06/10/2010 14:08
 dany Posts: 19819
|
אין על מירי בשמחת החיים שהיא מעבירה לכולנו, בנות לעבודה ובכייף. אנחנו יכולות ואנחנו נעשה זאת. המון המון הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 01:16
 tutit Posts: 2431
|
אכן דובונית השגרה הרגיעה לכולנו מסתבר את הקיבה החגים האלו הביאו איתם התמודדות יומיומית עם האוכל וזה היה כבר בלתי אפשרי. גם אני מחכה להרצאה בחמישי(באתר) וכבר רשמתי בשרשור אחר שראיתי את התכנית ומירי מדהימה ונותנת כוח להמשיך ולהתמיד בתהליך דרך אגב תהיתי כי אף פעם לא ראיתי שרשמת מה שמך(דובונית)האמיתי,את לא חייבת לרשום סתם רק אם בא לך בהצלחה לכולנו הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 13:31
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אני ראיתי עכשיו באינטרנט זה כבר משודר שם ואכן היה פשוט כייף לראות מירי יקרה אכלת או לא את נראת פשוט מיליון דולר מקווה שהבטן נרגעה והכל בסדר אחלה אייטם שווה ומחזיר בענק את המוטיבציה טעימה קטנה מהרצאה שבטח מופלאה מחכה בכליון עיניים לחוג היום והכי חשוב עצם זה שלא צריך כול רגע לחשוב על ארוחת חג כזו או אחרת והתמודדויות השונות כבר אפשר לנשום לרווחה ואט אט להיות עמוק עמוק חזרה שוב בתהליך תודה ענקית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 11:55
 אקורדיאון Posts: 16381
|
קרולין כתב:
גם אני צפיתי במירי התרגשתי והתגעגעתי כ"כ..... יופי של אייטם, מירי את נהדרת, מלהיבה, מצחיקה, מענינית , סוחפת ועוברת מסך פשוט נפלא. עשית לכולםםםםםםםםםםםםםם חשק לעשות דיאטה. נקודה. כיך שניפגשים השבוע, כיך שיש לנו אותך ואת המסגרת. כיף לחזור ל ש ג ר ה. נשיקות אוהבת אותך ונתראה ב"ה ברביעי.... שלך, קרולין. 
אכן גם אני צפיתי והתענגתי מי שלא ראה יש שידור חוזר בלילה או ניתן לצפות האינטרנט,שווא!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 11:18
 קרולין Posts: 6651
|
גם אני צפיתי במירי התרגשתי והתגעגעתי כ"כ..... יופי של אייטם, מירי את נהדרת, מלהיבה, מצחיקה, מענינית , סוחפת ועוברת מסך פשוט נפלא.
עשית לכולםםםםםםםםםםםםםם חשק לעשות דיאטה. נקודה.
כיך שניפגשים השבוע, כיך שיש לנו אותך ואת המסגרת. כיף לחזור ל ש ג ר ה.
נשיקות אוהבת אותך ונתראה ב"ה ברביעי....
שלך,
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 10:55
 דפי Posts: 1126
|
אכן היה כיף גדול לראות שוב את מירי. כבר אני מרגישה מחוזקת יותר. מירי אוהבת אותך מאוד דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 10:29
 שאפתנית Posts: 8392
|
ראיתי את מירי שלנו עכשיו בשידור חי!!!!! יפתי את נראית מצוין, שמעתי את סיפור הזלילה הגדול שלך בחו"ל אבל את מלכה וחזרת לשגרה כבר. אין ספק שזה מחדד את הנקודה שאף אחד לא חסין והשמירה קשה יותר מהירידה אבל אנחנו כאן יחד מתמודדים. מחכה לשמוע את ההרצאה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 10:28
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
מירי מדהימה אמיתי מעניינת מתומצתת אין דברים כאלה משכנעת ובעיקר מצחיקה יו את מהממת משכנעת
  בקיצור נהדרת!!!!!
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 09:56
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
רצה לצפות ביי יום נהדררררררררר
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|