01/09/2014 14:54
 רבקה Posts: 8411
|
חנה'לה המודעות שלנו כאן בבית ספרינו היא בראש וראשונה כדי שתהיה לנו איכות חיים נאותה. אנחנו עושים את המיטב כדי להצליח ולא תמיד מצליחים נופלים וקמים שוב וזאת גדולתינו. חיזקי ואימצי יקירה ותמיד תרקדי ושיהיה רק שמח וטוב ♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/08/2014 11:56
 אייריס Posts: 3744
|
קשה לרקוד עם עודף משקל. אני רוקדת רקודי עם ומרגישה את כובד המשקל למרות הירידה עדיין יש עודפים ומייחלת לרגע שיהיה לי יותר קל להתעופף ברחבה. אין ספק שגם לא אסטטי ולא בריא אז ממשיכים הלאה כולנו יחד ומקווה שנצליח במטרה שלשמה אנו כאן. מה שבטוח יש מודעות יותר והבנה של הדרך והשיטה של מירי. בהצלחה רבההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2014 14:59
 נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב , עניתי לך תשובה בפוסט שלי , וחוזרת על עצמי שיהיה לך נסיעה נהדרת וחכים לך מכאן !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/08/2014 13:22
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
הייתי בתחרות ריקודים סלוניים. מולי רקדה אישה "גדולה" וכשהיא התקרבה למורה שלה, הכרס/בטן שלה שבלטה מאד (גם הישבן) טוב, המראה לא היה אסטטי. מורה ותיקה בבית הספר לריקודים הגיעה ממש אחרי לידה. ניכר היה שהיא "עבדה קשה מאד" כדי להשיל קילוגרמים יותרים, החמאתי לה כמובן והייתי מאושרת עבורה. הרצון העז לחזור לגיזרה שלפני ההריון, עושה לנו דברים טובים.מי שיכולה לבדה לעשות את המעשה ולהצליח בכך, כל הכבוד לה. אני חשבתי כיצד עלי ל"שאת את גופי" כדי שאראה טוב. יש לוותר על דברים בחיים, כדי לקבל דברים יותר טובים. נזכרתי כיצד הייתי אני הרקדנית השמנה מאד. כמה היה לי קשה לרקוד, להרגיש טוב עם גופי, כמה התיסרתי על כך שאני נראיתי כמו אותה רקדנית. הפעמונים שלי מצלצלים מידי פעם בחוזקה ואני מסתכלת באומץ במראה. לא נעים לי שיש לי את המיותרים, עלי להזכיר לעצמי תמיד שיש יום ושעה שבהם אני נשקלת ואין לי "תירוצים"... כי באמת עלי להשתדל מאד. האם כשאני רואה עוגה או כל מיני מאכלים אחרים "אני קטנה מול האוכל". התשובה הכנה היא לעיתים כן. אח"כ אני בהחלט אומרת לעצמי. "לא היה כדאי" ומה עלי ללמוד מהנסיון שלי? אני מאחלת לעצמי שתמיד תמיד תמשיך ללוות אותי המודעות שהיא מביאה איתה את ההתמדה גם אם לא תמיד אני ממש מצליחה. כפי שאני מתמידה בספורט שאני עושה, אבל אכילה בריאה היא במקום הראשון. אי אפשר לעשות ספורט ולרדת במשקל אם את לא שומרת....... אחד לא בא על חשבון השני. שניהם חשובים באותה מידה. כשאני אומרת לעצמי את הדברים ומבצעת אז הכל נהיה פשוט יותר וחלק משיגרת יומי.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|