הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההבדל הקטן/גדול שקילו עושה...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/10/2010 14:12

dany
dany
מיכלי מתוקה
ממש כתבו לך הכל אז רק רוצה להוסיף שאני אוהבת אותך .
נשיקות
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2010 07:27

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
תודה לכולכן מתוקות... אתמול באמת היה לי יום יותר טוב, ההליכה בבוקר ממש עשתה את ההבדל באנרגיות שהיא נתנה לי עם כל העייפות והכל..
חזרתי הביתה מהעבודה, ארוחת ערב, קצת עם גיתי ונכנסתי לישון מוקדם וקמתי כמו חדשה הבוקר.. פשוט תענוג!!!
היום מחכה לנו אתגרון קטון - חתונה של חבר, אז מזל שאני היום לא עייפה כל כך ומה שבטוח שעם פחות עייפות יותר קל להקפיד באוכל (למרות שאתמול היה לי יום נהדר בדיאטה בלי קשר).
אז שיהיה לכולנו עוד יום נפלא ושוב - תודה לכולכן.. מתה עליכן hug

נ.ב. - בלונדה אני מתחילה רביעי עכשיו..

בהצלחה!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2010 06:31

מיכל שרון
מיכל שרון
תודה לכולכן מתוקות... אתמול באמת היה לי יום יותר טוב, ההליכה בבוקר ממש עשתה את ההבדל באנרגיות שהיא נתנה לי עם כל העייפות והכל..
חזרתי הביתה מהעבודה, ארוחת ערב, קצת עם גיתי ונכנסתי לישון מוקדם וקמתי כמו חדשה הבוקר.. פשוט תענוג!!!
היום מחכה לנו אתגרון קטון - חתונה של חבר, אז מזל שאני היום לא עייפה כל כך ומה שבטוח שעם פחות עייפות יותר קל להקפיד באוכל (למרות שאתמול היה לי יום נהדר בדיאטה בלי קשר).
אז שיהיה לכולנו עוד יום נפלא ושוב - תודה לכולכן.. מתה עליכן hug

נ.ב. - בלונדה אני מתחילה רביעי עכשיו..
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2010 00:31

tutit
tutit
מיכלי יקרה
אם את בשמירה בהריון את ממש במצב מעולה כי הרבה חושבות שהן צריכות לאכול
הכל כפול בשביל התינוק ואת יודעת שזה לא כך.
את צריכה לאכול בריא וטוב,ודרך אגב אולי את לא זוכרת אבל בלידה את יורדת את הק"ג של העובר(נגיד 3 ממוצע)
והשילייה שוקלת אותו דבר,והמים....כך שלא ישאר לך הרבה
תשמרי ותהיי עם המון מצב רוח זה כ"כ משפיע על התינוק
את לא רוצה שיצא לך דכאוני...חס וחלילה
תחזרי לעצמך ,דרך אגב אני עליתי בחג 2 ק"ג וגם בלי להיות בהריון,אבל כבר בדרך להוריד אותם,בשליטה מאתמול,טפו טפו
הכל מצוין,רק הבריאות שלך ושלו חשובה כרגע
(אני אחרי 2 לידות ואני זה לא דוגמא אבל מהבחילות לא ממש אכלתי בערבים רק פרי 1 ואחרי לידה שקלתי 7 פחות ממה שהתחלתי את ההריון
אבל עדיף בלי הבחילות שהיו לי...)
בהצלחההדס
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 20:29

בלונדה....
בלונדה....
וואיייייייייייי מיכלי!!!!!
באמת איך מירי אומרת לי הרבה זמן לא הייתי כאן!

לא ידעתי שאת בהריון ...איזה כיףףףףףף

קודם כל מזל טוב ותעברי את הכל בכיף ובחוויה כי באמת אח"כ הם גדלים כל כך מהר שאת מתגעגעת

לתקופה שהם היו בבטן...

אני לא כל כך הבנתי באיזה חודש את? אם אפשר לשאול כמובן....

והק"ג יירדו אל דאגה אני לא אומרת לא לשמור אבל אל תיכנסי לפחד מזה....

יהיה בסדר ...

חיבוקיםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 18:01

מימי
מימי
מיכל חמודה, אוהבים אותך ובטוחים שאת נחושה בדעתך לשמור על השיגיך בדיאטה. חגים ויום-הולדת הינם מוקשים רצינים לשומרי הדיאטה, אבל מידי פעם מותר לנו לשמוח!!! איזה כיף לכולנו שנולדת לפני 26 שנים, איך העולם היה מקום עצוב בלעדיך!!! מה זה קילו וחצי? תוך שבוע-שבועיים זה עף ממך. ואת חוזרת להיות שפה-עפה רק עם בטנונה קטנטנה....אם זה מנחם אותך, אז גם עלי הכל מתפוצץ, והכרס נשפכת מכל הכיוונים...זוועה...אבל חזרתי להליכה ולמשטר.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 14:57

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
i did it !!!!
חזרנו עכשיו מהפארק אחרי 50 דקות הליכה, אני כבר מרגישה יותר טוב.. עדיין עייפה, עדיין עם הכאבי ראש מחוסר שינה, אבל בהחלט מלאת אנרגיות!!!
שיהיה לכולנו יום נפלא ומוצלח של כיבוש יעדים ועמידה באתגרים אישיים smile

יישר כח,המשיכי לפנטז זה מקדש את המטרה,תהה זו נבואה שמגשימה את עצמה,בהצלחה!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 13:41

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מיכל יקרה
כייף לשמוע ממך ומחוויותיך למרות שהם אינם נעימות העיקר זה שאת והקטנציק בסדר
ראשית כל הכבוד על הצעידה יישר כוח שאת למרות הכול במודעות ומשתדלת Toast
שנית זכרי כמו שנאמר זה זמני ועוד קצת יחלוף ועוד תתגעגעי לתחושות שלו בבטן
אז שנסי מותניים ונסי לקבל את השינוי כול דבר לטובה נכון בעבודה לא קל להיות מנומנמים כי האוכל קורץ יותר
אך נסי להביא יותר ירקות חתוכים לשתות יותר מים לוודא שלא חסר לך כלום בגוף בגלל ההריון ואת צורכת את כל הויטמנים שיכולים לסייע וכו'
ותהיי בטוחה שיהיה בסדר בלי לחץ תרפי תשימי חיוך על פניך ויאלה קדימה לצאת לעשות מסע קניות של בגדי הריון יש יפים ומהממים ובטוחה שתאהבי את זה אז קדימה אנו איתך בהצלחה
וכל הכבוד לגיתי על המקום זה נפלא יישר כוח Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 13:24

אסתי ברוך
אסתי ברוך
כל הכבוד מיכל שחריי
והכול יסתדר יום מקסים לך ולפיצפון smile

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 12:16

דפי
דפי
מיכל יקרה.
כל הכבוד על המודעות העצמית .
שנית במצבך הנוכחי , שהוא כולו זמני , את צריכה קצת לשחרר לחץ. תנסי לעשות הכול קצת יותר רגוע. ומה לעשות בתקופה הראשונה של ההיריון העייפות
מקשה. אבל אולי יש בזה גם יתרון. כי כשיושנים לא אוכלים .
בהצלחה דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 11:28

מיכל היקרה- לכולנו יש את שלב השבירה. החוכמה היא לדעת לזהות אותו ולדעת להתגבר עליו. ולפי התיאור שלך את כבר התגברת. אז קדימה, להמשך הדרך.
לגבי העייפות- אולי כדאי לעשות בדיקות דם. כך למשל, אני אנמית כך שאני יודעת שכשאני גמורה מעייפות באמצע היום, זה האנמיה מדברת ולא אני....
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 11:21

קרולין
קרולין
מיכל יקירתי,
זהו , כולנו חזרנו השבוע לשגרה המבורכת שלנו.

בראבו על הצעידה ועל המוטיבציה ...

בטוחה שאת כבר חזרת למסלול... בהצלחה רבה.

המשך יום מקסים ושבוע נהדר.

קרוליןsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 08:54

שאפתנית
שאפתנית
מיכלי כל הכבוד על הדבקות במטרה. כייף לראות שלמרות הכל את לא מתייאשת ולא נשברת וטוב שכך.
אל תפלי למרה שחורה, המשיכי הלאה את מכירה כבר את כל החוקים ואת כל כללי המשחק, אין לנו דרך אחרת מה שעולה מהר יורד מהר ואני סמוכה ובטוחה שאצלך זה ירד מאוד מהר.
שיהיה לך המשך יום נעים ומקסים עם אנרגיות טובות ומצב רוח מרומם.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 08:42

דפי
דפי
בנות יקרות
כל הכבוד ובהצלחה.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 08:31

מיכל שרון
מיכל שרון
i did it !!!!
חזרנו עכשיו מהפארק אחרי 50 דקות הליכה, אני כבר מרגישה יותר טוב.. עדיין עייפה, עדיין עם הכאבי ראש מחוסר שינה, אבל בהחלט מלאת אנרגיות!!!
שיהיה לכולנו יום נפלא ומוצלח של כיבוש יעדים ועמידה באתגרים אישיים smile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 07:31

רעותה
רעותה
מיכל יקרה ,

את מדהימה שאת כבר על המסלול.

גם אני איתך בסירה , ואני חזרתי למשמעת.

שיהיה לך יום מקסים ,

ואל תתייאשי ,

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/10/2010 06:54

מיכל שרון
מיכל שרון
בוקר טוב פורום יקר לקח לי קצת זמן אבל הנה מבזק חדשות מבית משפחת שרון שמיום ליום נראה יותר כמו מחסן wink
אתמול הגעתי בשארית כוחותיי לשקילה ואכן היה שווה - גיתי שלי המחונן והמדהים הצליח לעמוד על המקום!!!!
ואילו אני שילמתי את כל מעלליי יום ההולדת עם ריבית דריבית - 1.5 ק"ג יותר!!!
לא הייתי מופתעת, בעיקר שכבר 3 ימים אני מרגישה את המשקל הזה יושב לי יחד עם בוטניקו על הסרעפת, מתעתע לי בנשימה.. מאבד לי אותה (במיוחד במדרגות), מרגישה כל גרם בבגדים שהולכים ונהיים צמודים מדי שבוע, בכבדות שנפלה עלי ונראית בצעדים ובהתנהלות שלי...
לא להאמין שפעם סחבתי 12 ק"ג יותר וכבר עכשיו החזרתי 4 מהם.. קצת מיואשת, אני יודעת שאין לי סיבה, אני יודעת שבסה"כ יכל להיות יותר גרוע, פשוט זה שבוע כזה של תחושת שומן תמידית שהולכת איתי לכל מקום - היא נמצאת בלילה במיטה כשאני לא נרדמת, היא נמצאת איתי בבוקר מול הארון כשאני מודדת מתוסכלת, היא נמצאת איתי בסלון בערב נוכחת ביותר בבטן שנהייתה לי..
כמו שאתם מבינים אני קצת מתוסכלת.. מרגישה שיכולתי להצליח יותר ולשמר עוד קצת עמידה על המקום... מפחדת שאני בתחילתה של הידרדרות.. שפסיכולוגית אולי אני קצת במקום של ויתור...
בכל אופן, אני מקווה שההרגשה תעלם לה.. השבוע שהחל בסימן השתדלות ושמירה וחזרה לשפיות בהחלט מנבא טובות ועכשיו רק בגלל שאני כאן ואני כותבת, אני מרגישה שאסור לי לוותר ואפילו שכל הגוף שלי עייף ורוצה רק מנוחה מכורבלת במיטה עם גיתי, דווקא עכשיו אסור לי לוותר ואני אצא להליכה.. אז מה אם אני אגיע מאוחר למשרד? הרי לא משנה מתי אני מגיעה אני כבר בחצי היום מתה מעייפות וכמעט נרדמת על המקלדת.. אז לפחות שאני אלך ואזיז את עצמי.. כל בוקר מחדש אותה מלחמה.. אבל איזה אופציה אחרת יש לי?
אז זהו שאין לי.. כי אני לא מפסיקה לפנטז על עוד 9 - 10 חודשים כשאני אצליח לכבוש מחדש את כל המכנסיים האהובים שלי, לחזור לכל החולצות היפות... שטחי? ממש לא!!!
אז לפני שבורחת לי הנחישות.. אני עפה לשים נעליים ולצאת..

שיהיה יום נפלא לכולם ובהצלחה לאמיצים הנשקלים smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ההבדל הקטן/גדול שקילו עושה...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!