוי שחל אצלם הינו רק פיסי אך הם אינם לומדים איך לשנות את חשיבתם
לגבי הרגלי האכילה,ושינוי אורח חייהם.המסגרת בה הם נמצאים שומרת עליהם,
אך היא קיימת לזמן מוגבל וכאשר הם חוזרים למציאות. רובם הגדול חוזר לממידיו
הקודמים.זה עצוב וחבל.המרוויחים הגדולים מתוכנית זו הם מפיקי התוכנית.
אנחנו לעומת זאת אולי לא יורדים בגדול ומהר,אך מרוויחים בגדול איכות חיים, ע"י שינוי הרגלי האכילה שלנו ושל כל בני משפחתנו.על כך תבורך מירי מורתינו.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:49
|
כל מה שאמרת היה בסדר גמור, כנראה שלא הבנת את כוונתי. נכון שספורט לבדו לא עושה את העבודה אבל בדברי התכוונתי לומר לך שאפילו הפעילות הגופנית שאני עוסקת בה שורפת הרבה יותר מההליכה ועם כל השמירה על התזונה עדיין הגוף שלי מתעקש ועומד על שלו. מקווה שהבנת אותי יקירתי, אל תעלבי ולא פגעת בי. אני נהנת להתכתב איתך ורוצה להמשיך כך. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:46
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית חמודה אני שמחה לדעת שאת נשארת כאן לא חשבתי לרגע אחרת בקשר לספורט תתיעצי עם מירי וכמו שאמרתי ספורט לא הוא זה שמרזה אלא השינויים בהרגלי האכילה כשאמרתי על הליכות התכוונתי לזה מה שמירי ממליצה ולא משהו אחר תהני מכל סוג ספורט תשמרי על הברכיים ומתנצלת אם אמרתי משהו שלא היה נשמע לך בהצלחה ...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:39
|
דובונית יקרה, אני עושה ספינינג בין פעמיים לשלוש בשבוע ובשעה שכזו אני שורפת 500 קלוריות ככה שזה יותר טוב מהליכה ובכל זאת את רואה שאין ירידות מדהימות. הכל בגבול הנורמל מינוס, לפעמים זה מתבטא בפחות מחצי קילו אבל לא נורא כנראה כפי שאמרו לי מסת השריר שלי מכל הפעילות הגופנית וחדרי הכושר עולה וזה מתבטא גם במשקל אז כמו שאמרתי העיקר הבריאות ואני לא זזה מכאן. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:36
 יעלי Posts: 589
|
גם אני עקבתי לפני שנים אחרי התוכנית האמריקאית, אבל ממש פיפחתי אלרגיה לתוכניות האילו. בוודאי שאי אפשר ללמוד מהן לא על דרך חיים ולא על שמירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|