11/10/2010 07:18
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רויטל יקרה מצטרפת ומחזקת את שנאמר כאן ומוסיפה שיחד תחליטו מה כן מותר לאכול ואולי תצידיי אותה לדרך באיזה ירק שהיא אוהבת שיהיה לך שכל המשפחה תפרגן ותעודד אותה ולסביר ולהמחיש שחבל לקלקל את התוצאות היפות וכדי להמשיך ושאתם איתה תמיד שיהיה בהצלחה אנו כאן ושוב יישר כוח לכול מה שאת עושה למען ביתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:55
 dany Posts: 19819
|
רויטל את אמא נפלאה נמצאת בשביל הבת שלך בזמן שהיא במצוקה, אני בטוחה שבאינסטיקט האימהי שלך תדעי מהי הדרך הנכונה לפעול למען ילדתך. העצות שנתנו כאן הן ממש זהב. והכי חשוב שאת תומכת בה ועוזרת לה, זה כל כך נותן לילד. מחזקת אותך ובטוחה שתצליחו שתיכן באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:13
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רויטל תאמצי את כל מה שנכתב ע"י נחושה,התמיכה והעידוד שיבואו מהסובבים הקרובים בבית חשובים ביותר,לא להכניס אויבים הביתה,לההתמיד להגיע להרצאות, להחמיא גם אם הירידה איטית זוהי הדרך הנכונה להצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 23:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
רויטל ברוכה המצטרפת לפורום. נחושה כבר אמרה הכל ואין מה להוסיף פרטלדבר אחד, תשאלי אותה אם כייף לה במצב שבו היא נמצאת. אם זה שווה להרים ידיים ולחגוג חופשי עם האוכל במסיבות יום ההולדת. אני לא חושבת שזה שווה לקלקל. תאמצו את דבריה של נחושה ותראו שזה יהיה קל יותר. אפשר לרקוד, לדבר ולשתות, לא תמיד צריך לאכול זה אפשרי הכל עניין של תפיסה והחלטה!!! בהצלחה לכן, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 22:42
 נחושה Posts: 6982
|
ברוכה הבאה לפורום, פשוט לעשות מה שמירי אומרת כל הזמן 3 ארוחות מסודרות בלי נשנושים ועם מים או תה בין הארוחות בלבד, או מסטיק מרענן לחלק את הצלחת לחצי ירקות והשאר רבע חלבון ורבע פחמימות בלי אויבים בלי פחממות מחמש והעיקר להאמין שהיא מסוגלת לעשות דמיון מודרך על הדקה אחרי שהיא תוקעת איך היא תרגיש מגעיל ומתוסכלת, לא חראםםםםםםם??? להסביר לה שהיא מרויחה לא מוותרת שהיא עושה זאת מנקודת חוזק ולא כסמרטוט שהיא מהממת כעת אבל ממש מיותר לה השומנים והטיירים בקיצור: להדגיש את מה שבשליטתה, את מה שכבר חיובי את נק' החוזק שלה לתמוך בה בכול מצב ולאהוב אותה אבל להגיד לה שזה מיותר ואפשר להנות מהחברותה לרקוד ולהשתולל גם בלי במבה בפה או נקניקיה בלחמניה ביד. שיהיה בהצלחה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 22:06
 רויטל Posts: 40
|
הי בנות, עברו החגים, אבל אני לא רואה שלתמגוצ'י שלי קל לחזור לשיגרה. אמנם ירדה השבוע חצי קילו אבל אני רואה שקשה לה... ממחר יש לה שלושה ימי הולדת אחד אחרי השני ואני בלחץ!!!!!!!!!!!!!!! מה עושים??????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|