10/10/2010 17:48
 אקורדיאון Posts: 16381
|
מיכל שרון כתב:
האמת.. היה לי יום כזה מטורף בעבודה שממש שכחתי מזה.. עכשיו תיכף ומיד אני רושמת הכל... מזל שהזכרתן לי... 
יקירתי לא לשכוח כלום.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 16:50
 מיכל שרון Posts: 1318
|
האמת.. היה לי יום כזה מטורף בעבודה שממש שכחתי מזה.. עכשיו תיכף ומיד אני רושמת הכל... מזל שהזכרתן לי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 15:43
 קרולין Posts: 6651
|
אכן כן....אין כמו לרשוםםםםם. בהצלחה ושבוע נהדר לכולםםםם
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 09:00
 יעלי Posts: 589
|
מצטרפת לרושמות!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 08:51
|
שאפתנית כתב:
הנני מודיעה כאן על התחלת הרישום. זהו, התחלתי הבוקר לרשום מה נכנס לפי (נכון לעכשיו זה הסתכם רק בכוס נס קפה וכוס תה) ואני מתכוונת לדבוק ברישום. מקווה שבעזרת הרישום אני אראה תוצאות הרבה יותר יפות ומהירות. שאפתנית
בטוח זנ עובד מצויין.בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 08:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
הנני מודיעה כאן על התחלת הרישום. זהו, התחלתי הבוקר לרשום מה נכנס לפי (נכון לעכשיו זה הסתכם רק בכוס נס קפה וכוס תה) ואני מתכוונת לדבוק ברישום. מקווה שבעזרת הרישום אני אראה תוצאות הרבה יותר יפות ומהירות.
 שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בנות חמודות כלי הרישום מועיל ומסייע ולכן כל הכבוד על ההחלטה והמון בהצלחה וכל העושה ומתמיד הרי הוא מצליח אתן יכולות אנו איתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 01:41
|
האמיני בזה זה ממש עובד כשרואים שחור על גבי לבן מה אכלנו במשך היום וכמה. שוב בהצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 21:40
 מיכל שרון Posts: 1318
|
טוב שכנעתן אותי גם במיוחד שזה הולך להיות שבוע קשה.. ממחר בבוקר הפנקס צמוד אליי והיד רושמת... כולנו באומץ רב, נסתכל לעצמנו בלבן של העיניים וטוב טוב בצלחת ולא נחסיר דבר (גם בעמידה, תוך כדי הכנה, מהסירים, במשרד.. הכל!!!) אחלה משימה לכולנו לשבוע הבא.. וביחד אין סיבה שלא נצליח וכמו בכל שבוע של רישום אני בטוחה שכולנו נראה תוצאות עוד שבועיים!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 19:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה השבוע בנות. גם אני מצטרפת לרישום. מקווה שהתוצאות יהיו הרבה יותר טובות עכשיו כשאראה מה בדיוק נכנס לפה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 12:12
 dany Posts: 19819
|
תודה טולי על העידוד אך לנו בנות האינטרנט אין איזה תפריט אחר או שונה וחבל. נצמד למה שיש לנו שבת שלום ויום נהדר בחוץ דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 12:06
 toly Posts: 898
|
בנות יקרות תודה על התגובות והמחמאות אין מנוס-מירי דיברה על מוטיבציה השבוע? אז אני מפנימה ורושמת ומיישמת כמו טירונית מבראשית בכלל אני נוכחתי לדעת כשאני בשעת משבר עם האוכל הפיתרון עבורי להתעשת ולעלות מעלה-זה פשוט לרשום ואז כשיש בפניי תמונת ראי אמיתית ומוכחת על כל הנכנס ללועי יורד האסימון מחדש ועולה המוטיבציה ונפתחים מחדש תאי בינתי מזג אויר פשוט משגע בחוץ וזה הזמן והתקופה הכי יפה לצאת ולצעוד אפשר גם להקיף את הבניין או הביית למספר