02/10/2010 11:33
 אקורדיאון Posts: 16381
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: חחחח אני אחרי עשרים שנות לימוד הצלחתי להוציא רק תעודה מצטיינת של הורדה במשקל את התואר שהוא מבחינתי פרופסורה-שמירה על המשקל עוד לא הוצאתי,אבל רבקרלה יש לנו המון שנים לשבת יחד ולסייע בשיעורי הבית האחת לשניה.אוהבת אותך,שבוע טוב. איתך בכל מילה חיבוק גדול 
חזרה יקירתי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:55
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
חחחח אני אחרי עשרים שנות לימוד הצלחתי להוציא רק תעודה מצטיינת של הורדה במשקל את התואר שהוא מבחינתי פרופסורה-שמירה על המשקל עוד לא הוצאתי,אבל רבקרלה יש לנו המון שנים לשבת יחד ולסייע בשיעורי הבית האחת לשניה.אוהבת אותך,שבוע טוב.
איתך בכל מילה חיבוק גדול
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:47
 דפי Posts: 1126
|
שרי טל אל תדאגי הכול מסתדר.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:40
|
חחחח אני אחרי עשרים שנות לימוד הצלחתי להוציא רק תעודה מצטיינת של הורדה במשקל את התואר שהוא מבחינתי פרופסורה-שמירה על המשקל עוד לא הוצאתי,אבל רבקרלה יש לנו המון שנים לשבת יחד ולסייע בשיעורי הבית האחת לשניה.אוהבת אותך,שבוע טוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 10:35
 רבקה Posts: 8411
|
שרי טל אני מברכת אותך בברכת ברוכה הבאה לפורום המדהים שלנו. תגידי, אם היינו יכולים להגיד מספיק אחרי שתי חתיכות היינו נעלמים מרוב רזון אבל זה לא קורה ואנחנו לא יודעים להגיד די. פה בפקולטה של מירי לאט לאט לומדים זאת אבל את התואר מוציאים אחרי כמה שנות לימוד כאן אנחנו איתך ואת איתנו נצעד לעבר המטרה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 08:28
 1103 Posts: 5022
|
שרי טל יקרה מה שהי עבר ונגמר,מחר מתחיל שבוע חדש,
חזרה למוטב ולשליטה.מכאן והלאה,שיהיו רק בשורות טובות.
שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 05:33
 dany Posts: 19819
|
שרי טל יקרה מה שנותר לי זה רק לאחל לכם המון הצלחה השבוע........ מסקנות הסקתם כבר לפי דעתי...... וידוע שבכדי לשנות עושים את הדברים אחרת שאם לא כן נופלים באותם הבורות שוב ושוב!!!!!!!! שיהיה שבוע נפלא ושפוי. ובינתיים שבת שלום מכל הלב דני edited by dany on 10/2/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 23:25
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שרי -טל חמודה רשומה לך כבר הכל מחזקת את חברי ומוסיפה את במודעות את מבינה שיש דברים שצריכים להשתנות ועל זה כבר כול הכבוד וכעת לשנס מותניים ואת המחשבה ולנסות להבין איך לא לחזור על כך בעתיד אולי למשל בשבוע ממש קשה לסייע לו בבישולים להכין כמו שרשמו דברים קלילים לצאת לצעדה לצבור כוחות ושיחלוף החשק לפיצה כי חבל לקלקל ולהכניס אויבים ולחזור להכין מה שמותר בקיצור שבו ויחד כי כמו שמיכל רשמה יחד של מירי זה ממש נפלא דברו על זה ודרבנו זה את זה וזכרו זה תהליך זה אנושי זה קורה העיקר ללמוד מכך ולהמשיך קדימה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 21:38
|
שרי-טל ראשית ברוכה הבאה ובהצלחה.כפי שכתבו לך הבנות המכה הקשה היא להזמין את הצרה הביתה. אבל כידוע יש ימים כאלה ומהם רק נשפר נסיק מסקנות ונלמד שהדקה שאחרי היא הקובעת,לחזור למסלול כאילו לא קרה דבר נמשיך להתמיד שהרי מי שלא עושה דיאטה לא "נופל" זה חלק מהעניין כשהפתרון הוא המסגרת.סוף שבוע קסום.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 20:11
 קרולין Posts: 6651
|
שרי-טל יקרה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו.
תודה על השיתוף והפתיחות זה אכן ה מקום לעשות זאת.
כשמזמינים אוכל מבחוץ זה לא בדיוק דיאטה....כולנו עשינו זאת בעבר...אבל אני בטוחה שלמדת מזה הרבה,
גם אם לא הספקתם לבשל אפשר להסתדר בבית עם סלט גדול, טונה ,ביצים וגבינות רזות.....
חלק מההצלחה בדיאטה זה התיכנון מראש.
מאחלת לכם הצלחה רבה בתהליךךךךךךךךךךךךךך טובים השניים מן האחד.
וכולנו כאן תמיד בשבילך.
