הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שתי חתונות בשבוע - הנזק הורגש בכל החזיתות... )-:

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
10/10/2010 07:56

dany
dany
המקום של עזרה ותמיכה הרבה יותר נוח לי מהמקום של וידוי......
אני מניחה שלכולם זה כך!!!!!!!
אך את צודקת, ברגע שהסרתי את העול מעל הלב יותר קל לגשת למלאכה.
תודה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 07:55

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
בוקר טוב יקרות ומקסימות..
דני - כל הפורום הזה הוא מעין תא וידוי... ואחרי שמתנקים מהחטאים יותר קל להמשיך קדימה ליום המחר נטולים רגשי אשמה מכבידים ומעיקים, אז אני לגמרי בעד "וידויים".
רעותה - אנחנו עוברים לפ"ת, קנינו דירה של גדולים wink

שיהיה בשעה טובה!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 07:40

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב יקרות ומקסימות..
דני - כל הפורום הזה הוא מעין תא וידוי... ואחרי שמתנקים מהחטאים יותר קל להמשיך קדימה ליום המחר נטולים רגשי אשמה מכבידים ומעיקים, אז אני לגמרי בעד "וידויים".
רעותה - אנחנו עוברים לפ"ת, קנינו דירה של גדולים wink
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 07:18

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
דני ויעלי אכלתן ועכשיו שבוע חדש אז קדימה לשנס מותניים וחזרה לשגרה
המתוק לא מסייע לאף אחד מותר קצת במודעות ושליטה והעיקר זה לחזור לתפריט וליישום
בהצלחה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 05:57

dany
dany
מיכלי
השרשור שלך הפך להיות תא וידוי.........
שיהיה לך המון הצלחה בשבוע המטורף הזה,
שמרי על עצמך ועל בוטן, אל תשתוללי יתר על המידה......
שיהיה לך שבוע נפלא
נשיקות
ואהבה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 05:56

dany
dany
גם אני הייתי נהדרת עד.............
הייתי חייבת "לטעום" שתי חתיכות עוגת שמרים פשוט חייבת.....נו באמת עד מתי???????

יעלי כתב:
אז גם אני הצלחתי לפשל היום.
היינו כל היום בים המלח והיה מקסים מקסים.
בדרך חזרה נכנסנו למסעדה נחמדה בעמק הירדן, ואכלנו לגמרי שפוי.
כשנשאלנו אם רצוננו בקינוח ענינו כמובן בשלילה.
בסוף בקשנו חשבון, ואז המלצרית אמרה שהיא לא יכולה להגיש חשבון עדין, כי קבלנו במתנה 2 קינוחים על חשבון הבית (אותם שלח מלצר מהמושב שלנו).
כמובן שכאן נפרץ הסכר.....
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2010 00:22

רעותה
רעותה
מיכלי ,

הקופסאות שלך תמיד מרגשות ,

אני בטוחה שגם למעבר תכיני כמה מוכנות מבעוד מועד.

לאן אתם עוברים?

שבוע נהדר

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 22:15

יעלי
יעלי
אז גם אני הצלחתי לפשל היום.
היינו כל היום בים המלח והיה מקסים מקסים.
בדרך חזרה נכנסנו למסעדה נחמדה בעמק הירדן, ואכלנו לגמרי שפוי.
כשנשאלנו אם רצוננו בקינוח ענינו כמובן בשלילה.
בסוף בקשנו חשבון, ואז המלצרית אמרה שהיא לא יכולה להגיש חשבון עדין, כי קבלנו במתנה 2 קינוחים על חשבון הבית (אותם שלח מלצר מהמושב שלנו).
כמובן שכאן נפרץ הסכר.....
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 21:38

מיכל שרון
מיכל שרון
תודה לכולכן על העידוד והתמיכה...
קודם כל להבהיר - אני לא לחוצה באמת.. אני יודעת כמו כולכן שיש שבועות יותר קשים מאחרים, רק פחות מרוצה מההתמודדות שלי עם האתגרים הללו.
בכל אופן השבת עברה טוב.. הספקתי לארוז עוד קצת (האמת כבר לא נשאר הרבה) והכי חשוב - הכנתי את עצמי לשבוע הקרוב מבחינת האוכל!
אנחנו שבוע וקצת לפני המעבר, זה הולך להיות שבוע לחוץ עם ים סידורים וריצות ולכן כבר מראש דאגתי להכין פשטידת טונה ללא פחמימות שיכולה לטייל איתנו תמיד, מגירת הירקות מלאה, סלט כבר חתוך למחר, קלחי תירס בושלו ולהמשך השבוע יש קופסאות למכביר ממימי...
בקיצור - אני לא מתכוונת לקלקל לעצמי שבוע של שמירה רק בגלל שהכל מרגיש על גלגלים..
שיהיה לכולנו שבוע נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 19:10

