08/10/2010 16:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
יוני ניצבת בפניך כרגע תקופת מבחן. פוטרת ממקום העבודה אבל לא פוטרת מהדיאטה. אל תוותר לעצמך ואל תגיע למקומות אסורים. תתמקד במציאת עבודה, ואני בטוחה שתמצא, ותנצל את הזמן בדיוק כמו שכתבו לך מירי והבנות לפעילות גופנית ולהכנת מאכלים מזינים. בהצלחה ידידי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 07:09
 dany Posts: 19819
|
יוני שיהיה לך בהצלחה גם במציאת עבודה וכמובן גם בשמירה על התכנית...... אני מאמינה שכל שינוי הוא לטובה ולהצלחה............ ובוודאי מעבר לדלת מחכה לך תפקיד יותר מעניין ויותר מאתגר... שיהיה סופ"ש נהדר לך לליאת ולשיר... תנצל את הימים הללו להיות איש משפחה... שהרי אנשי הייטק אין להם שעות נורמליות......... שוב המון המון הצלחה מכל הלב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 06:52
 yonim Posts: 76
|
מייקי כתב:
יוני ראשית אשמח שתשלח לי קורות חיים אני עובדת בחברת הייטק קטנה ומקסימה אולי צריך אצלנו ? אני לא אוכל!! מנסיוני ויש לי נסיון כבר פוטרתי לא פעם בהייטק ,תמיד לקחתי את הדיאטה כפרויקט וזה הצליח לי אז תנסה אני מבטיחה לך שתצליח קצת לשלוח קורות חיים קצת הליכה ,קצת טלפונים לחברים קצת לחתוך ירקות .המון בהצלחה .
תודה מייקי, מה המייל שלך?
-- אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 06:52
|
מייקי כתב:
יוני ראשית אשמח שתשלח לי קורות חיים אני עובדת בחברת הייטק קטנה ומקסימה אולי צריך אצלנו ? אני לא אוכל!! מנסיוני ויש לי נסיון כבר פוטרתי לא פעם בהייטק ,תמיד לקחתי את הדיאטה כפרויקט וזה הצליח לי אז תנסה אני מבטיחה לך שתצליח קצת לשלוח קורות חיים קצת הליכה ,קצת טלפונים לחברים קצת לחתוך ירקות .המון בהצלחה .
תודה לכולכן על העידוד.
אכן לא קל, אבל משתדלים מאוד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2010 06:39
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
יוני חמוד רשמו כבר הכל אז פשוט לעשות מהלימון לימונדה וכשדלת נסגרת נפתחת אחרת זו הזדמנות להיות בבית ולהיות בשליטה בלי אטויבים ובלי חגיגות ולהכין את האוכל של אפילה ומירי כדאי ושווה שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 23:31
 Bמאיה Posts: 118
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 22:55
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
יוני היקר, אתה פוטרת ואנחנו זכינו לקבל מימך סיפור מקסים של שליטה. אל תדאג עוד תמצא עבודה אבל בנתיים הזדמנות לעשות דיאטה. לצעוד ברגל, לרכב על אופניים, לעזור לליאת היקרה.ולשחק עם שיר המתוקה. לא הכל רע. בכל מצב תיקח את הטוב.... ובנתיים כל הזמן תמשיך לחפש ואנחנו גם. שבת שלום לכם יקרים ותמשיך להיות איתנו בקשר אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 22:40
|
תודה תודה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 22:19
 דפי Posts: 1126
|
יוני קרולין אמרה הכל ואני מצטרפת לדבריה. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 21:12
 קרולין Posts: 6651
|
יוני יקירי, תחילה צר לי שפוטרת מעבודתך. יחד עם זאת מאמינה בך ובטוחה שתמצא מקום טוב יותר בשבילך.
בנוסף , טוב שאתה וליאת מציבים גבולות...כי הרי יש לנו חשקים ויכולות שאין לאחרים....
שמרו על עצמכם אתם ביחד בתהליך וזה נפלא בעיניי...
נשיקות לכם ולשיר המקסימה ואחלה סופ"ש קל בשמירה ובשליטה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 21:05
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חחח מסתבר שכל השמנים בראש אותו דבר, אבל בכל זאת עשית אי אלו חשבונות עם האוכל ובנינו לא היה חטא נורא כל כך העיקר שתמשיך כרגיל ולא קרה כלום,אפשר גם להפתיע ולרדת. מכל מקום מאחלת לך למצוא עבודה במהירות.בהצלחה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 20:58
|
ביום ראשון קיבלתי הודעה "משמחת", פוטרתי מהעבודה.
בנתיים, מעבירים את הזמן מול המחשב בשליחת קורות חיים ובירורים, וכשיש מחשב נייד ורשת אלחוטית, מה יותר קל מלשבת בסלון או על שולחן האוכל שליד המטבח?
לשימחתי, מסתבר שבניתיים אני מצליח לא להתחזר, למרות שאני לא מצליח לשמור בדיוק.
היום כשעברתי באוטובוס בצפון תל אביב, ראיתי שלט של בורגר ראנץ', וכבר מספר ימים שמתחשק לי להזמין אצלם המבורגר (כפול, אלא מה, שמן מוסמך).
טוב, ירדתי די רחוק משם, ולאחר שסיימתי את ענייני, אמרתי לעצמי שנתפנק בהמבורגר, מצד שני התבאסתי לקחת אוטובוס, לרדת באמצע הדרך, ואז לקחת עוד אוטובוס הביתה. רצה הגורל, ונזדמן לי טרמפ עד למקום.
נכנסתי, ואז ליאת התקשרה וקבענו להפגש בבורגר ראנץ (מה שהיא לא ידעה שכבר הייתי בפנים כמעט בהזמנה).
יצאתי לחכות לה, ואז היא אמרה שבא לה גלידה....
טוב הנזק - גביע גלידה של ד"ר לק עם שני כדורים לכל אחד מאיתנו. - היתרון - בד"כ הייתי לוקח 3 כדורים כמו כלום.
ועכשיו, כשנהיינו שוב רעבים, חתכנו לנו סלט ירקות - התחזק לנו - לי זה עוד אף פעם לא קרה.
אני לא אכעס, אם אגלה ביום רביעי שלא ירדתי השבוע, אבל אני כ"כ מקווה שאצליח שלא לעלות. edited by yonim on 10/7/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|