11/10/2010 17:02
 בלונדה.... Posts: 3603
|
רבקוששש כל הכבוד לך.... מתגעגעת מאוד אלייך ולכל השורה הראשונה,
שמחה שנהנת ואני עדיין מחלימה....
נשיקות וחיבוקים ....
איזה כיף לכן שכולכן מתראות היום שמחה בשבילכןןן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/10/2010 16:26
 רבקה Posts: 8411
|
תודה לכולם על הפירגון עושה זאת מכל הלב ובאהבה אתן מקסימות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 15:37
 קרולין Posts: 6651
|
רבקה יקרה, ברוכה השבה אלינו....
אין כמוך !!!
שיהיה לך שבוע נפלא ומוצלח.
נשיקות
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:29
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רבקוש יקרה אין עליך כול הכבוד על התייחסותך האישית לכל אחד ואחד  והרי זה אנושי לפספס אחד פה ואחד שם אז תהיי בטוחה שאת נהדרת  תודה על התעניינותך אני בסדר מקבלת את מצב הרגל ומחפשת עבודה קלה לחזור אליה שתתאים לכל המצב כול הכבוד לך על השמירה כמה שניתן החופשה ושמחים לשמוע על כוחות מחודשים ואהבתך לאילת תודה לך שוב ושיהיה בהצלחה בחזרה לשגרה הברוכה ומחר אנו בחוג ילדים אז אולי נתראה בחילופי משמרות שבוע קסום ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני בטוחה יקירתי, זה נאמר בצחוק, בהמשך לדבריה של רבקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:57
 dany Posts: 19819
|
אני ממש לא שוכחת אותך אהובה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני נשכחתי אני מקווה שזה רק לזמן קצוב..... (בצחוק, הכל בצחוק)
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:42
 dany Posts: 19819
|
רבק'לה אהובה איזו התייחסות, אין עליך גדולההההההההההה טוב שחזרת אלינו היית מאד חסרה. בנוגע לשאלות עלי, הקיבה עדיין מאד עצבנית....... היום אתייעץ עם הרופאה...... הבדיקות של ביתי לא היו משהו....... אבל היא אופטימית אז למה לקלקל. יום ההולדת היה אירוע נהדר ומוצלח , כולם נהנו , אכלו ושמחו. תמונות ?????????? חבל שאי אפשר להעביר כאן אצלנו. הנכד שחגג 18 בונצואלה, מקווים לחגוג איתו בפסח. אז נחגוג גם לאחיו הקטן יותר 16. רק בשמחות. אז אנחנו כאן בקבוצה ממשיכים לעודד אחת את השניה, זקוקים אחת לשניה יותר ויותר וטוב כל אחת שנמצאת כאן ומגדילה את המעגל . שיהיה לך שבוע נפלא ומאושר, המון הצלחה, גם בשקילה. נשיקות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 06:06
 דפי Posts: 1126
|
רבקה בוקר טוב. טוב שחזרת אלינו יקירה. תודה על ההתעניינות , אני מרגישה טוב מאוד. שיהיה לנו רק טוב. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 03:42
 tutit Posts: 2431
|
הי רבקוש גם אני ברכתי ושכחת אותי
זה בסדר אני צוחקת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 01:52
