הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז בעקבות הזלילה הנוראית הגענו למסקנה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2010 19:14

שאפתנית
שאפתנית
מחזקת את דבריך מיכל ומקווה שאכן שרי טל תביני שזה רק לטובתנו ולבריאות גופינו ביננו כל האוכל המבושל הזה בחוץ אף פעם אין לך מושג מי הכין ואיך הכין ולפעמים זה נותן את אותותיו בקיבתנו. עדיף להכין בבית וכמו שאת רואה זה ממש לא קשה ולא מורכב במיוחד למי שלא אוהב לעמוד הרבה במטבח.
בהצלחה, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
09/10/2010 06:33

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אהבתי את שרשמת מיכל ויישר כוח רק עשייה מביאה תוצאות יפות בהצלחה לכם בהמשךsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 18:40

מיכל שרון
מיכל שרון
שרי-טל אני חייבת לומר לך בכנות שקראתי את כל השרשור ואחרי כמה דקות של מחשבה מתוך רצון לכתוב כך שתביני למה כוונתי החלטתי שאני פשוט אסתפק בזאת - את ובן זוגך צריכים להסתכל במראה ולשאול אחד את השניה וכל אחד את עצמו איך אתם מריגשים בדיאטה?
אתם בתקופה שאתם צריכים קצת הפסקה ושמירה על ההישגים? בתקופה של שחרור החגורה? בתקופה של רצון להביא הישגים מרשימים לקראת החתונה?
ואחרי שתהיה לכם תשובה תחשבי מה שווה לך יותר.. כי עצלנות יקירתי היא מחלה קשה ושנאת מטלות יומיומיות יש בה משהו קצת ילדותי ולכן התשובה נמצאת אצלכם.

בכל אופן אם את רוצה תשובה ממי שמבשלת לבד בבית ורוב הכלים עליה ואין לה הרבה זמן פנוי וכוחות אז אני עושה כמה דברים:
1. נעזרת בבישולים של סבתי וחמותי
2. כשאני כבר כן מבשלת אני עושה סירים גדולים ומקפיאה לפחות 2 מנות ישר בדיוק לימים כאלה של אי חשק וחוסר זמן
3. דואגת שתמיד יהיו במקרר ביצה קשה, פלפלים, גבינות וכמובן טונה.
4. מכינה כל שבוע פשטידה אחת נטולת פחמימות שיושבת במקרר מתחילת השבוע ומתחסלת עד סופו והיא הפתרון המושלם לכל ערב עייף ועצל ככל שיהיה.

באופן הזה אין מה ליפול, אין ימינה ושמאלה, יש מחוייבות והיא נשמרת.. ואם משעמם לי באוכל - ובכן אני יכולה להאשים רק את עצמי..
בכל מקרה אני וגיתי נגמלנו מההרגל של הזמנות הביתה לפני כמעט שלוש שנים ולכן כשכבר מדובר על לצאת מהבית בשביל האוכל.. הספה והטונה פתאום מה זה קורצות לנו... wink

אני מקווה שתקראי את דבריי ברוח הנכונה ותביני שהן מגיעות ממקום שיש בו רק עידוד..
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 17:54

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
הי שרי טל
הבנתי מעט יותר טוב עכשיו
אז כך איני יודעת מהיכן את אך נאפיס מקום מצויין יש להם בשרים מצויינם ולא ספוגים בשמן
וגם סלטים מצויינים אז אני הייתי ממליצה מידי פעם לגוון שם
בכל אופן חבל שאת לא אוהבת לבשל למרות שאת יודעת איני מבינה מה השנאה הגדולה אך כול אחד והחלטותיו
מה שכן מידי פעם מומלץ מידי פעם להתפשר ולהכין כי בשיתוף פעולה משיגים המון
בהצלחה ושבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 09:14

אל תטעו יקירותיי. אני יודעת לבשל וזה אפילו די קל עבורי. אני מבשלת אפילו די טוב עד לרמת התבלון כולל. אני פשוט שונאת את זה למוות. אני מוכנה לעשות הכל העיקר לא לעשות את זה... אני אשטוף את הבית בלי בעיה, אכבס, אקפל בגדים, אעשה כלים- העיקר לא לבשל.

והטבלה בשלב הנוכחי היא די פשוטה- המקום שממנו אפשר להזמין ואיזו מנה אפשר להזמין מאותו מקום כך שהיא תתאים עדיין לדיאטה של מירי.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 06:31

