10/10/2010 22:25
 נחושה Posts: 6982
|
תודה יקרות, מקפיצה למי שעוד לא קרא והפנים!!! אני שמחה שאתם מצפים להרהורי הלילה היומיים שלי ומסמיקה מהמחמאות... איזה כיף לנו כאן ביחד אוהבת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 15:33
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! אין כמוך! אכן כן, הכל אפשרי אם באמת באמת רוצים.
ים של הצלחה בהכללללללללללללל
נשיקות ושבוע נהדר
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 12:20
 קרנושה Posts: 3420
|
את פשוט מקסימה שאין לי מילים.. ופשוט תמיד מקורית ומחדשת, מתחדשת ויודעת להציף אותנו במידע נפלא! תודה רבה יפה שלי, שולחת לך חיבוקים גדולים, של סרטנית דובונית שיודעת להעניק.. נשיקות חמות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 11:50

נחושה, את כל כך צודקת באמת הכל אפשרי כשיש רצון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 11:10
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
שבוע נהדר לנחושתי המחוננת שבוע מואר באהבה ושמחות
וקל בשמירה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 09:06
 לביאה Posts: 402
|
נחושה יקרה תודה רבה על המילים הנכונות, המדויקות, החכמות. אמנם אני מרשה לעצמי לחפף בסוף ההריון אבל בהחלט מתחברת לעניין המחזוריות ומאריכה את המנוי שלי לעוד שנה קדימה, כי אני מנסה הפעם משהו אחר, שפוי ואמיתי יותר, ממה שמירי היקרה מציעה, מדריכה, מובילה, מנחה... שיהיה לך שבוע נהדר ותמשיכי להעשיר אותנו בחוכמתך הרבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:59
 דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה תודה על התזכורת. מדפיסה ותולה על המקרר. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:58
 1103 Posts: 5022
|
נחושה המדהימה   עוד שההית קטנה ורכה בשנים שאלת שאלות חכמות בכל התחומים גדלת וגם בגרת אך חוכמתך נשארה עימך את כל שאת הוגה ומעלה על הכתב,
את עושה באהבה בחן ובכישרון רב
בכתיבתך את מרגשת אותי עד מאוד
כל פעם מחדש מפתיעה במקוריות
כתיבתך גורמת לי הנאה צרופה
מצפה בכליון עיניים ליצירתך הבאה
באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:46
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה יקרה על המילים החכמות שלך ועל קריאת ההשכמה.. יום נפלא שיהיה וכיף לראות שאפילו בתוך הטירוף שלך את מצליחה לשמור על כזאת מוטיבציה ועוד לתת לכולנו כאלה אנרגיות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:33
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית הנחושה תודה מכל הלב על כתיבתך המקסימה ועל התזכורת כול הכבוד על החצי פחות יישר כוח והישארי עימנו כייף תמיד שאת איתנו שבוע מוצלח וקל ואמן לכל מילה שלך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה יקרה תמיד טוב לקבל תזכורת לדברים. יש צורך לשנן באדיקות ובקביעות כדי לזכור ולהתעודד. להמשיך בעשיה ולראות תוצאות. לא להישבר מהסופגניות (למי שאוהב אותם כי יש עוד הרבה זמן עד החג ככה שאם מישהו באמת רוצה אחת שיחכה לחג). ביחד חייבות לשמור עם השיניים ולראות תוצאות רק אנחנו יכולות לעזור אחת לשניה ולתמוך. אשנן את דבריך ואתחזק שגם אני יכולה לעשות את כל אלה ולתתלגוף שלי מנת בריאות יומית. תודה שהזכרת שוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:11
 dany Posts: 19819
|
תודה לך נחושה יקרה יקרה אכן יש מחזוריות בטבע ואצלנו..... ובעצם אין חדש על פני האדמה, ואת הלופ אפשר לשבור כנראה שאווירת הסתיו שעדיין היא יותר פסיכולוגית מאשר אמיתית, אך אולי בפנים היא כבר קיימת(חלק מהמחזוריות) עושה איזה דכדוך קל ואיזה משבר אמון פצפון,
ופתאם עולות שאלות שכבר לא היו כמו האם אני בכלל מסוגלת לשמור, האם זו לא היתה רק איזו אשליה לרגע, האם יש בכוחותי להמשיך עוד ועוד, את עונה לי כל כך יפה!!!!!!!!! כן אני יכולה, כן אני מסוגלת, כן אני לא אתן לכמה ימים קשים לבלבל אותי ולהוביל אותי למקומות שנואים, כן אני אוהבת יתר על המידה את תחושת השליטה והנצחון בכדי לתת לכמה מתוקים או מלוחים או לא משנה מה לדרדר אותי לתהומות. תודה לך נחושה מתוקתי. תודה לך שהזכרת לי תודה לך עד מאד אוהבת אותך, וגם אם עליתי כמה קילוגרמים הרי אותם יותר קל לרדת מאשר לצבור עוד ועוד ואז להתמודד עם עשרות............ אז בעזרת מילותיך החכמות אעמוד בפרץ ובלי לחץ, אך אחד לא רודף אחרי.......... לעבודה ולמלאכה. אוהבת דני ואגב תודה לאל סופגניות אני ממש לא סובלת!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 01:38
 אקורדיאון Posts: 16381
|
תזכורת נהדרת,תודה ושבוע בהתאם לכתוב אנחנו יכולים!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 00:26
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 00:09
 רעותה Posts: 869
|
נחושתי היקרה ,
איזה מקסים מה שכתבת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לפני שבוע ראיתי סופגניות וישר חשבתי עליך , ששנה שעברה אמרת שאיך שנגמר סוכות יום למחרת כבר יש סופגניות.