שאפתנית
שאפתנית
אני בטוחה שכל זה כבר מאחוריך, למדתי להכיר אותך ואת מהר מאוד נעמדת שוב על הרגלים אז כל שנותר לי הוא לאחל לך שבוע מצוין ושמירה קלה!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 07:59

dany
dany
היה נגמר ועכשיו יום חדש ורענן.
המון הצלחה ולא להיכנס לפאניקה.
נשיקות ושבת שלום
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 07:15

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכלי שיהיה לך בקר טוב,השמש זורחת בחוץ נראה יום מקסים,צאי לך לפארק תהני
וכפי שכתבה יעלי הרי אנחנו נחום תקום,כל כך אמיתי.זכרי רק את ההנאות מהבלוי
בחתונות,הפגישות עם החברים,ההריון המתפתח והתחילי מהיום לא קרה כלום!אנחנו עם
הפנים קדימה!שבת מקסימה.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 06:49

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל חמודה בוקר טוב
תרפי יקירתי תרפי הלחץ לא מועיל לאף אחד ובמיוחד לא לביבי הקטן
אני מבינה את סערת הרגשות וההורמונים ושאת לא רגילה להיות כך והרבה מן הכללים נשברים והבהלה ממה יהיה
אך זכרי יקירה את אצל מירי את במסגרת ואחרי אכילה ממשיכים קדימה לא קרה כלום
לפעמים אנו נקלעים גם בלי הריון לפינות שלא קל לצאת מהם ואנו אוכלים אז אין מה לעשות אלא לקבל את זה באהבה שאנו פשוט אנושיים
את ממשיכה במודעות משתדלת נכון לא קל אך אפשרי חייכי והמשיכי לעשות וכול הכבוד על הצעידה
חשבי על אלו שלא יכולות לתקן ולצעוד ועל אלו שבמצבים הרבה פחות טובים ולא במסגרת ולא מטפלים תשמחי על היש - ועל ביבי מבורך wink
ותהיי חזקה אני בטוחה שבידיים של מירי את תחזרי לעצמך תמשיכי ותשתדלי ויהיה בסדר
אז אנו כאן איתך לאורך כל הדרך וסומכים עליך שתצליחי בענק רק בסובלנות וסבלנות
המשך שבת נעימה Wiggle
מקווה שאת מבינה את שעומד מאחרי המילים ומקווה שלמרות הכל נהנתם ועשיתם חיים בהצלחה בכל smile

edited by דובונית אכפת לי on 10/9/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 19:30

יעלי
יעלי
"אם בארזים נפלה שלהבת, מה יגידו אזובי הקיר!!!!"
מיכלי, אם לך המחוננת מכולם זה קורה, לך שלדעתי כבר יכולה להחליף את מירי בלי שום בעיה!
מסקנה: אנחנו השמנמודים ככל שנדע מה עושים ואיך מתנהגים, ואיך מתכוננים, בסוף אנחנו נופלים -
אבל כיוון שאנחנו קצת דומים לנחום תקום - אז מהר מאד אנחנו קמים, לוקחים עצמנו בידיים וחוזרים במהרה למסלול!
לך יש הנחות עוד יותר גדולות מלכולנו בגלל ההריון!
את הרי יודעת שממחר את בחזרה בשליטה מלאה, ושמה שעולה מהר יורד מהר!
אז בלי יותר מידי נקיפות מצפון, נקווה שמאד אמד נהנית מהחתונות, כי הרי חתונות זה דבר משמח ונחמד.
שבת נהדרת, עם המון גשם!
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 18:59

מיכל שרון
מיכל שרון
כן כן מה ששמעתם..

חתיכת נזק היו החתונות האלה.. הראשונה ביום רביעי בלילה.. הגענו מוכנים, לא רעבים, לבושים חתיכי וצמוד.. ממש מיליון דולר.. חבר'ה מהלימודים שלי היו שם ואחרי שלא ראו אותי איזה 3 חודשים שמחתי שכולם החמיאו לי על איך שנראיתי (כמעט כולם גברים כן? אז זו מחמאה כפולה ומכופלת) ואף אחד לא ראה עלי את ה - 4 ק"ג שעלו בינתיים..
בבופה ישבתי לי בנחת ואכלתי רק מה שמותר - בלי פחמימות מחמש - את הקציצה מהמיני המבורגרים לבד, פטריות מוקפצות וכשראיתי פלטת ירקות חתוכים זינקתי עליה בהתרגשות וגררתי שלל תגובות וצחוקים מהבנים שצחקו שגם בלימודים כל הזמן הייתי מכרסמת בהפסקות גזרים והם לא מאמינים שגם בחתונה אני עושה את זה..

