04/10/2010 13:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
טולי, נראה לי שהתשובה לשאלת מליון הדולר שלך היא פשוט לעשות את הדברים צעד צעד. להתחיל מההתחלה שוב לאט לאט ולתפס לפיסגה. כמו ילד שלומד ללכת ממש כך עם הרבה סבלנות והתמדה. רובנו נמצאות בנקודה הזו במיוחד לאחר החגים ולאחר תקופה ארוכה של עמידה במקום. נצא כולנו שוב לדרך צעד צעד ונכבוש!!!! שאפתנית 
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 07:34
 dany Posts: 19819
|
טולי אהובה את מחפשת את התשובה ששוה מליונים....... איך עושים זאת כמו בפעם הראשונה????????? נדמה לי שאי אפשר לעשות זאת, אלא עושים דברים חדשים, מחדשים, משנים, בודקים את הבעיה בזוית אחרת ומוצאים לה פתרון אולי אפילו אחר, הרי אנחנו לא נשארים אותם אנשים כל הזמן, התקופות משתנות, התנאים משתנים, הסיטואציות משתנות, ואנחנו צריכים להסתגל!! אז אל תתרפקי על הנוסטלגיה, אלא חשבי על פתרון יצירתי שמתאים לך לכאן ועכשיו! ואני יודעת שתמצאי אותו! את הרי רוצה את זה ממש ממש, יש את הדרך הרגילה של עשיית הדברים כהלכתם, פשוט לדבוק בהם יום יום, ואז התוצאות בואו יבואו. שום דבר לא יפול מהשמים! אז לחזור לתפריט מדויק, לאכול בידיוק ללא גניבות, וליקוקים, ללא ויתורים, על פעילות גופנית אני לא מדברת איתך כי את ממש שם בפנים, אז זה רק התפריט, והשגחה מירבית על כמויות. המון המון הצלחה מכל הלב שלך דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 06:41
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
טולי חמודה מחזקת את דברי החברים שכתבו ומצטרפת ואומרת נכון לא קל לשמור ויש תק' בחיינו שנלחמים חבל על הזמן אך הכל זה הסתכלות בפרספקטיבה הנכונה כמו גם יש תק' שקל יותר לעשות דיאטה ויש תק' שפחות העיקר לזכור זה תהליך דינמי ומשתנה כול החיים אין דרך קיצור אלא למידה למידה למידה תוך התמדה ויישום כי אין לנו דרך אחרת להיות כאן בראש פתוח לאהוב עצמנו על היש ופשוט להמשיך אט אט ליישם גם מים עושים חור באבן אז אנו איתך ופשוט תרפי והמשיכי להיות במודעות ועשי מה שניתן בהצלחה ובהתמדה לכול החיים edited by דובונית אכפת לי on 10/4/2010 edited by דובונית אכפת לי on 10/4/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 04:59
 אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירתי השמירה קשה יותר מהדיאטה שגם היא מבצע לא קל וכשמפרידים לאחר ירידה גדולה מספר ק"ג המפרידים בבינך לבין האושר,אוכל לאמר שאצלי זו משימה קשה יותר מכל הירידה הגוף מחליט ושואף למשקל מסויים שמאוד קשה או ליתר דיוק איטי תהליך ההרזיה אבל תמיד השאיפה לעוד,צריך ללמוד להיות מרוצים מהתוצאה ולהתמיד במלחמת ההישרדות של שמירה והתייצבות על המשקל כי באמת שאלה החיים האמיתיים,תהליך הדיאטה עצמו הוא לטעמי מבצע שאם סידרנו לנו בראש שעושים זאת כלנו יודעים ליישם גם מספר פעמים בחיים אבל השמירה...סיפור אחר. נקווה שההתמדה במסגרת עם התמיכה והעידוד של מירי וחברי הפורום המקסימים נצליח לעבור גם את זה.בהצלחה לכלנו!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 02:35
 tutit Posts: 2431
|
הי טולי גם אני מחכה לראות תוצאות,אבל אנו צריכות לעבור תקופה של מספיק זמן בשמירה והמנעות משטויות בשביל שזה יגיע,זה יקרה צריך להאמין הכל בראש,תזכרי את זה,המשך שבוע מקסים ובשליטה אנחנו כאן כולנו איתך ,אם תצטרכי חיזוק תרשמי
באהבה הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 22:01
 קרולין Posts: 6651
|
טולי יקרה, שלב השמירה הוא אכן שלב מאד מורכב, גם אני מתמודדת איתו וזה באמת לא פשוט בכללללל,
זהו נגמרו החגים וכולנו חוזרים לשגרה המבורכת....
שיהיה לך שבוע נהדר ובהצלחה בהכלללללללללל.
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 21:23
 toly Posts: 898
|
איך מחזירים את רגע ההצלחה הראשונית? השבוע הראשון עם מירי והתפריט בו ירדתי לראשונה בחיי 3 קילו בשבוע אחד? איך עושים זאת מחדש?על כל גרם אני נלחמת כעת מלחמת גוג ומגוג ועד שיורד טייר נוסף נפשי וקיבתי כמעט נופחות פעימה על האופניים טוב היה ברור לי והובטח לי שקטע השמירה על הישגיי לא יהיה פשוט אבל ****** אני עוד לא שם אפילו ביעד הזהב אז איך מחזירים הצלחה טובה וחשובה לעוד ירידה קטנטנה שתאפשר לי לחוש באמת רזה וחטובה מאזניים יקרים ומורתי המופלאה ממתינה לכם בכליון עיניים ושיניים טולי גבעולית לעתיד לבוא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|