את רואה, גם אותן את יכולה להכניס לרשימת המחזוריות של החיים.
שיהיה לך שבוע מקסים,
נשיקות וחיבוקים
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 23:34
|
היי פורום יקר ואהוב,
הגשם הראשון הגיע... טוב ראיתם והרחתם אבל חייבת מילה בנושא. כשהייתי קטנה התפלאתי כיצד הגשם יודע להגיע בדיוק בזמן? כיצד הרימונים מבשילים עד כניסת החג? כיצד יורד גשם דווקא כשמתחפשים בפורים? ועוד שאלות של ילדה סקרנית. כשבגרתי הבנתי שיש מחזוריות בטבע ובדר"כ עד סוכות ו/או עד 15.10 מגיע היורה, רשמתי בכל שנה כדי לעקוב ומקרוב - כן זה הצליח... ואז הבנתי ש"אחרי החגים" מגיע תמיד באופן קבוע ושההבטחות והשבועות של השמנמודים גם הן מתחדשות "כבדרך הטבע" ואז כשמריחים את הסופגניה הראשונה נשברים... אז זהו שהטבע כן עושה את שלו ומים באבן עושים חור וכדרך הטבע האסימון בסוף יורד ונמאס להיות שמנים ונמאס להיות כלואים בריטואל שלא מביא אותנו קדימה אלא לאותה נקודה אם לא כמה צעדים רוורס או כמה ק"ג קדימה במחוג של השקילה תלוי איך מסתכלים על זה. וקראתי השבוע שזה קשה לכמה ולא פשוט לאחרות ועוד לא נכנסנו ממש לתהליך ואנחנו עוד בשוק מהשקילה (אני ירדתי חצי ק"ג בשקילה האחרונה) אז תחשבו על זה חברים יקרים, כפי שמירי כתבה, יגיע הגשם ותגענה העוגיות ליד הקפה והמרק והפסטה ועוד קפה ומשהו חם... אז דקה לפני שנכלאים בלופ ומתעוררים שוב אחרי החגים(אפריל?, ספטמבר?) פשוט שננו בתודעה שזה אפשרי אחרת לגמרי: אפשרי לאכול שלוש ארוחות ביום ובלי נשנושי ביניים אפשרי לחיות בלי מתוק ובלי לשגע את האינסולין אפשרי לתכנן ארוחות מגוונות וטעימות ולא לחיות רק על חסה.... אפשרי לשתף בפורום מטוב ועד רע מנפילות ועד הצלחות ובכלל בתובנות על החיים אפשרי לחיות בלי אויבים ולתרגל בלי פחממות מחמש אפשרי לצאת להליכות אם נורא נורא רוצים מוצאים את הזמן והמסגרת אפשרי להבין שזה בשבילנו ואם זה היה כל כך נורא - מירי לא היתה עם כזה חיוך על הפנים ואלפי הצועדים בבוקר לא היו ממשיכים בכך באדיקות ו...אני לא הייתי משתפת אתכם בכך זה בהחלט אפשרי, להחליט לשנות את המציאות ולהתחיל בשינויים קטנים אצלינו בדרך להצלחה!!! לילה טוב ושבוע נהדר לכולנווווווווווווווו נחושה edited by נחושה on 10/9/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|