13/10/2010 22:34

את הסרט אהבתי יותר מהספר.. דרך אגב ראיתי גם את וול סטריט 2 - לא אהבתי..דיי הרס לי את הסרט הראשון וחוץ מזה בתור מי שנמצאת בתעשייה הזאת ועברה את המשבר של 2008 בתוך זה..לא התחברתי בכלל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:07
 ענת Posts: 3849
|
אני גם לא התחברתי לספר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 22:02
 EFF Posts: 6409
|
הסרט נחמד מאוד..הספר משום מה לא הלהיב אותי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 21:13

רבקוש - אני מקווה להגיע בנובמבר מתישהוא..... לחופשה קצרה כשאדע אודיע לך ונקבע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 20:53
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
אבי מתוקה ברור שזה לא קל, כל שינוי מצריך משאבים נפשיים גדולים, ובפרט כזה שינוי כפי שאת עשית! אני בטוחה שתצליחי שאם לא כן הייתי כבר עכשיו בעודפים גבוהים ואת מצליחה לשמור על המשקל שגם זה הישג נדיר....... ואין לי ספק כי תמצאי בסופו של עניין את המקום שיתן לך את התשובות הנכונות לחיים שפויים ונכונים. אין שם חנויות של "ישראלים" כמו בארה"ב?????? או אולי חנויות של יוצאי המזרח התיכון? למרות שאולי זה מפחיד, טוב אני סתם מנחשת ומנסה לתת פתרונות. סומכת עליך שתדעי את התשובות. שיהיה לך יום נהדר והמשך חיים נפלא שם בלונדון הגשומה. בהמון חיבה דני avi כתב: בנות יקרות, תודה על ההתעניינות אצלי בסדר, ההתאקלמות לוקחת זמן וגם לא קל בכלל, גם עם הדיטאה לא פשוט ועדיין לא מצאתי את השילוב שמתאים לי כך שבנתיים אני דיי על המקום (אחרי עלייה קטנה), הגוף שלי שעד עכשיו היה במירוץ ממש כמו הראש הבין פתאום שזאת לא עוד נסיעת עבודה לשבוע אלא שאלו החיים החדשים שלנו (של הגוף והראש) - אבל עדיין מסרב להאמין...אני רואה עכשיו כשהדברים קצת נרגעו והבית מתחיל להרגיש כמו בית - איך אני פשוט לא מאמינה על עצמי שעשיתי כזה שינוי - אני פתאום רואה שהשינוי ענק ומשמעותי - אני בטוחה שבחרתי נכון אבל עכשיו מתמודדת עם גודל השינוי הגוף שלי מתמודד גם הוא, האוכל לא משהו בכלל, וכל הטעמים והמאכלים החדשים פשוט לא עושים לי טוב, אני משתדלת לשמור על תפריט דומה למה שהייתי אוכלת בארץ אבל כמו שכבר כתבתי לכם הטעמים שונים, הגבינות אחרות והירקות לא אותו הדבר והעיכול שלי מתנגד לזה, הגוף שלי פשוט מסרב להשלים עם השינויים וזה מקשה עליי מאד. אני לא מתייאשת אבל מנסה לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה ולתת לעצמי לנשום במקום להתעקש ולהילחם עם עצמי ואני מקווה שעוד קצת זמן הכל יסתדר. המזג אויר סתוי, כן מסתבר שעדיין יש מקומות בעולם שיש בהם 4 עונות - בחוץ קריר ולפעמים גם גשם (בכל זאת לונדון...) רבקה מה שלומך? תמשיכי להשתדל כי אין לנו ברירה אחרת נשיקות אני
חמודה מתי את באה לבקר אותנו שוב. תמשיכי לשמור על עצמך ולנסות להגיע להישגים ונקווה שהכל יהי מושלם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 13:10
 קרולין Posts: 6651
|
תודה על ההמצלה נלך לצפות בו. קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 10:47
 סיסי 17 Posts: 618
|
ראיתי אותו והמלצתי עליו כבר לפני כחודש אכן גם אני אהבתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 09:49
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה על ההמלצה!♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 07:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבי יקרה, אכן להתאקלם במקום חדש ולעבור שינוי לוקח זמן לגוף ולנפש אבל נראה שאת מתמודדת עם זה יפה מאוד. אני סומכת עליך שבסוף תמצאי את האיזון הנכון בכל הנוגע לאוכל, הגוף יתרגל לשינויים הקולינריים ואת תתרגלי למעבר ולחייך החדשים. כמו שכתבת זה עניין של זמן ואין צורך להילחם. בסוף כל דבר ימצא את מקומו ויסתדר. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 06:04
