27/08/2014 21:39
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קטי יקרה ומרגשת את תלמידתי הטובה והאהובה תמשיכי להפנים, את בדרך הנכונה.... בהצלחה שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/08/2014 16:27
 אייריס Posts: 3744
|
אכן קטי הרצאה נפלאה ומירי מרתקת תמיד ומרימה לנו את האנרגיות. בהצלחה לשי בביהס ובכלל לכל התלמידים והקטנים בגנים. גם אצלנו בשיפוצים לא מבינה איך בסוף החופש עדיין משפצים. אבל מסתבר שככה ה בכל שנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2014 22:24
 קטי Posts: 123
|
שלום לכולם קודם כול מירי היית חסרה לי הרצאה מרתקת ומעצימה כמו תמיד היה לי שבוע שכזה שלא יכולתי להגיע ועליתי קילו אז פיתאום זה היכה בי מה אים לא הייתי במסגרת ולא היה לי את המעמד שקילה כמה היתי עולה אז? אבל כמובן שלא קימת שום אופציה כזאת אין מחיר להרצאה השבועית של מירי מילה טובה חיזוק איכות חיים הכלים שלוקחים משבוע לשבוע להמשך הדרך. לנושא אחר שנת הלימודים בפתח נקווה שהכול יעבור חלק. הינו בבית הספר של שי שלי עדין בשיפוצים. ניפגשנו אים המורה והסייעת ביום רביעי שוב יש פגישה אים הצוות בפורום מלא. שי קצת אים חששות אבל זה טבעי ואני שמחה שיש לו את הבעת הרגשות הזאת זה לא מובן מאליו. ואז לפעמים מתגנבות לי המחשבות השלילות אבל אז פה אני ניזכרת ״במינד פולנס״ שאת לימדת אותי מירי המחשבות החיוביות , תחשוב טוב יהיה טוב . וזה מציל אותי. אז אני אסים ביברכת הצלחה לכול התלמידים שתהיה לנו שנה שקטה ומוצלחת ושב״ה תיפתח בזמן. בשורות טובות אוהבת אותכם קטי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|