27/08/2014 16:24
 אייריס Posts: 3744
|
נחושה יופי של עוד ירידה. הרצאה מדהימה בגובה העיניים גם לי האירה דברים ונמשיך הלאה כי אין ברירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2014 22:27
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה ונחושה יקרה יפה כתבתן.... בתקופה זו יותר מתמיד מרגישים את חשיבות המסגרת והתמיכה .....נקוה לטוב....לילה שקט אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2014 22:02
 קטי Posts: 123
|
אמן שקט ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2014 20:00
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
התמונה עכשיו ממש לא ברורה. מה שברור שעלינו לשמור על בריאותנו כמיטב יכולתנו. כל הכבוד לך חצי פחות זה לא ברר מאליו בימים אלה של אי ודאות. אני ממשיכה לעשות את המיטב כדי שלא אקשיב לחדשות ולשלשול שיוצא מפיות רבים באמצעי התקשורת. יש בהם דמורליזציה ויש שמדברים שטויות העיקר לדבר. למה לא לשתוק? לתת לתוכניות כאלה ואחרות להיות משודרות ורק להקשיב למה שצריך ברגע של חדשות מעבר לכך אין צורך. אנו לא יושבים בקבינט ומי שמדמה שהוא יושב שם מדבר ברוב הפעמים הרבה מאד מלל ומעט מאד תוכן משמעותי לצערי ולא אנקוב בשמות האנשים שעושים את זה ויותר מידי. שבענו כבר את כל הניתוחים. אנו לא יכולים להבין את ה"ראש המעוות" של אוייבנו הם חושבים שהם יכולים להכניע אותנו על בסיס של "זמן" והרבה מאד רקטות או פצמ"רים אך לא כך הדבר. אנו נוכיח להם שאנו חזקים יותר מהם. זו מלחמת עצבים ושלנו יותר חזקים ויותר איתנים מכל הבחינות. אז כן, אני חרדה ומלאת דאגה מה יקרה כי אני נוסעת ביום ב' ה-1 לחודש לתקופה של 20 יום אבל מה לעשות? אני לא מחליטה שום החלטות במדינה שלי ויש מי שיש לו אחריות כבדה להחליט והוא או הם יחליטו. בינתיים אני משתדלת לעשות לביתי, להשתדל עד כמה שאפשר ובהחלט לשמור על בריאותי עד כמה שאפשר בימים כאלה. אני מאחלת לכולנו ימים שקטים עד כמה שאפשר ושיסתיים כבר הסיוט הזה שמלווה אותנו כבר יותר מידי זמן. הרצאתך מירי לפני שבוע היתה חזקה מאד ודיברה אל ליבי. אני מאמינה שהשבוע לא אוכל להגיע אשתדל להגיע ממש ביום הנסיעה שלי אם אוכל להישקל ולדעת את מצבי הנוכחי. בינתיים אני עושה את כל מה שאני יודעת ויכולה לטובתי
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/08/2014 16:47
 נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום יקר אתמול נרדמתי מוקדם ולא עדכנתי שאני חצי פחות אחרי סופשבוע במלון ומסעדה בשבת בצהריים וסהכ מרוצה מירי היפייפיה והמוכשרת נתנה הרצאה פיגוז כמו שאומרים מהקישקה...טוב דיברנו גם עליהם אבל בעיקר על תמונת מצב בריאותית נפשית של כל אחד בתהליך אני יותר ויותר בתהליך ומכניסה פחות כמויות ופחות שטויות תמונת המצב שלנו במדינה מאוד לא ברורה אבל את תמונת המצב המשפחתית אישית חברתית נפשית בריאותית ופיזית רומנטית אנחנו מעצבים ויכולים לשנות ממליצה בחום לא לפספס והיום השני השבוע כבר מסתיים הימים מתקצרים ולחץ סוף החופש ותחילת הלימודים כבר מורגש כמו שאומרים משבת לשבת כך אנו מארוחה לארוחה משקילה לשקילה נעשה הכי טוב שביכולתנו ונשאף להישגים קטנים אך משמעותיים ובהתמדה נשיקות ונקווה לשקט יחסי ובשורות טובות נחושתכם
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|