הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נמאס , פשוט נמאס מהנדנדה הזאת !

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/09/2014 15:03

רבקה
רבקה
נינוש יקירתי את לא לבד במערכה
ואת בטח יודעת זאת
אני איתך בנדנדה ,הרי יש נדנדות שצריך שתיים, אז כבר רכשת לך שותפה חחח
אבל יש לנו הוכחות שאנחנו מקשיבות בשיעורים ועושות את המוטל עלינו
ולא נותנות להגיע מעלה מעלה
כי במובן שלנו אנו מחפשות את ה-מטה מטה
עולים קילו יורדים קילו אך לא נותנים לקילו הזה לצבור עוד ריביות וזאת גדולתינו
עושים מאמץ רב לראש השנה ונקווה להצליח ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2014 14:57

נינוש
נינוש
חיוך מהלב יקרה , דווקא בנסיעות יש לי המון. ניסיון , אני לוקחת איתי צנצנת או שקית ניילון קטנה עם קוואקר , כל מלון נותן יוגורט ופרי , מוסיפה את הקוואקר ומרוצה מעצמי עד השמיים ,
וכמובן כשיש מזנון , לוקחת רק פעם אחת ולא טיילת הלוך וחזור , הקושי שלי הוא דווקא בשגרה , מאחלת לך נסיעה טובה , מלאה חויות ולחזור בשלום אלינו .
0 קישור קבוע (Permalink)
30/08/2014 13:13

חיוך מהלב
חיוך מהלב
נינוש היקרה, גם אני כבר תקופה ארוכה מתנדנדת למעלה ולמטה. יש כל מיני גורמים לכך אבל בגדול אני מקווה שאצליח לרדת לפחות עוד 4 קג ולהשאר במשקל הרצוי. יחד עם זאת אני לא נלחצת וגם בהחלט לא מלקה את עצמי, אלא אומרת לעצמי נכון, זה כך עכשיו אבל אני אתגבר על כך למרות שהנסיעה המתקרבת אינה מבשרת טובות לגבי מה יהיה לי לאכול שם. מדוע? כי אני איני מבשלת שם, כי אין לי שום שליטה על איפה ומה יתנו לנו לאכול, כיון שהטיול כולל את הארוחות (אני חלק מקבוצה), אך ביכולתי לעשות המיטב כדי למנוע מעצמי עלייה מיותרת, עלי להשתדל לוותר על דברים שאינם טובים לי? את המאמץ אני אעשה. את הכיבודים שקניתי (הם כבר במזוודה) לא אגע בהם, ואת הכלל של בלי פחמימות משעה 17.00 גם את זה אשתדל מאד מאד ליישם. מה עוד אפשר לעשות? להאמין שאני עושה את המיטב. התוצאות אינן בידי. אני יכולה רק להשתדל ואת זה אעשה. גם הדיבור היומי שלי מידי בוקר הוא לבטח יעזור... שיהיה לכולנו שבוע נפלא שבוע שבו נצליח להשיל קילורגרם או אפילו פחות העיקר לעשות ולהשתדל. הגוף יש לו לו"ז משלו והכל יסתדר אם אנו נעשה את המוטל עלינו באהבה ובחפץ לב. לא מתוך כורח או לחץ כל שהוא. אנו במסגרת וזה הכי חשוב נכון ???!!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2014 18:46

EFF
EFF
נינה יקרה וכולם....כל חיינו הם נדנדה...פעם חריגות ל"צדדים" והרבה למעלה ולמטה...או כמו שמגדירים החיים הם גלגל ענק - פעם למעלה ופעם למטה..אצלי ואצל רבים מאיתנו ה"למטה" הוא שלטונו של האוכל בנו..
והתוצאות על המאזניים..אבל אל דאגה..מירי בשטח ואנחנו לא במתח...
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2014 18:28

miribelkin
miribelkin
Administrator
נינה יקרה
את תלמידה נפלאה ונראית מקסים
תמשיכי כך....עד החגים, הכל יירד
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2014 17:22

אייריס
אייריס
כל כך מזדהה איתך נינוש. יורד קילו ועולה בחזרה. רגעים של איבוד שליטה ואנחנו מייד עולות לא ייאמן. מקווה שהשבוע תראי קילו ויןתר עפים להם ויאללה לעבודה אין ברירה לתרגל שוב את כל הכללים ומים מים בששון. בהצלחה רבההה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2014 17:07

נינוש
נינוש
כשסיפרתי לשותפה שלי על הנדנדה , היא אמרה לי שהנדנדה הזאת זה החיים !
0 קישור קבוע (Permalink)
28/08/2014 17:06

נינוש
נינוש
בשבוע שעבר אחרי שבועיים של שמירה הדוקה , ראיתי קילו פחות , איזה אושר , קולולו וריקודים אינדיאנים ,
וכמובן המשך שמירה הדוקה ודיאטה בכייף כי ראיתי תוצאה , והשבוע , איזה יאוש , הקילו הזה כנראה התגעגע אלי נואשות
וחזר אלי בריצה , גוף למוד דיאטות , לא מגיב מהר ומנסה לשמור על הקיים ,
כתלמידה מתמידה של מירי ( לא סופרת אבל בטח מעל 15 שנה ) אחרי קצת עצב ויאוש , מתאוששת
כי אין לי ברירה אחרת , להרים ידיים לא יביא אותי לשום מקום , כך שחייבת להתמיד
אז יאללה סלט , ביצה קשה והלאה למסגרתו לשגרה הברוכה !
שבת שלום חברים יקרים !
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נמאס , פשוט נמאס מהנדנדה הזאת !

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!