10/10/2010 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלה את מזכירה לי שאתמול ביקרתי אצל הורי ואמא שלי קנתה עוגת שמרים עם שוקולד שרק מלהסתכל עליה התחלתי לרייר ולחשוב כמה קלוריות יש בזה והאם זה שווה לי את זה. יש להן ריח מדהים והטעם בשמים בטוח אבל החלטתי לא ליפול לפח הזה במקום זה טעמתי מעוגת הגבינה שאימי הכינה, מתכון מדהים של מירי שנמצא באתר וגם אני עושה אותו מידי פעם ככה שהוא דיאטטי וטעים להפליא, עוגת גבינה אפויה. התרפקתי אכלתי חתיכה ונהנתי מזה שהעוגה עברה "ביקורת" אצל מירי בלקין. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 08:15
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירתי זה היה הדובדבן שבקצפת של השבועיים האחרונים................. אז זהו נגמר ודי הבנתי נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 08:00
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני קדימה סומכת עליך שתצליחי קדימה איספי את עצמך תחליטי את יכולה פרוסת עוגת שמרים או שניים אינה נזק כזה נורא נכון זה יותר תחושת השליטה אך החשוב להיות בפרופורציה ולחזור למסלול ובשביל זה אנו כאן בהצלחה
dany כתב:
כפי שכתבתי כבר בפוסט אחר לא צלחתי את השבת במאה אחוזים. היתה נפילה על עוגת שמרים, ממש ללא סיבה מיוחדת. תודה עלהתמיכה והעידוד וברור שנאסוףכוחות ונחזור למסלול הרי זו הברירה הטובה ביותר שיש. יום נהדר ושבוע נפלא לך יקירה דני דובונית אכפת לי כתב: דפילה ודני חמודות מקווה שחזרתן לתלם זכרו אט אט לא תמיד קל ויש משבי רוח אך בהתמדה אהבה עצמית ועשייה השמיים הם הגבול נסו לבדוק על מה הנפילות ומדוע ונסו להעזר ולעשות מה שצריך אנו איתכן בהצלחה דרך המלך מתוקה מתוק פעם בשבוע זה בהחלט שום דבר אני רזיתי את כול מה שרזיתי עם יישום התפריט שכולל מנת שווארמה/פלאפל ופרוסת עוגה דקה בשבת כלומר זה אפשרי אז אכלת נהנת והכי חשוב זה להמשיך להיות מחוננים את יכולה בהצלחה וענת יישר כוח ובהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 10/10/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:50
|
כפי שכתבתי כבר בפוסט אחר לא צלחתי את השבת במאה אחוזים. היתה נפילה על עוגת שמרים, ממש ללא סיבה מיוחדת. תודה עלהתמיכה והעידוד וברור שנאסוףכוחות ונחזור למסלול הרי זו הברירה הטובה ביותר שיש. יום נהדר ושבוע נפלא לך יקירה דני
דובונית אכפת לי כתב:
דפילה ודני חמודות מקווה שחזרתן לתלם זכרו אט אט לא תמיד קל ויש משבי רוח אך בהתמדה אהבה עצמית ועשייה השמיים הם הגבול נסו לבדוק על מה הנפילות ומדוע ונסו להעזר ולעשות מה שצריך אנו איתכן בהצלחה דרך המלך מתוקה מתוק פעם בשבוע זה בהחלט שום דבר אני רזיתי את כול מה שרזיתי עם יישום התפריט שכולל מנת שווארמה/פלאפל ופרוסת עוגה דקה בשבת כלומר זה אפשרי אז אכלת נהנת והכי חשוב זה להמשיך להיות מחוננים את יכולה בהצלחה וענת יישר כוח ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2010 07:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דפילה ודני חמודות מקווה שחזרתן לתלם זכרו אט אט לא תמיד קל ויש משבי רוח אך בהתמדה אהבה עצמית ועשייה השמיים הם הגבול נסו לבדוק על מה הנפילות ומדוע ונסו להעזר ולעשות מה שצריך אנו איתכן בהצלחה  דרך המלך מתוקה מתוק פעם בשבוע זה בהחלט שום דבר אני רזיתי את כול מה שרזיתי עם יישום התפריט שכולל מנת שווארמה/פלאפל ופרוסת עוגה דקה בשבת כלומר זה אפשרי אז אכלת נהנת והכי חשוב זה להמשיך להיות מחוננים את יכולה בהצלחה  וענת יישר כוח ובהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 19:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
דני יקרה מה שלומך? איך עברה השבת? הצלחת לשמור עלפחמימות עד חמש? מה עם המתוקים והמוגזים? מקווה שהצלחת לחזור לשגרה ולשמירה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 17:47
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ענתוש כל הכבוד אני גאה בך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 17:09
 ענת Posts: 3849
|
לא יהרוס מותר מתוק בשבוע וגם העיקר כנסי לבלי פחמימות מחמש דרך המלך כתב:
ענת כל הכבוד!!! תמשיכי כך ( אני הבוקר "נפלתי" על מלבי   , מקווה שלא יהרוס) סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 17:08
 אקורדיאון Posts: 16381
|
דרך המלך כתב:
ענת כל הכבוד!!! תמשיכי כך ( אני הבוקר "נפלתי" על מלבי   , מקווה שלא יהרוס) סיגל
לא יהרוס משעה 17.00 בלי פחממות,הופ לשיגרה והכל בסדר.בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 16:57
 דרך המלך Posts: 5707
|
ענת כל הכבוד!!! תמשיכי כך ( אני הבוקר "נפלתי" על מלבי , מקווה שלא יהרוס) סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 14:24

ענתי אני כל כך גאה בך , המשיכי כך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 14:05
 רעותה Posts: 869
|
ענתי כל הכבוד ,
בהצלחה בהמשך היום.
רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 12:22
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
תודה ברכה אהובה אכן יש איזו התרופפות והחלשות החומר כנראה ירידת מתח רצינית אחרי חודש מלא אירועים ודרמות........ מין ריק כזה שרוצה למלא את עצמו במזון... זה יעבור אני יודעת וכאן בתמיכתכם לא אתן לעצמי ליפול, מה שהיה היה נגמר ואני ממשיכה הלאה, אוספת את עצמי וחוזרת לכוחותי, מירי דיברה על המוטיבציה, אז צריך קצת להבעיר את האש, באמת חבל לוותר ולהפסיד הישגים כל כך יפים וטובים. אוהבת אתכן בנות יקרות ותודה על התמיכה שלכן באהבה דני
בדיוק חזרתי למחשב לאמר לך שחשבתי עלייך ושזה די הגיוני שאחרי חודש ויותר עם כל כך הרבה פעילויות והתרגשויות כולל אירוח הבת מחו"ל, כולל הבדיקות של שרון והדאגה לה ומסיבת ההפתעה שזה מתח בפני עצמו, ושלא לדבר על האירוח בחגים וכל הכרוך בכך, אז יש נפילת מתח וזה קורה גם לי אחרי ארועים מסעירים, גם אם הם טובים, ובטח קורה לעוד הרבה מאיתנו .
והנה את הקדמת אותי וכתבת על כך בעצמך.
תהני כעת ממנוחה טובה ותחזרי לאט לאט לשיגרה,
אוהבת,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 12:07
|
תודה ברכה אהובה אכן יש איזו התרופפות והחלשות החומר כנראה ירידת מתח רצינית אחרי חודש מלא אירועים ודרמות........ מין ריק כזה שרוצה למלא את עצמו במזון... זה יעבור אני יודעת וכאן בתמיכתכם לא אתן לעצמי ליפול, מה שהיה היה נגמר ואני ממשיכה הלאה, אוספת את עצמי וחוזרת לכוחותי, מירי דיברה על המוטיבציה, אז צריך קצת להבעיר את האש, באמת חבל לוותר ולהפסיד הישגים כל כך יפים וטובים. אוהבת אתכן בנות יקרות ותודה על התמיכה שלכן באהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:58
 אשירה Posts: 4292
|
דני יקירתי, שמתי לב בימים האחרונים שאת לא כתמול שלשום בפורום, ותחושותי התאמתו כשהבנתי שקשה לך עכשיו עם הדיאטה.
אינני נותנת לך עצות כי את יודעת הכל טוב יותר מכולנו.
אז את גם יודעת שזה זמני וזה יעבור ואת תיכנסי חזרה לתלם. שולחת לך המון המון אהבה וחזרה מהירה לשיגרה
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:55
|
תודה בנות אנחנו כאן בכדי לעודד ולעזור אחת לשניה. ואני ממש ממש מתחייבת בפניכן ובפני מירי לחזור למשמעת . פחמימות עד חמש ויהי מה...... בלי מתוק לנסות לרדת מהדיאט לרשום ולשתות....... בהצלחה לכולנו דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:30
|
דפי כולנו איתך אז קדימה,שמני את הגלגלים והמשיכי קדימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 11:04
 דפי Posts: 1126
|
דני יקרה גם לי קצת חורקים הגלגלים. מנסה עכשיו לעבור את היום שעה שעה. בהצלחה לכולנו דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 10:15
|
דני יקרה, ספרי לי על זה אני תקופה ארוכה הייתי שם,אז אנא אל תוותרי זה לא שווה,כי עולים בקלות אבל הירידה אחכ היא ארוכה יותר,עשית דרך יפה אז אל יאוש אנחנו איתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 10:13
|
ענתי תודה לא כל כך מבינה מה קורה ולמה, אך לא תמיד יכולים להיות על הגובה, נכון??????? יש קצת חוסר שליטה בין היד לפה ומצב של הבטחות נהדרות ואי ציות לעצמי... כמו מין פיצול אישיות שכזה........ זה לא מצחיק אבל באמת אני מתעגלת וזה לא מוצא חן בעיני בכלללללללללללללל אפילו לא נשקלת בכדי לא לראות את הבאסה............ אז פה מתחייבת בפניכןת שאני חוזרת למוטב ועכשיו מהרגע אין תירוצים ואין סיפורים........... חוזרת למסלול ועושה מה שצריך!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|