הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » קילו יותר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/08/2014 21:39

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי יקרה ומרגשת
את תלמידתי הטובה והאהובה
תמשיכי להפנים, את בדרך הנכונה....
בהצלחה שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
27/08/2014 16:27

אייריס
אייריס
אכן קטי הרצאה נפלאה ומירי מרתקת תמיד ומרימה לנו את האנרגיות. בהצלחה לשי בביהס ובכלל לכל התלמידים והקטנים בגנים. גם אצלנו בשיפוצים לא מבינה איך בסוף החופש עדיין משפצים. אבל מסתבר שככה ה בכל שנה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/08/2014 22:24

קטי
קטי
שלום לכולם קודם כול מירי היית חסרה לי הרצאה מרתקת ומעצימה כמו תמיד היה לי שבוע שכזה שלא יכולתי להגיע ועליתי קילו אז פיתאום זה היכה בי מה אים לא הייתי במסגרת ולא היה לי את המעמד שקילה כמה היתי עולה אז? אבל כמובן שלא קימת שום אופציה כזאת אין מחיר להרצאה השבועית של מירי מילה טובה חיזוק איכות חיים הכלים שלוקחים משבוע לשבוע להמשך הדרך. לנושא אחר שנת הלימודים בפתח נקווה שהכול יעבור חלק. הינו בבית הספר של שי שלי עדין בשיפוצים. ניפגשנו אים המורה והסייעת ביום רביעי שוב יש פגישה אים הצוות בפורום מלא. שי קצת אים חששות אבל זה טבעי ואני שמחה שיש לו את הבעת הרגשות הזאת זה לא מובן מאליו. ואז לפעמים מתגנבות לי המחשבות השלילות אבל אז פה אני ניזכרת ״במינד פולנס״ שאת לימדת אותי מירי המחשבות החיוביות , תחשוב טוב יהיה טוב . וזה מציל אותי. אז אני אסים ביברכת הצלחה לכול התלמידים שתהיה לנו שנה שקטה ומוצלחת ושב״ה תיפתח בזמן. בשורות טובות אוהבת אותכם קטי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!