שבת שלום
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 12:50
 מיכל שרון Posts: 1318
|
שרי-טל.. קודם כל אני שמחה לגלות שיש עוד זוגות אצל מירי חוץ ממני ומדובונית (כאן בפורום לפחות).. דבר שני גיתי קרא איתי את הפוסט שלך וישר התמלא קנאה ושאל בטרוניה למה אני אף פעם לא מרשה שנזמין פיצה.. חחח.. איזה תינוק חמוד ושמנמוד בעלי לפעמים.. דבר שלישי וחשוב מכל הוא כמובן להרים את הראש ולהסתכל קדימה.. תני לי לספר לך שאתם לא לבד בחגיגת החטאים.. אתמול גם אנחנו נשברנו וברגע של חולשה ועצלות שמנמודית אופיינית נפלנו על חצי ליטר גלידה (אבוי לבושה.. לא מאמינה שאני כותבת את זה).. האמת שעוד באמצע הקרטון נקיפות המצפון תקפו אותי (או שזה היה קריז סוכר ומתוק.. אחד מהשניים) והצעתי לזרוק לפח אבל אז גיתי בטיעונים בולגריים ידועים שכנע אותי שזה לא ייעשה וככה אתמול בערב במקום סלט ובולגרית וביצה קשה שכבר היו מוכנים להם במקרר אכלנו כל אחד מנת גלידה יפה!!! אז מה עושים עכשיו?! בוכים? שוברים את הכלים? לא ולא!!! כמו גדולים קמנו היום בבוקר, צעדנו למעלה משעה בפארק עד לחוף מציצים, גם רחצנו בים (הגענו מוקדם והים עוד היה קר ולא חם מדי - פשוט תענוג!!!), חזרנו הביתה, התקלחנו, הוצאתי פשטידת טונה שכבר היתה מוכנה בפריזר לצהריים + סלט והיום קצת נקזז.. בשביל ההרגשה.. אז שיהיה לכולנו המון בהצלחה.. יאללה יום וחצי לפנינו והטירוף נגמר!!! שתהיה לנו שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 12:34
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
שרי-טל ברוכה הבאה לפורום  לפני שהגעתי אל מירי, נהגתי לפנק את עצמי כל יום שישי בערב בדיל של פיצה משפחתית XL עם שתי תוספות +4 מלבי. האם את חושבת שאכלתי רק חצי כשהפיצה הגיעה? לא יקירתי - אכלתי הכל בבת אחת כשהגיע! למה? כי אני לא מסוגלת להתאפק! בקיצור, כמו שמירי אומרת - אויבים לא מכניסים הביתה. הרי ברור שברגע שהזמנתם פיצה תאכלו את כולה. הבעיה עם אוכל מוזמן היא שרוב האוכל הוא פחמימתי. לכן, אם אין לכם כוח לבשל, תכינו מראש בבית גבינות, ביצים קשות, טונה, סרדינים, שימורי שעועית ירוקה/צהובה ושקיות סלטי ירקות של שטראוס וככה גם תשמרו על הדיאטה וגם לא תצטרכו לבשל... אז לא נורא. מה שאכלתם - אכלתם. מה שחשוב זה שתלמדו לקח לפעם הבאה. היום יום חדש - תחזרו לשגרה. שיהיה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 12:32
 דורית Posts: 6
|
יש ימים כאלו שאוכלים "שטויות", קורה לכולנו שאנחנו בבולמוס אכילה ולא יודעים להגיד די. אבל , זה היה ואת יודעת שזה קורה לכולנו אז עכשיו תתחילו לקחת מחדש את השליטה על האוכל ועל מה שאתם אוכלים. לא להעניש את עצמך עכשיו. היה נגמר חוזרים לשיגרה. אני בטוחה שתעמדי בזה. ((:
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 10:48

לי ולבעלי לעתיד יש הסכם: אני עושה את הכלים והוא המבשל. לאור העובדה ששנינו רשומים למירי אז הבישולים "מותאמי מירי". השבוע הזה אבל היה לו שבוע קשה והזמנו בסופו של דבר אוכל מבחוץ. ביום ראשון בערב הזמנו אוכל- וזה לא היה כ"כ זוועה. הזמנו סנדביצ'ים עם בשר, ואכלנו את הבשר ללא הפחמימות וכמובן, הזמנו סלט ענקי לשנינו, והרטבים היו מחוץ לסלט. בקיצור לא חטא זוועתי. אבל אתמול בצהריים עשינו את הבחירה הכי גרועה. הזמנו פיצה משפחתית לא פחות- לשני אנשים, ועוד לחם גבינה. יצא שחצי פיצה וחצי לחם גבינה מצאו את מקומם, בעזרתי האדיבה כמובן, לתוך קיבתי. אח"כ בזמן הריצה בערב, הרגשתי כ"כ רע- כאבים בכל מקום, רצון נועז להוציא את האוכל הזה, וכמובן שבערב הענשתי את עצמי על הטמטום הזה ואכלתי יוגורט 0%. שונאת שבועות כאלה... שונאת להרגיש ככה. ואני יודעת שבסופו של דבר, כל עוד חזרתי למוטב, אז לא נגרם נזק ממשי- אבל למה אני לא מסוגלת להזמין פיצה ולהגיד אחרי שתי חתיכות שמספיק לי והגיע הזמן להרוות את קיבתי בנוזלים... מעין ג'קיל והייד עם אוכל משמין...מבאס.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|