07/10/2010 13:46
 קרולין Posts: 6651
|
ברכה יקרה, סיפורי ההצלחה של מירי נותנים לכולנו תקווה וחשק לעשות דיאטה ולהתמיד בתהליך.
מאחלת לך מעומק ליבי ים של הצלחה בתהליך, וכולנו כאן תמיד בשבילך.
ולך חגית יקרה,
בראבו על הירידה והחזרה למסלול ולתהליך..... אין ספק שמירי , המסגרת וההתמדה בתהליך הם המפתח להצלחה של כולנו .
שיהיה אחלה סופ"ש , קל בשמירה ובשליטה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 13:16
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
תודה דובונית, מתגעגת :-)
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/10/2010 11:07
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
בצקיסטית גאה בך פשוט גאה וכול הכבוד המשיכי כך  בצקיסטית בגמילה כתב:
ברכה יקרה, תחשבי כמה קשה להיות שמן: להתנשף, להזיע, כאבים, הבגדים והחזיה הלוחצים, המבטים מהאנשים מסביב, כשאין מקום לידך באוטובוס ואת מתפדחת, כשאת רוצה ללכת לים ומתביישת ללבוש בגד-ים, כשמגיעות תוצאות בדיקות הדם ואת נבהלת, ואפילו אנשים שנאלצים לישון עם בלון חמצן... תחשבי על זה שהחיים הם עליות ומורדות כי אם הם היו סטאטיים היה משעמם... איך נעריך את העליות בלי הירידות? אחד הדברים החשובים שלמדתי עם השנים זה פחות לבקר את עצמי. אכלתי/תקעתי, בלעתי-שילמתי. אז מה? אני אהרוג את עצמי? לא. צריך לצחצח שיניים ולחזור לשגרה. להפסיק עם המחשבה של אם כבר אז כבר. בשביל זה יש מסגרת ונשארים בה. גם לי היתה תקופה לא טובה לפני החגים והעליתי 6 ק"ג, והנה עכשיו, בחגים רזיתי 3 ק"ג. בסופו של דבר, אנחנו חוזרים לעצמינו, בזכות המסגרת. אז קצת סבלנות - גם לתהליך וגם כלפי עצמך! בהצלחה 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 15:30
 אשירה Posts: 4292
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
ברכה יקרה, תחשבי כמה קשה להיות שמן: להתנשף, להזיע, כאבים, הבגדים והחזיה הלוחצים, המבטים מהאנשים מסביב, כשאין מקום לידך באוטובוס ואת מתפדחת, כשאת רוצה ללכת לים ומתביישת ללבוש בגד-ים, כשמגיעות תוצאות בדיקות הדם ואת נבהלת, ואפילו אנשים שנאלצים לישון עם בלון חמצן... תחשבי על זה שהחיים הם עליות ומורדות כי אם הם היו סטאטיים היה משעמם... איך נעריך את העליות בלי הירידות? אחד הדברים החשובים שלמדתי עם השנים זה פחות לבקר את עצמי. אכלתי/תקעתי, בלעתי-שילמתי. אז מה? אני אהרוג את עצמי? לא. צריך לצחצח שיניים ולחזור לשגרה. להפסיק עם המחשבה של אם כבר אז כבר. בשביל זה יש מסגרת ונשארים בה. גם לי היתה תקופה לא טובה לפני החגים והעליתי 6 ק"ג, והנה עכשיו, בחגים רזיתי 3 ק"ג. בסופו של דבר, אנחנו חוזרים לעצמינו, בזכות המסגרת. אז קצת סבלנות - גם לתהליך וגם כלפי עצמך! בהצלחה 
תודה יקרה,
על דברים כדרבנות, להיות שמן זאת מציאות לא נעימה בכלל, אני מרגישה זאת יום יום.
תודה שאתם פה בשבילי עם דברי עידוד ותמיכה.
אוהבת
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 14:43
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 14:05
 dany Posts: 19819
|
בנות מקסימות איזה תענוג העידוד שאתן מעבירות כאן... מתקשר לדיברי המוטיבציה של מירי. ישר כוחן המון הצלחה נשיקות וחיבוקים דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 01:08
 tutit Posts: 2431
|
תודה דובוניתה המקסימה על העידוד זה נותן כח אוהבת אותך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 13:27
|
hadasosh1 חמודה שולחת לך את ctrl+v הוא אחלה דבק ועכשיו ברצינות אם היה קל היינו נעלמים מרוב רזון תאמיני לי מהכרות אישית גם לאלו שבסרטוני הצלחה לא נעלמים מרוב רזון ולא נחים על זרי הדפנה כול יום הוא יום מאבק חדש כי לכולנו יש תק' כאלה ואחרות טובות יותר או טובות פחות אז כול עוד אנו במסגרת ויש מי ששם לנו את הגבולות אט אט נעשה ונצליח גם אם יש משבי רוח לפעמים וקצת עולים זה לא נורא וגם אם לא קל ונשארים במקום זה בכלל נפלא לצוף מידי פעם העיקר זה שאנו במודעות ועל זה הרבה כול הכבוד ולא לשכוח אז שולחת לך קרן אור להמון מוטיבציה והמון המון בהצלחה את יכולה לא קל אך אפשרי 
שאפתנית חמודה אכן צודקת לדעת לפרגן ולהריע לעצמנו על כול קילוגרם שירד וכשסוגרים 5 זה בכלל מוצלח יש לדעת להנות מהדרך והתהליך כי במקום הזה של ביה"ס לחיים השמיים הם הגבול וכולנו בהתמדה נצליח
ברכההרקוביץ חמודה יישר כוח על המודעות ואני בטוחה שבסוף יהיה קצת יותר קל קרולין שאיתנו כבר למעלה מ20 שנה יודעת שזה לא רק שחור או לבן אלא למידה למידה ולמידה גם השמירה וגם הירידה לא פשוטים אך העיקר זה שאנו יחד וגם אם חורגים אז יש מי שמחזיר אותנו לדרך הישר כדיי שלא נדרד ולכן חשובה מאוד המסגרת בהצלחה ואנו איתך תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 10:15
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכה יקירתי אני שמחה לשמוע שאת לא מיואשת כי כמו שאמרת אין דרך אחרת. לפעמים קל יותר ולפעמים קשה אבל אין ברירה. התרופפות כוח, חוסר משמעת ואי יכולת להתאפק מוכרים לכולנו ואכן פוקדים אותנו לעיתים אבל אנחנו אנשים חכמים וגם אם התכופפנו קצת הרי שבמהרה אנחנו חוזרות לתלם. המשך הצלחה יקירה וזכרי כולנו כאן יחד עוזרות אחת לשניה ונגיע למטרה כל אחת בקצב שלה העיקר שהכיוון הוא נכון. אוהבת, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 09:54
|
שאפתנית יקרה, כל מילה שכתבת נכונה. זה לא שבאמת התיאשתי, פשוט יש לפעמים איזו תחושה של התרופפות הכוח, המשמעת, יכולת ההתאפקות וגם הרצון.