 dany Posts: 19819
|
אבי מתוקה ברור שזה לא קל, כל שינוי מצריך משאבים נפשיים גדולים, ובפרט כזה שינוי כפי שאת עשית! אני בטוחה שתצליחי שאם לא כן הייתי כבר עכשיו בעודפים גבוהים ואת מצליחה לשמור על המשקל שגם זה הישג נדיר....... ואין לי ספק כי תמצאי בסופו של עניין את המקום שיתן לך את התשובות הנכונות לחיים שפויים ונכונים. אין שם חנויות של "ישראלים" כמו בארה"ב?????? או אולי חנויות של יוצאי המזרח התיכון? למרות שאולי זה מפחיד, טוב אני סתם מנחשת ומנסה לתת פתרונות. סומכת עליך שתדעי את התשובות. שיהיה לך יום נהדר והמשך חיים נפלא שם בלונדון הגשומה. בהמון חיבה דני
avi כתב:
בנות יקרות, תודה על ההתעניינות אצלי בסדר, ההתאקלמות לוקחת זמן וגם לא קל בכלל, גם עם הדיטאה לא פשוט ועדיין לא מצאתי את השילוב שמתאים לי כך שבנתיים אני דיי על המקום (אחרי עלייה קטנה), הגוף שלי שעד עכשיו היה במירוץ ממש כמו הראש הבין פתאום שזאת לא עוד נסיעת עבודה לשבוע אלא שאלו החיים החדשים שלנו (של הגוף והראש) - אבל עדיין מסרב להאמין...אני רואה עכשיו כשהדברים קצת נרגעו והבית מתחיל להרגיש כמו בית - איך אני פשוט לא מאמינה על עצמי שעשיתי כזה שינוי - אני פתאום רואה שהשינוי ענק ומשמעותי - אני בטוחה שבחרתי נכון אבל עכשיו מתמודדת עם גודל השינוי הגוף שלי מתמודד גם הוא, האוכל לא משהו בכלל, וכל הטעמים והמאכלים החדשים פשוט לא עושים לי טוב, אני משתדלת לשמור על תפריט דומה למה שהייתי אוכלת בארץ אבל כמו שכבר כתבתי לכם הטעמים שונים, הגבינות אחרות והירקות לא אותו הדבר והעיכול שלי מתנגד לזה, הגוף שלי פשוט מסרב להשלים עם השינויים וזה מקשה עליי מאד. אני לא מתייאשת אבל מנסה לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה ולתת לעצמי לנשום במקום להתעקש ולהילחם עם עצמי ואני מקווה שעוד קצת זמן הכל יסתדר. המזג אויר סתוי, כן מסתבר שעדיין יש מקומות בעולם שיש בהם 4 עונות - בחוץ קריר ולפעמים גם גשם (בכל זאת לונדון...) רבקה מה שלומך? תמשיכי להשתדל כי אין לנו ברירה אחרת נשיקות אני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 04:02
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
avi חמודה תודה ששיתפת כל שינוי שהוא ועל אחת כמה וכמה בסדר גודל כזה הוא לא פשוט זכרי בכל שינוי יש נוי ואט אט מתרגלים גם אליו חישבי על החיוב שבכל זה נסי לבדוק מוצרים מגוונים וחנויות בנוגע לקניית האוכל כשהיינו בהולנד בכל סופר שעצרנו וקנינו המבחר והטעם היו שונים אז אולי כך גם בלונדון לא מכירה אך שווה לומר אולי תנסי ותרוויחי ובכל מקרה הגוף והראש צריכים זמן אט אט בלי סבלנות ואנו כאן בשבילך ובטוחים וסומכים עליך שתצליחי אז שיהיה בהצלחה  avi כתב:
בנות יקרות, תודה על ההתעניינות אצלי בסדר, ההתאקלמות לוקחת זמן וגם לא קל בכלל, גם עם הדיטאה לא פשוט ועדיין לא מצאתי את השילוב שמתאים לי כך שבנתיים אני דיי על המקום (אחרי עלייה קטנה), הגוף שלי שעד עכשיו היה במירוץ ממש כמו הראש הבין פתאום שזאת לא עוד נסיעת עבודה לשבוע אלא שאלו החיים החדשים שלנו (של הגוף והראש) - אבל עדיין מסרב להאמין...