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אני כאן עם כוחות מחודשים וגעגועים למירי ולכל החברים. הייתי בקלאב מד אילת ומי שמכיר יודע שהאוכל שם הוא מרכיב מאוד עיקרי אבל אני ידעתי שיש מאחורי קבוצה שלמה שתומכת ודואגת לי אז קצת נזהרתי ויש דברים שבמודעות ויתרתי ביחוד שבהרצאות מירי מלפני ואקורדיון לצידי אז איך לא? נהניתי מאוד מהחופשה , מהשקט והשלווה וכמובן מאילת עצמה שמאוד אוהבת אותה. ישבתי היום ליד המחשב ועודכנתי בכל הימים שלא הייתי ואנסה לגעת בכמה נקודות. תודה לכל אלה שברכוני ליציאה לחופשה . רוצה לברך כאן את החדשות שהצטרפי אלינו בברוך הבא לפורום המקסים שלנו : תמר , אורטלוש, שושי שיהיה לכן המון בהצלחה. ברכות לכל השבות אלינו התגעגענו אליכן ענתי, בלונדה, טרי ונינוש . האם כל חולות הוירוס הבריאו וחזרו למסלולן? דפי, ליאת של יוני, דני ברכות למחוננות היורדות בתקופות קשות אלו נילי, אסתי , מייקי שהפחד לא קובע ועמדה על המקום קרולינה עם כל האירוח המלא עם אבא יקר ובילויים נשארה במקום רעותה - איך את מרגישה היום עם הפציעה ברגל. דני - מזל טוב לבתך ולנכד בן ה-18 כן ירבו שמחות האם ההתאוששות מהבדיקות של בתך עברה , נקווה רק לבריאות טובה. אפי'לה - תודה לך על הקישורים גם של התוכנית של אברי גלעד וגם על הקטלוג פשוט עשית לי את היום. נהניתי מכל רגע לראות את מירי - מדהימה ומקסימה. קראתי שאת גם מצטרפת לדיבוק עם האקורדיון . לא יודעת מתי ראית אותה היא נראית מיליון דולר מיכלי - איך את מרגישה בכלל וכל הכבוד לך על עמידתך במשימת הצעדה. אקרדיון - מה זה אמיתי ? ירידה כזאת ? אני אכיר אותך כשאבוא? אולי צריך קצת להשמיע צליל באקורדיון ומיד לסגור אותו, מה את אומרת נהדרת שכמותך? מתגעגעת ונתראה. בצקיסטית - כל הכבוד על החזרת החובות , אני גאה בך. יוני - שיהיה בהצלחה במציאת מקום חדש אומרים "כל עקיבא לטובה " סיסי - ברוכה השבה מטיול נפלא . ברכה - כיף לקבל את המשפחה ולהיות שוב כולם ביחד. לביאה - שיהיה לך בשעה טובה כמובן שנשלח תפילה ביום זה ונברך אותך מכל הלב. דובוניתה - אין עליך עם התייחסותך לכל אחת ואחת קראתי את תשובותיך ונהניתי. מה שלום רגלך ? ושלומכם בכלל. מירי יקרה שלי - את מדהימה אצל אברי גלעד, נהניתי מכל רגע ודוגמנית צמרת יוצאת מהכלל. בבקשה אל תחליפי מקצוע - הישארי איתנו. אם שכחתי מישהו בשבוע הזה אז סליחה - אוהבת את כולכם עם חיבוק גדול
לא ולא האקורדיאון סגור לצמיתות אבל ימשיך לשבת לצידך......... מתגעגעת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 01:49
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
נחושתי , אסור לך לכעוס עלי את מהווה לי דוגמה והשראה ואני אחרייך כמודל לחיקוי חיבוק ונשיקה  
שבוע טוב לך גברת היית חסרה לפרלמנט,ברוכה השבה,נא להופיע ביום שני.נשיקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 00:12
 רעותה Posts: 869
|
רבקוש יקירתי ,
תודה על ההתעניינות , הרגל בסדר , שמתי לק לפני שנגמר לנו אוקטובר.
חוץ מזה , אני גדלתי בילדותי / ובנערותי על קלאב מד אילת וגם על אכזיב בזמנו.
אני יודעת בדיוק את כל המסלולים שעברת בהם השבוע.
אבל זאת חופשה ואווירה, שאני מורידה בפניה את הכובע לכל החיים.