דקות לא חייבים מרתון סובב כינרת פשוט מרגיע ויוצר מצב רוח טוב וגם גורם לצימאון ורצון ללגום מים ואגב בשקט בשקט אספר לכם שגם הרזות והדקיקות שומרות ומקפידות יש מעטי מעט עם גנים נדירים שיכולים לבלוס ושום דבר לא נראה עליהם נראה לכם ש-בר רפאלי או אסתי גינזבורג לא שומרות? נראה לכן שמדונה לא שומרת ומקפידה על פעילות ספורטיבית ועל מזונה? ושמירי בובדנה ככה סתם יפייפיה בהריונה? אז חשבתם..... קדימה לעבודה-נחישות התמדה והקפדה יובילו לתוצאה הרצוייה ומי שלא עושה את המקופלת החדשה-פשוט מחמיצה אחלה של תפריט קליל וטעים תודה מירי באהבה טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:55
|
איך מירי אומרת לשים דף ניר ליד הצלחת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:11
 דפי Posts: 1126
|
דני את צודקת צריך באמת לרשום כדי לדעת מה עובר בפינו. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 10:09
|
נראה לי שגם אני צריכה להצטרף לחבורה הזו....... יש התרופפות החומר וזה ממש לא לעניין מה שקורה לי בזמן האחרון........ אז לרשום אמרתן יבוצע!!!!!!!!!!! כפי שטולי אומרת זה ממש לא נעים לראות גזרה מתעגלת שהיתה כבר משוייפת.......
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 09:46
 אשירה Posts: 4292
|
טולי יקרה, איזה כיף לקרוא את דברייך על הבוקר, מוטיבציה מדבקת מהולה בהומור מקסים!
אני כבר הולכת להתחיל גם ברישום, כי כל ערב אני מחליטה אבל עד הבוקר פשוט שוכחת. אז תודה על התזכורת,
ושתצליחי בגדול!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 09:40
|
toly כתב:
רושמת כל ביס וכל לגימה של מים על פני קפה מורידה את הדיאט קפה ומפחיתה בכלל קפה משתדלת לישון טוב יותר בלילה ולחשוב חיובית איך העודפים נושרים ומחזירה במיידי נזקי חג כבדים ושיעופו ממני השומנים לעציצים הרבה יותר חטובים ומוצקים כי למדוד מכנסיים שמתפוצצים אחרי שכבר עלו והפולקע'ס נראו בהם מקסימים זה לא תענוג או נחת לדוגמנית העל של וורשה ובקייצר או אוף שימחעס כמו שנאמר אצלנו בטייסת יוצאים למבצע חורף כן כן זה הזמן עד הנרות והסופגניות לשנס מותניים לצעוד לשתות(מים) לכווץ בטנונה ולראות שזה אפשרי אם מירי יכולה גם אני יכולה אז שבת נהדרת וקלה בשליטה ואני היום שומרת כמו ימי בראשית ומחדשת ויוצרת הצלחה ותוצאה יפה עד לשקילה הבאה הנה התחייבתי קבל עם ועדה באהבה טולי edited by toly on 10/9/2010
יישר כח!בהצלחה רבה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 09:11
 toly Posts: 898
|
רושמת כל ביס וכל לגימה של מים על פני קפה מורידה את הדיאט קפה ומפחיתה בכלל קפה משתדלת לישון טוב יותר בלילה ולחשוב חיובית איך העודפים נושרים ומחזירה במיידי נזקי חג כבדים ושיעופו ממני השומנים לעציצים הרבה יותר חטובים ומוצקים כי למדוד מכנסיים שמתפוצצים אחרי שכבר עלו והפולקע'ס נראו בהם מקסימים זה לא תענוג או נחת לדוגמנית העל של וורשה ובקייצר או אוף שימחעס כמו שנאמר אצלנו בטייסת יוצאים למבצע חורף כן כן זה הזמן עד הנרות והסופגניות לשנס מותניים לצעוד לשתות(מים) לכווץ בטנונה ולראות שזה אפשרי אם מירי יכולה גם אני יכולה אז שבת נהדרת וקלה בשליטה ואני היום שומרת כמו ימי בראשית ומחדשת ויוצרת הצלחה ותוצאה יפה עד לשקילה הבאה הנה התחייבתי קבל עם ועדה באהבה טולי edited by toly on 10/9/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|