ואז נכנסנו לאולם.. זו היתה חתונת הגשה.. אז על השולחן היו סלטים ולחמים.. לקחתי חציל בלאדי עם טחינה וכבד קצוץ עם ריבת בצלים.. אבל לא התאפקתי ולקחתי פרוסה מהלחם הטרי והחמים לנגב את הצלחת... מה שכן מאז נסתם לי הלוע ושאר הגוף התחיל לעבוד שעות נוספות ברחבת הריקודים.
נשמע טוב עד עכשיו נכון? במיוחד שעכשיו לפי הכללים ההריוניים שחלים עלי מותר לי 2 פרוסות לחם בערב..

אבל אז הגיע השעה 23:30.. ואני במצבי ההריוני אוכלת עכשיו כמו תינוק כל 3 שעות בערך.. ולקראת חצות מאחר ואני לא ישנה התחילו לקנן בי חשקים מתוקים.. גיתי האהוב והשש להשביע רצון איתר לי את מלצר רעב לטיפ שהביא מאי שם צלחת עמוסת קינוחים.. למזלי אחרי 2 ביסים מהקדאיף נרגע החשק וחזרתי לרחבת הריקודים (עדיין כולי נדהמת מפרץ האנרגיות שעוד החזיק אותי ערה בשעה כזאת).
עדיין נשמע סביר נכון?

אבל אז הגיע השעה 24:30 ועל רחבת הריקודים יצא שולחן ועליו מיני ג'חנונים עם ביצים קשות ורסק וסחוג.. א-מ-א !!!
נשבעת שאני לא נגעתי בג'חנון (אהוב ליבי התימני) מעל 3 שנים.. הריחות והשעה עשו את שלהם וכמובן הגודל היה מאוד אטרקטיבי.. ושני מיני ג'חנונים עשו את דרכם לקירבי.. לא ביצה קשה בטעות כן? בלי להתבלבל בכלל..

באחת בלילה הצלחתי לארוז את עדת השיכורים וגיתי בראשם לאוטו והתנעתי הביתה (איזה כיף שאני בהריון ולא צריך לריב מי יהיה נהג תורן + חסכון קלורי באלכוהול.. מה שלא מנע מגיתי לשתות גם בשבילי).

אז חתונה אחת עברה.. והיום בצהריים עוד אחת.. למזלנו אני התעכבתי (מעניין למה.. מי אמר שקל לאישה בהריון להתלבש ליציאה ולהאמין לבעלה כהוא אומר לה שלא רואים שהיא שמנה) ועד שהגענו הגשם חירב את קבלת הפנים שהיתה בחוץ וככה עד שהגענו לא היה בופה בגלל שהכל פשוט נרטב!!!
רק מה? גם הרב לא הגיע... ואני כבר התחלתי לרעוב (למרות שהגעתי מוכנה.. אבל 13:30 כבר עבר מזמן) ואז התחלתי לטייל בגן אחרי הגשם וגיליתי לי אוצר גנוז... פינת הפוקאצ'ות נותרה ללא פגע.. הטאבון עוד עבד ועל השולחן היו מונחות פוקאצ'ינות קטנות וחמימות.. ומה אתם חושבים שעשיתי?!
בלי להתבייש 3 גורי פוקאצ'ה נטרפו וכל זה בלי שגיתי רואה כי בינתיים סינג'רו אותו להחזיק את החופה ולהיות עד ואנא עארף.. שנאמר: מים גנובים ימתקו!!!
אחרי זה היה הבופה.. מילאתי צלחת אחת לפי הכללים.. הפחמימה היחידה היתה חצי בטטה אפויה (+ים שמן ומלח גס) וכל השאר פרגית וסלטים.
רק מה? איכשהו מהצלחת של גיתי זלג אוכל לצלחת שלי.. פלא משמיים.. וככה גם אכלתי עוד אורז.. עוד קצת בטטה..
נו מילא תגידו.. אבל אתם חושבים שפסחתי על הקינוחים? מזל שחצי מהם היו על בסיס מוס שאסור לי.. ועדיין גור קרם ברולה ועוד חצי גורון של פונדאנט שוקולד נשאבו בקלילות.. מזל שזה היה צהריים ושבשעה 16:00 הברחתי אותנו משם...

בקיצור חברים - נזק רב!!!
אני מקווה ששאר השבוע שהיה בסימן שמירה אדוקה יפצה על הפגע.. עוד מעט גיתי יקום מהשנ"צ ונצא להליכה (אל תשחקו אותה שבאמת רטוב טוב?) ואז בטוח אני ארגיש קצת יותר טוב..
מחר בבוקר מה שבטוח.. אני והפארק נפגשים!!!

שתהיה שבת שלום לכולם.. והמון בהצלחה fingers crossed
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שתי חתונות בשבוע - הנזק הורגש בכל החזיתות... )-:

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!