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שרי טל חמודה
לא ממש הבנתי לגבי הטבלה ..
אך פעם בשבוע לאכול בחוץ או מזמינים הביתה לא הכי נורא אם כי בתק' ירידה רצוי שלא ...
בכל אופן איני יודעת מדוע את כול כך שונאת לבשל כי ישנם דברים נורא פשוטים ונורא טעימים ומאוד כדי לנסות מידי פעם ולחלק זאת בינכם שווה ניסיון wink
בכל אופן המשיכו יחד להשתדל ולנסות שיהיה בהצלחה ואחלה סופש
edited by דובונית אכפת לי on 10/8/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2010 06:26

dany
dany
שרי טל יקרה
לעשות דיאטה זה קל????????
לשנות הרגלים זה קל????????
התנגדויות?
בכדי לשנות דברים יש לפעמים לעשות דברים כואבים עד הבסיס!!!!!!!
אמנם אני ממש מדור אחר שלא אכלו בחוץ ובוודאי לא הזמינו אוכל, מה גם שאני גרה במה שנקרא פריפריה ממש לא בעיר כך שרק בשנים האחרונות ניתן להזמין כאן אוכל מבחוץ
.
אז באמת הכל עניין של הרגלים וסדרי עדיפויות, אז לא צריך לבשל ארוחות מפונפנות... אפשר דברים מאד בסיסיים , חזה עוף על מחבת של סטייקים, לידו סלט יפה ותפוח אדמה בתוך ניר כסף, הכי אלמנטרי פשוט וטעים.
ולאט לאט ללמוד להכין עוד דבר קטן ועוד קטן ולאט לאט תראי שאת אוהבת , כי מי שמצליח אוהב!!!!!!!!
אני שהתחתנתי לפני המון שנים הייתי מפונקת ולא ידעתי כלום בקושי להדליק את הגז... התחתנתי בת 18 ישר מבית ספר....... והיום אני יכולה לעשות קייטרינג.... והכל מספרי בישול ורצון לעשות את הדברים.........
אז המון המון הצלחה, כי הצלחה באה עם שינוי , אי אפשר לעשות שינוי ולא לוותר על דברים מסויימים.... אין כזו נוסחא להצלחה.
סופ"ש נהדר,
באהבה רבה
דני
שרי-טל כתב:
אז כפי שכבר אמרתי בהודעה קודמת, יש בינינו עסקת חבילה, אני לא מבשלת כי אני שונאת את זה, והוא לא עושה כלים כי הוא שונא את זה. לצערי, לשנינו אין את הזמן לעמוד ולבשל- אז יוצא שפעם בשבוע, בשישי- שבת, הוא מכין אוכל לכל השבוע (לפעמים אני מחליפה אותו אבל זה רק לשבוע, כי אני באמת שונאת לבשל, אבל מצד שני נמאס מלאכול אותו הדבר כל הזמן, ומעבר לכך הוא לא תמיד מוכן להחלפה \, או ליתר דיוק לכך שהוא יעשה כלים). הזמנה מבחוץ היא קלה יותר עבורנו- אבל סלט עם רוטב בצד או חזה עוף ללא רוטב, לא יכולים להזיק פעם ב.... לדעתי. Froot
אבל מה דעתכן על הטבלה עצמה? האם אתן הייתן מוסיפות עוד קריטריונים?
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 23:16

אז כפי שכבר אמרתי בהודעה קודמת, יש בינינו עסקת חבילה, אני לא מבשלת כי אני שונאת את זה, והוא לא עושה כלים כי הוא שונא את זה. לצערי, לשנינו אין את הזמן לעמוד ולבשל- אז יוצא שפעם בשבוע, בשישי- שבת, הוא מכין אוכל לכל השבוע (לפעמים אני מחליפה אותו אבל זה רק לשבוע, כי אני באמת שונאת לבשל, אבל מצד שני נמאס מלאכול אותו הדבר כל הזמן, ומעבר לכך הוא לא תמיד מוכן להחלפה \, או ליתר דיוק לכך שהוא יעשה כלים). הזמנה מבחוץ היא קלה יותר עבורנו- אבל סלט עם רוטב בצד או חזה עוף ללא רוטב, לא יכולים להזיק פעם ב.... לדעתי. Froot
אבל מה דעתכן על הטבלה עצמה? האם אתן הייתן מוסיפות עוד קריטריונים?
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 20:49

דפי
דפי
שרי טל
כל מה שאמרו לך כאן נכון. בנוסף אם את באמת רוצה לרדת במשקל , להראות טוב ולהרגיש מיליון דולר את צריכה לדעת
לוותר ולעשות מה שבריא ומביא תוצאות.
תאמיני לי זה לא כל כך קשה.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 20:04

EFF
EFF
שרי-טל , אם מדובר בבעל לעתיד, זה אומר שאת תהיי אשת איש בקרוב...אז מה דעתך למנף את המצב וללמוד לבשל בבית ?? השתמשי בנו כמדריכים - זה בהחלט עוזר...
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 16:03

אקורדיאון
אקורדיאון
שרי-טל כתב:
אי אפשר תמיד לאכול בבית, אי אפשר תמיד לאכול מוגן. אבל אפשר לבדוק מה אוכלים כשאוכלים בחוץ ולאשר מקומות מסוימים.
החלטנו (אני ובעלי לעתיד) שאומנם פיצה היא לא אופציה... אבל מדי פעם כן אפשר להזמין אוכל מבחוץ, ולאכול נכון.
בקיצור, החלטנו לערוך רשימה של מקומות, הכוללת רשימה של מנות, שמהם אפשר להזמין- שהאוכל שם פחות או יותר תואם את התפריטים שלנו וטעים. בצורה הזו, כשכבר נחליט להזמין את האויב הביתה, לפחות הוא יהיה אויב מהסוג הלמל"מי (לא מועיל,לא מזיק) ולא מהסוג המזיק.

