|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
08/10/2010 17:58
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיה המון בהצלחה בטוח שתהיי בסדר מחכים לשמוע חוויות במוצש ואכן בנות זה הקסם של מירי הכנות שיהיה בהצלחה ולא לקלקל חבל...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 13:36
 dany Posts: 19819
|
ההרצאה מטרפת ממילא כואבת לי הבטן אז צחקתי עוד והיא כאבה יותר................ לא עושה הצגות ולא מספרת סיפורי בדיות, אלא את האמת לפרצוף גם אם היא לא נעימה.......... ומה שחשוב שתמיד אפשר לתקן, לקום ולהמשיך, ולא ליפול לתהומות בלי יכולת להתאושש! שבת שלום יקירותי. ומי יתן שנעמוד בכל החלטותינו, אמן! דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 12:16
 דפי Posts: 1126
|
מה שכל כך מייחד את מירי , מלבד המקצועיות והניסיון הרב, זאת העובדה שהיא מדברת אלינו בגובה העיניים. שהיא כמונו , אנושית , רגישה ועם חולשה לאוכל טוב. אבל היא נותנת לנו את האפשרות לשנות. ואם נופלים לרגע לא נורא קמים וצועדים קדימה. דפי. edited by דפי on 10/8/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 11:57

בס"ד
מירי היקרה,
תודה לך מקרב לב על ההרצאה החשובה והמדרבנת. את נראית נפלא, וממש התגעגעתי להרצאה באון-ליין!!
ממש כעת סיימתי להאזין, והאמת היא שבזכות ההרצאה אוותר על הישיבה בשבועית בבית קפה עם קרואסון שוקולד.
במקום זה אוכל יקרות, ביצה קשה, גבינה וכו', טונה בצהריים, ובערב - על אף שאני מוזמנת - אקפיד לאכול בלי פחממות!!
מקווה לדווח על תוצאות טובות במוצ"ש...
מירי, איזה זכות / כיף לצפות בך!!
באהבה, חיה
למזלי, אני זו שמכינה סלט חסה גדול עם עגבניות שרי, אז יהיה לי בטוח עם מה לפתוח את הארוחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|