שיהיה לך שבוע מקסים,
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 23:38
 נחושה Posts: 6982
|
אין מצבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לכעס חייבים להיות בשמחה תמיד!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 23:30
|
נחושתי , אסור לך לכעוס עלי את מהווה לי דוגמה והשראה ואני אחרייך כמודל לחיקוי חיבוק ונשיקה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 23:17
 נחושה Posts: 6982
|
לא כועסת בכלל מגיע לי נעדרתי מהפורום למעלה מ 48 שעות. רבקוש יקירה, העיר ששבת אלינו רעננה ומחודשת שתהיינה בשורות טובות וחזרה קלה לתהליך ולמסגרת נשיקותתתתתתתתת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 23:08
|
אני כאן עם כוחות מחודשים וגעגועים למירי ולכל החברים. הייתי בקלאב מד אילת ומי שמכיר יודע שהאוכל שם הוא מרכיב מאוד עיקרי אבל אני ידעתי שיש מאחורי קבוצה שלמה שתומכת ודואגת לי אז קצת נזהרתי ויש דברים שבמודעות ויתרתי ביחוד שבהרצאות מירי מלפני ואקורדיון לצידי אז איך לא? נהניתי מאוד מהחופשה , מהשקט והשלווה וכמובן מאילת עצמה שמאוד אוהבת אותה. ישבתי היום ליד המחשב ועודכנתי בכל הימים שלא הייתי ואנסה לגעת בכמה נקודות. תודה לכל אלה שברכוני ליציאה לחופשה . רוצה לברך כאן את החדשות שהצטרפי אלינו בברוך הבא לפורום המקסים שלנו : תמר , אורטלוש, שושי שיהיה לכן המון בהצלחה. ברכות לכל השבות אלינו התגעגענו אליכן ענתי, בלונדה, טרי ונינוש . האם כל חולות הוירוס הבריאו וחזרו למסלולן? דפי, ליאת של יוני, דני ברכות למחוננות היורדות בתקופות קשות אלו נילי, אסתי , מייקי שהפחד לא קובע ועמדה על המקום קרולינה עם כל האירוח המלא עם אבא יקר ובילויים נשארה במקום רעותה - איך את מרגישה היום עם הפציעה ברגל. דני - מזל טוב לבתך ולנכד בן ה-18 כן ירבו שמחות האם ההתאוששות מהבדיקות של בתך עברה , נקווה רק לבריאות טובה. אפי'לה - תודה לך על הקישורים גם של התוכנית של אברי גלעד וגם על הקטלוג פשוט עשית לי את היום. נהניתי מכל רגע לראות את מירי - מדהימה ומקסימה. קראתי שאת גם מצטרפת לדיבוק עם האקורדיון . לא יודעת מתי ראית אותה היא נראית מיליון דולר מיכלי - איך את מרגישה בכלל וכל הכבוד לך על עמידתך במשימת הצעדה. אקרדיון - מה זה אמיתי ? ירידה כזאת ? אני אכיר אותך כשאבוא? אולי צריך קצת להשמיע צליל באקורדיון ומיד לסגור אותו, מה את אומרת נהדרת שכמותך? מתגעגעת ונתראה. בצקיסטית - כל הכבוד על החזרת החובות , אני גאה בך. יוני - שיהיה בהצלחה במציאת מקום חדש אומרים "כל עקיבא לטובה " סיסי - ברוכה השבה מטיול נפלא . ברכה - כיף לקבל את המשפחה ולהיות שוב כולם ביחד. לביאה - שיהיה לך בשעה טובה כמובן שנשלח תפילה ביום זה ונברך אותך מכל הלב. דובוניתה - אין עליך עם התייחסותך לכל אחת ואחת קראתי את תשובותיך ונהניתי. מה שלום רגלך ? ושלומכם בכלל. מירי יקרה שלי - את מדהימה אצל אברי גלעד, נהניתי מכל רגע ודוגמנית צמרת יוצאת מהכלל. בבקשה אל תחליפי מקצוע - הישארי איתנו. אם שכחתי מישהו בשבוע הזה אז סליחה - אוהבת את כולכם עם חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|