אבל כולנו הרי יודעים שאין לנו אופציה אחרת! אופציה אחרת במשקלים גבוהים, שלצערי אני נמנית עליהם, משולה בעיני לסוג של התאבדות איטית, ולא, אני לגמרי לא בן אדם עם נטיות אובדניות, אבל אני מודעת היטב לנזקים של ההשמנה.
כך שאופציה אחרת לגמרי לא באה בחשבון!!!
הפסקת האוכל שאנו עושים לעיתים היא סוג של פינוק שאיננו יכולים להרשות לעצמנו!!!
ובנימה אופטימית להמשך מוצלח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 09:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
בנות יקרות, להגיע לסרטון שכזה שיצולם על כל אחת ואחת זה אכן דורש התמדה, נחישות ומוטיבציה אבל למה אתן הולכות רחוק כל כך. כל ירידה יפה שסוגרת לכן 5 קילו היא סיפור הצלחה. תתגאו במעשיכן ובירידות שאתן משיגות. אל יפלו בפניכן גם אתן יכולות להגיע יום אחד לסרטון אבל יש דרך והדרך לא קלה ולעיתים היא ארוכה אבל ככה זה אצל כולם, גם לאלו שיש להם סרטון, הם לא הגיעו ביום אחד לסרטון הם עבדו קשה מאוד ותקופה ארוכה בשביל להגיע לתוצאה הזו אז שנסו מותניים, פיקחו עיניים העלו חיוך על השפתיים וקדימה להמשיך בדרך לכיוון היעד. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 06:22
|
לדני ודובונית היקרות, תודה ענקית על העידוד והאיכפתיות!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 01:13
 tutit Posts: 2431
|
איזה אופטימיות דני ודובונית (הלוואי ואדבק-בעלי הוא האופטימי מבין שנינו) אכן סיפורי ההצלחה נותנים חשק ומוטיבציה,גם אני הייתי שמחה לראות חדשים..... אך אני לצערי עדיין חושבת שזה כן קשה,ודורש המון כוחות נפש והתמדה לאורך זמן רק נתפלל שנמשיך בדרך ונצליח לשמור בלי להכנע לשומן. לאט אבל בטוח אמן!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 00:27
|
ברכה הרקוביץ חמודה הכי קל זה להתייאש ולהרים ידיים נכון לא תמיד קל ולא תמיד הולך אז אף אחד לא הבטיח חיים קלים לעיתים צריך לדעת שחייב להתמיד ולהתמיד כי גם מים עושים חור באבן עיצרי לרגע וחישבי זה באמת מה שאת רוצה ?! האם זה באמת מה שמגיע לך ?! חישבי על כול אותם הקרובים והאנשים להם את נותנת את נשמתך האם לא מגיע גם לך .. נסי להעזר במי שרק אפשר אנו כאן תמיד תמיד בשבילך שנסי מותניים ולמדי על עצמך על התהליך על חולשותיך יישמי את הטיפים אט אט בלי לחץ תהני מהתהליך תרפי ואת תראי זה תהליך ואינו קורה ביום אחד את יכולה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:24
|
לא ברכה מהפה שלי אל האוזן שלך!!!!!!!!!!! אמרי לייאוש לחפש לו כתובת אחרת. וממחר את מתחילה מבראשית, צמודה לתפריט, שותה מים, פחמימות עד חמש ומאמינה בעצמך כי את יכולה........ המון המון כוחות חיבוק יקירתי לחיזוק דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:17
|
דני, מהפה שלך לאוזן של אלוהים... כי מבחינתי זה די בשמיים... חטפתי קצת יאוש מעצמי!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:17
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חבריה תודה רבה על הפירגון לסרטונים. זה לא פשוט להפיק ולשכנע אנשים להצטלם. אני מקוה להביא בקרוב סירטון של חלי חניכה מהאינטרנט שירדה 41 קילו. בנתיים תאדגרו את עצמכם. נשמח לשחקנים נוספים. נשיקות מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:14
|
פנטזיה ברת מימוש ומשהו שהוא לא בשמיים אלא כאן בהישג ידינו. ה..צ..ל..ח..ה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:00
|
הפנטזיה של כולנו, להיות סיפור הצלחה של מירי...
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 21:12
 תמר Posts: 27
|
אני מכורה לסרטונים האלה..רוצה חדשים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)