04/10/2010 23:55
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אכן נחושתית כשרוצים מוצאים את הדרך המשיכי להגשים את עצמך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 15:34
 נחושה Posts: 6982
|
איזה כיף לבצע משימות של אחרי החגים: אחת מהן היתה שאני חייבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת לתת חיבוק ונשיקה למירי ולחברות במופת והיום עשיתי וי גדול על המשימה

קיבלתי אנרגיות של השפן של אנרג'ייזר ונתתי חיבוקי ונשיקה לכל מי שאוהב אותי
אין דברים כאלה בעולםםםםםםםםםםםםם
שווה מליונים$$$$$$$$$$$$$$$$$
בקיצור- כשרוצים משהו מאוד מאוד מאוד- תימצא גם הדרך....
אוהבת
נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 23:29
|
WOW איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתת מבטיחה להגיע כשאוכל לתת חיבוק ונשיקה- כן אפי זה מיועד אלייך יקירה מה לעשות לפעמים יש אילוצים... לגבי האנרגיות הן בהחלט חיוביות ואני בהחלט סיימתי את היום בלי פחממות מחמש ועם פלפל אדום המכיל פשטידת פטריות בקירבו+ לבן קטן וכוס מים קרים החיים יפים ומחר בבוקר מצפה לבטן שטוחה ולא נפוחה מי אמר שלא כיף לחזור לשיגרה הנהדרת שלנו שיקום אני אטפל בו
נשיקותתתתתתתתתתתתתתת נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 08:51
 EFF Posts: 6409
|
נחושקה..החלמה מהירה לבעל, הצלחה במשימת האינטרנט - וקצת חבל לא לראות אותך בחוגים, אבל אני מבינה. כל אחד ואילוציו...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 00:49
 tutit Posts: 2431
|
הי נחושה יקרה, עם הישגים כאלו את ממש נחושה ואני מאוד גאה בך על הקילוגרמים שירדו, טוב שהחלטת להמשיך ולשמוע את ההרצאות של מירי (גם אני באינטרנט דרך אגב)תמיד כיף לקרוא את מה שאת כותבת, מצטרפת לאיחולי החלמה לבעלך, שבוע מצוין ובהצלחה לכולנו....
הדס
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 22:28
 יעלי Posts: 589
|
נחושה הנחושה, כל הכבוד על הנחישות למרות הקשיים. ברוכה הבאה למסלול האינטרנט. אני בטוחה שתגלי שהוא עוזר ותומך בדיוק כמו החוגים. במיוחד אם מוצאים זמן לשמוע ולראות את מירי יותר מפעם אחת במשך השבוע! איחולי החלמה מהירים לבעלך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 20:34
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה לשאפתנית לקבל דרייב זה מצויין........ מאחלת לכולנו התמדה והצלחה שבוע מעולה לכולנו דני השאפתנית כתב:
נחושה יקרה, החלמה מהירה והרבה בריאות לבעלך. שמחה לשמוע שאת ממשיכה בתהליך ולא מרימה ידיים עם כל הדברים שמעסיקים אותך מסביב, עכשיו את איתנו באינטרנט וזה מעולה!!! שמחה לשמוע שאת מחזיקה מעמד ומתמרנת בהצלחה בין המטלות הרבות שרובצות עליך. כפי שלמדתי להכירך את תעמדי יפה מאוד ביעד של חמישה קילו להורדה אחרי תקופת החגים, עכשיו אני "מדביקה" את עצמי קצת ממך ומחליטה להיות נחושה כמוך כדי לגרום לתזוזה במשקל. הרבה מים, שליטה באוכל ויוצאת לדרך חדשה... בהצלחה ובריאות יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 20:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
נחושה יקרה, החלמה מהירה והרבה בריאות לבעלך. שמחה לשמוע שאת ממשיכה בתהליך ולא מרימה ידיים עם כל הדברים שמעסיקים אותך מסביב, עכשיו את איתנו באינטרנט וזה מעולה!!! שמחה לשמוע שאת מחזיקה מעמד ומתמרנת בהצלחה בין המטלות הרבות שרובצות עליך. כפי שלמדתי להכירך את תעמדי יפה מאוד ביעד של חמישה קילו להורדה אחרי תקופת החגים, עכשיו אני "מדביקה" את עצמי קצת ממך ומחליטה להיות נחושה כמוך כדי לגרום לתזוזה במשקל. הרבה מים, שליטה באוכל ויוצאת לדרך חדשה... בהצלחה ובריאות יקירתי, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 18:49
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית המתוקה ראשית בריאות שלמה לבעלך ושנית כול הכבוד לך שלמרות הכל את ממשיכה ומשתדלת כול הכבוד על שירדת עד כה ועל השינויים שאת עוברת  ובטוחה שתאספי את עצמך ותמשיכי במטרת ה5 שהצבת לעצמך אחרי החגים תהני מחוג האינטרנט ונשמח לשמוע ממך הצלחה בכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 15:41
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 13:52
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 13:00
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! מאחלת לכם את כל הטוב שיש, בריאות שלמה לבעלך היקר.