אני רואה עכשיו כשהדברים קצת נרגעו והבית מתחיל להרגיש כמו בית - איך אני פשוט לא מאמינה על עצמי שעשיתי כזה שינוי - אני פתאום רואה שהשינוי ענק ומשמעותי - אני בטוחה שבחרתי נכון אבל עכשיו מתמודדת עם גודל השינוי הגוף שלי מתמודד גם הוא, האוכל לא משהו בכלל, וכל הטעמים והמאכלים החדשים פשוט לא עושים לי טוב, אני משתדלת לשמור על תפריט דומה למה שהייתי אוכלת בארץ אבל כמו שכבר כתבתי לכם הטעמים שונים, הגבינות אחרות והירקות לא אותו הדבר והעיכול שלי מתנגד לזה, הגוף שלי פשוט מסרב להשלים עם השינויים וזה מקשה עליי מאד. אני לא מתייאשת אבל מנסה לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה ולתת לעצמי לנשום במקום להתעקש ולהילחם עם עצמי ואני מקווה שעוד קצת זמן הכל יסתדר. המזג אויר סתוי, כן מסתבר שעדיין יש מקומות בעולם שיש בהם 4 עונות - בחוץ קריר ולפעמים גם גשם (בכל זאת לונדון...) רבקה מה שלומך? תמשיכי להשתדל כי אין לנו ברירה אחרת נשיקות אני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 00:40

בנות יקרות, תודה על ההתעניינות אצלי בסדר, ההתאקלמות לוקחת זמן וגם לא קל בכלל, גם עם הדיטאה לא פשוט ועדיין לא מצאתי את השילוב שמתאים לי כך שבנתיים אני דיי על המקום (אחרי עלייה קטנה), הגוף שלי שעד עכשיו היה במירוץ ממש כמו הראש הבין פתאום שזאת לא עוד נסיעת עבודה לשבוע אלא שאלו החיים החדשים שלנו (של הגוף והראש) - אבל עדיין מסרב להאמין...אני רואה עכשיו כשהדברים קצת נרגעו והבית מתחיל להרגיש כמו בית - איך אני פשוט לא מאמינה על עצמי שעשיתי כזה שינוי - אני פתאום רואה שהשינוי ענק ומשמעותי - אני בטוחה שבחרתי נכון אבל עכשיו מתמודדת עם גודל השינוי הגוף שלי מתמודד גם הוא, האוכל לא משהו בכלל, וכל הטעמים והמאכלים החדשים פשוט לא עושים לי טוב, אני משתדלת לשמור על תפריט דומה למה שהייתי אוכלת בארץ אבל כמו שכבר כתבתי לכם הטעמים שונים, הגבינות אחרות והירקות לא אותו הדבר והעיכול שלי מתנגד לזה, הגוף שלי פשוט מסרב להשלים עם השינויים וזה מקשה עליי מאד. אני לא מתייאשת אבל מנסה לקחת את הדברים בפרופורציה הנכונה ולתת לעצמי לנשום במקום להתעקש ולהילחם עם עצמי ואני מקווה שעוד קצת זמן הכל יסתדר. המזג אויר סתוי, כן מסתבר שעדיין יש מקומות בעולם שיש בהם 4 עונות - בחוץ קריר ולפעמים גם גשם (בכל זאת לונדון...)
רבקה מה שלומך? תמשיכי להשתדל כי אין לנו ברירה אחרת נשיקות אני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 15:54
 רבקה Posts: 8411
|
אבי יקירתי מה שלומך? אני בטוחה שכבר התאקלמת אז איך את מסתדרת? שתפי קצת. אצלי הכל בסדר ממשיכה להתאמץ ולהשתדל ונקווה לטוב נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:41
 שאפתנית Posts: 8392
|
אבי תודה על ההמלצה. נשתדל לראות את הסרט בהקדם. איך בלונדון? בטח אצלך מזג האוויר חורפי וכייפי. נשמח לשמוע ממך יותר, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 07:23
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
avi חמודה תודה על ההמלצה אך כייף שאת איתנו איך את מסתדרת מקווה שהכל זורם טוב יותר שיהיה שבוע מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 06:03
 ענת Posts: 3849
|
תודה על ההמלצה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:59
 dany Posts: 19819
|
תודה לך אבי נשיקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 05:36
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שיהיה לך שבוע מקסים מותק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 21:11

הסרט החדש של ג'וליה רוברטס, מומלץ - מי שקרא את הספר ייהנה כי זה מאד קרוב לספר, ומי שלא קרא פשוט יהנה מהסרט והסיפור מקסים...ונותן השראה להאהוב קודם כל את עצמנו! שבוע טוב מלונדון אבי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|