מה דעתכם? אנחנו פתוחים להצעות של תוספות לרשימות...

נכון שאי אפשר תמיד לאכול בבית אבל לטעמי אם כבר לצאת למסעדה לבחור מנה והגעתי למסקנה שאם אפילו לוקחים עוגה אחת לא עשירה מידי ומחלקים לשניים השליטה הרבה יותר טובה מאשר אוכלים בבית,נסו מנסיון אצלי זה עובד.
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 14:23

nikname
nikname
הי שרי-טל קשה לשנות חשיבה ולהתרגל לאכול בבית, ועוד להתאמץ ולהכין אבל זה מאוד חשוב לתהליך.
קשה מאוד לשלוט בהרזיה כשאת לא שולטת במה שנכנס לפה. וכשאת לא מכינה את באמת לא שולטת
מדי פעם זה בסדר וכיף אבל מנסיון שלי, ירדתי ממש רק כשהתחלתי (במאמץ ניכר) להכין לעצמי אוכל בבית
בהצלחה רבה Angel Wings
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 14:10

בלונדה....
בלונדה....
שרי -טל
אני אישית יכולה להגיד לך שאני לא תמיד מבשלת

ולפעמים גם אין זמן אז למזלי יש את כל הלקטי ירקות של סנפרוסט

ואת המוצרי טבעול שמהם אפשר להכים פלאים...

בהצלחה....
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 13:44

שאפתנית
שאפתנית
תאמיני לי כשתתחילי להכין את המתכונים של מירי ושל הבנות שמפרסמות בפורום מתכונים תראי כמה שהם קלים להכנה והטעם פשוט מעולה. יש הרבה מתכונים שכבר עוברים אצלי במשפחה להורי, אחותי וגיסותי. כולם אוהבים ומתענגים.
זה טוב גם למשפחתך העתידית. הרגלים של אכילת אוכל ביתי בריאים יותר לגופנו מכל האוכל המוכן שקונים בחוץ.

שווה ניסיון, שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 13:39

קרולין
קרולין
שרי-טל,
כולנו אוכליםםםם גם בחוץ זה חלק מהחיים של כולנו וטוב שכך.

תמיד אפשר למצוא מה להזמין בחוץ ומה לאכול שיתאים פחות או יותר לצרכים שלנו....

אני בעקרון מעדיפה אוכל של בית ....למדתי לבשל מאכלים טעימים, משביעים ומגוונים שכל המשפחה נהנת ....ולא מרגישים בכלל

בדיאטה ,זה כבר אורח חיים. וחלק מלהיות בבית הספר של מירי בלקין , זה להתיידד עם כל הנושא של לבשל בבית....

בטוחה שלאט לאט , עם הזמן גם את תלמדי להנות מזה....תמיד יש מקום לשיפורים....

בהצלחה רבה בבחירות שלכם והעיקר תהנו מתהליךךךךךךךךךךךך ביחד.

קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 13:39

שאפתנית
שאפתנית
היי שרי-טל
לדעתי רצוי מאוד להמעיט עם הזמנת אוכל מבחוץ כי גם כשנראה לך שהזמנת משהו תמים למאכל, שמתאים לדיאטה אבל לא כך הדבר.
יש מאכלים שהתיבול בהם עתיר קלוריות: מלא סוכר, מלא מלח (והרבה נתרן לא בריא).
בקיצור יקירתי המלצה חמה תשתדלי לוותר, תעברי גמילה מאוכל בחוץ במיוחד אם מדובר על ארוחת ערב, הכי פשוט להכין לבד בבית ויש באתר ים של מתכונים טעימים מאוד שאפשר לגוון איתם.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2010 13:29

אי אפשר תמיד לאכול בבית, אי אפשר תמיד לאכול מוגן. אבל אפשר לבדוק מה אוכלים כשאוכלים בחוץ ולאשר מקומות מסוימים.
החלטנו (אני ובעלי לעתיד) שאומנם פיצה היא לא אופציה... אבל מדי פעם כן אפשר להזמין אוכל מבחוץ, ולאכול נכון.
בקיצור, החלטנו לערוך רשימה של מקומות, הכוללת רשימה של מנות, שמהם אפשר להזמין- שהאוכל שם פחות או יותר תואם את התפריטים שלנו וטעים. בצורה הזו, כשכבר נחליט להזמין את האויב הביתה, לפחות הוא יהיה אויב מהסוג הלמל"מי (לא מועיל,לא מזיק) ולא מהסוג המזיק.

מה דעתכם? אנחנו פתוחים להצעות של תוספות לרשימות...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אז בעקבות הזלילה הנוראית הגענו למסקנה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!