ולך ,שמרי על עצמך בתוך כל העשייה והנתינה ...ויופי שנרשמת למירי באינטרנט רק ככה תצליחי להמשיך בתהליך ....
כולנו כאן תמיד בשבילך, עם כל התמיכה ,העידוד והאהבה שלנו.
נשיקותתתתת חמותתתתת
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 11:56
|
בוקר טוב למשכימות ולמברכות חברותיי היקרות,
מיכלי, דני, אסתי, יש לי מושג ברור לגמרי עד כמה חסרתי לכן, פשוט הבטתי במראה וראיתי כיצד מופיעים בכל גופי סימני הגעגוע אליכן יקירות. כפי שהבטחתי התעדכנתי אחורה לגבי החגיגות והחדשות וההתרגשויות ואני מבטיחה להיות כאן כבעבר. כמו בחיים הכול בלתי צפוי וההחלמה לפעמים מתעתעת אבל בסה"כ אנחנו עם הפנים קדימה ויש למה לצפות. באשר לי סיימתי את האתנחתא בשקילה ומבטיחה להתמקד בחמסה נוספת של "אחרי החגים", זה יעד בהחלט אפשרי וראוי. האנרגיות הטובות שלכם מטעינות לי את הבטריות בכל פעם מחדש ואני מוצאת את עצמי מברכת ומודה לאלוהים על המתנה הזאת היקרה מפז. השבוע יצאתי עם בתי וחברה שלה ובני הקטן לקניון G בכפר סבא להתאוורר וקניתי לי טבעת ושרשרת יפייפיים, דווקא לא מזהב, מיוחדים להפליא, כפירגון לעצמי ולתהליך. חייבת לציין שאין זה היה ממנהגי בעבר ואני לומדת לבטא את העוצמה והנחישות גם בהחלטות ספונטניות שאינן קשורות באוכל כמובן, דברים יפים שממלאים את ליבי באושר כמו ציוני דרך או תמרורים בדרך קדימה והלאה למטרה הנכספת. בכלל בתקופה האחרונה אני מוצאת את עצמי מגיבה ומפרשנת אחרת לגמרי את ענייני היומיום, בעיות, תקלות, הפתעות וענייני דיומא ומתחילה לחשוב שבגיל 42 יש איזושהי קפיצה משמעותית בנסיון החיים ובהשקפתך עליהם כפי שיש לילדים בגילאי, 3,5,9,14 וכד' מקווה שכל אחת מכן חזרה למציאות וכבר רושמת מהבוקר מה נכנס לפה ומקפידה על שתיית מים ונענע קרירים שהרי בלתי אפשרית המחשבה על ללכת. וממתינה לצפירה בחמש  אוהבת ומתגעגעת שולחת חיבוקי של אהבה מלא אור וחום לכולכם נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:43
 רבקה Posts: 8411
|
נחושתי בראש וראשונה בריאות לבעלך והחלמה מהירה. אנחנו שמחים שאת לא נוטשת אותנו כאן בפורום גאה בך על הצלחתך המדהימה בירידה המופלאה את איתנו וממשיכים ביחד למטרה חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 09:12
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
שבת נפלאה נחושתי המקסימה את חסרה כבר בחוג מופת איתנו בלב בהצלחה מחזיקה לך אצבעות בכול החזיתות רפואה שלמה לישראל אוהבים מאוד!!!♥♥♥

edited by אסתי ברוך on 10/2/2010
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 08:13
 1103 Posts: 5022
|
נחושה המדהימה ישר כוח הערצתי נתונה לך את זאת את יודעת. כמובן בריאות שלמה ומהירה לישראל. מדלית המצוינות והנחישות בדרך אליך ביי סופר-וומן שבת נפלאה ומאירה באהבה רבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 08:05
 מיכל שרון Posts: 1318
|
