09/10/2010 19:06
 שאפתנית Posts: 8392
|
היה מתכון דומה שאפי פרסמה בפורום מתכונים והאמת היא שהכנתי אותו כבר פעמים השבוע והוספתי גם דלורית. זה פשוט יוצא מעדן ואפשר לאכול גם בארוחת ערב. שווה!!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 08:30
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
מעולה מעולה הנכדים שלי טורפים את זה..................היי זה של סבתא!!!!!!! אקורדיאון כתב: לפרק כרובית לפרחים ,להניח בתבנית[אני מכינה בחד פעמית בינונית בטוסטר אובן] לפזר כף שמך זית וכף שטוחה של אבקת מרק עוף. לערבב את הכרובית היטב כך שתהה מצופה בתיבלון,אפשר להוסיף מעט פלפל שחור לכסות היטב את התבנית ברדידאלומיניום ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני גבוהה[200 מעלות] להסיר את הכיסוי לערבב שוב ולאפות ללא כיסוי כרבע שעה. קליל וטעים מאוד.בתאבון. נהדר וכמעט ללא קלוריות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 08:29
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יעלי כתב:
נשמע מעולה, כדאי, אולי להעביר גם לפורום מתכונים.
כן מרוב התלהבות לא עברתי לפורום מכונים,אוסיף,תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 08:27
 יעלי Posts: 589
|
נשמע מעולה, כדאי, אולי להעביר גם לפורום מתכונים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 07:57
 dany Posts: 19819
|
מעולה מעולה הנכדים שלי טורפים את זה..................היי זה של סבתא!!!!!!! אקורדיאון כתב:
לפרק כרובית לפרחים ,להניח בתבנית[אני מכינה בחד פעמית בינונית בטוסטר אובן] לפזר כף שמך זית וכף שטוחה של אבקת מרק עוף. לערבב את הכרובית היטב כך שתהה מצופה בתיבלון,אפשר להוסיף מעט פלפל שחור לכסות היטב את התבנית ברדידאלומיניום ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני גבוהה[200 מעלות] להסיר את הכיסוי לערבב שוב ולאפות ללא כיסוי כרבע שעה. קליל וטעים מאוד.בתאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2010 07:35
 אקורדיאון Posts: 16381
|
לפרק כרובית לפרחים ,להניח בתבנית[אני מכינה בחד פעמית בינונית בטוסטר אובן] לפזר כף שמך זית וכף שטוחה של אבקת מרק עוף. לערבב את הכרובית היטב כך שתהה מצופה בתיבלון,אפשר להוסיף מעט פלפל שחור לכסות היטב את התבנית ברדידאלומיניום ולאפות כ-40 דקות בחום בינוני גבוהה[200 מעלות] להסיר את הכיסוי לערבב שוב ולאפות ללא כיסוי כרבע שעה. קליל וטעים מאוד.בתאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|