נחושה היקרה... אני בטוחה שיש לך מושג כמה התגעגענו... אבל מה אכפת לי להגיד לך שוב? התגעגעתי מאוד!!! אני שמחה שלפחות עכשיו אני יודעת לאן נעלמת ושאת חוזרת אלינו... איחולי החלמה מהירה לבעלך, אשת חיל שכמוך... כל הכבוד לך שאת מחזיקה מעמד כפי שאמרת בכל החזיתות... אני שמחה לשמוע איזה הצלחה כבירה השגת לעצמך עד כה ושאת לא נותנת למצב גם אם קשה ולחוץ ואולי מתיש לעיתים לשבור לך את הדיאטה והמוטיבציה וכח הרצון. שיהיה לך בהצלחה במסגרת האינטרנט, כמו שדני כתבה - את בחברה טובה מאוד וטוב ששבת אלינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 06:08
|
נחושה אהובה קודם כל איחולי בריאות לבעלך, הייתי קצת מודאגת לאן נעלמת, קיוותי למקומות נעימים, וכמובן שאני מצטערת לשמוע על בעלך!!!!!!!!!! איזו שמחה לשמוע על הקילוגרמים שכבר הצלחת לרדת!!!!! כפי שאמרת לקחת את המשימה ברצינות ואת עושה אותה מעולה. תהיי עכשיו חברה שלנו באינטרט, ממש נהדר...... אני בטוחה שתהיי כאן הרבה לעזור ולתמוך ולהיות איתנו !!!!! כולנו שמחים לחזור לשגרה המבורכת...... מאחלת לך שנה נהדרת מלאה הישגים ונצחונות מכל הלב להתראות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 05:00
 אקורדיאון Posts: 16381
|
בקר טוב מוקדם ,כל הכבוד על הנחישות בטוחה שתצליחי במשימה שהרי העידוד והתמיכה הן בהרצאות והן מחברי הפורום מהוים חלק לא מבוטל מההצלחה.כל הכבוד ושבוע קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 02:18
|
כמעט בוקר טוב פורום יקר ואהוב,
לא כתבתי לכם מזמן כי הייתי עסוקה מאוד כמובן וגם כעת לפני שנעצמות העיניים התעדכנתי אחורה בכל מה שקרה בינתיים. אז לפני שאשכח מאחלת לחוגגות יום ההולדת האהובות שנים של בריאות אושר נחת ובשורות טובות הגשמת כל המשאלות, הליכה בנתיבים חדשים רוגע, שלווה ויצירה וחיים טובים ומתוקים.
אז ככה...
אני נרשמתי למסלול האינטרנט כי לא אוכל להגיע למפגשים במופת או בכלל ואם כן מבטיחה חיבוק אוהב מכל הלב.
בעלי מחלים מניתוח וכעת אני בכל החזיתות בשביל כולם ולא ויתרתי על מירי ועליכם פשוט תחילת שנת הלימודים והחגים, הכול ביחד היה יותר מדי. אני חוזרת כהרגלי בקודש לקרוא, להתעדכן ואנסה בכל כוחי לכתוב על בסיס יומי ולהגיב ולשמח ולעודד כבעבר ומקווה שכשהילדים יחזרו לבית הספר אזכה להגיע למחשב, משימה שהיתה כאמור בלתי אפשרית בחופשה שלהם.
מבחית המשקל ירדתי עד כה כשבעה ק"ג (מאז שלקחתי את העניין ברצינות) ורק לאחרונה עקב הקפאת כרטיס הזהב וקצת יציאה מההקפדה עליתי חצי ק"ג. אני בסדר גמור, ישבתי וסידרתי היום את רשימת "אחרי החגים" וכבר הערב סימנתי V על המשימות הראשונות. מצפה למחר ואשמח לראות את ההרצאה של מירי כשאהיה ערנית וקשובה ולהכנס שוב לשיגרה ברוכה של עשיה, שליטה ומכוונות מלאה למטרה, למרות שמחר אני מארחת. ועד אז... מאחלת לכולם שינה מתוקה, חלומות פז ולהתראות שוב בקרוב...בעוד כמה שעות. נשיקות נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|