06/10/2010 20:55
 שאפתנית Posts: 8392
|
דני צר לי לשמוע על ההחמרה במצבה של ביתך. אני מקווה שבכל זאת היא תתחזק ושהתרופות יעזרו ולא יהפכו לנטל. מקווה שהיא תופתע ולפחות תשמח קצת אחרי הבדיקות. ליבי איתך, הרבה מזל טוב והצלחה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/10/2010 13:27
 dany Posts: 19819
|
תודה חמודה היה מקסים דובונית אכפת לי כתב:
דניי חמודה מצטערת לשמוע על ההחמרה במצבה ואמן ויהיה נס ויהיו רק בשורות טובות תהיו חזקים ותהנו מחר במסיבת ההפתעה בטוח שיהיה מוצלח בריאות אושר וכול שתרצו לו יהיי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 23:53
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דניי חמודה מצטערת לשמוע על ההחמרה במצבה ואמן ויהיה נס ויהיו רק בשורות טובות תהיו חזקים ותהנו מחר במסיבת ההפתעה בטוח שיהיה מוצלח בריאות אושר וכול שתרצו לו יהיי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 15:07
|
תודה יקרות שלי לדאבוני בדיקת הגסטרו לא מבשרת טובות יש החמרה במצבה, עוד ועוד נקודות במערכת הפנימית מקבלות דלקות והיא צריכה עוד תרופות וחזקות יותר, וכולה בת 40 אבל איך שכתבתן, היא בחורה מאד חזקה ואופטימית מלאת שמחת חיים וממש לא נותנת לזה להטריד אותה או להפריע לה לחיות חיים מלאים מלאים. תודה לאל יש לה בעל נהדר ושני ילדים נפלאים וזהו אגב נכדי הבכור שעוד מעט יהיה בן..........20 ונכדתי המתוקה שתיהיה בת 17 כך שיש למה לחיות ועל מה לשמוח. היא לא מצפה למחר להפתעה........ חושבת שיש קפה עם עוגה וזהו........ ורק עם אבא ואמא ולא כל המשפחה, אז אני כבר נפרדת מכם ומתחילה להכין את המטעמים........ המון נשיקות אוהבת אתכן דני nikname כתב:
דני יקרה, ילד חולה- ולא משנה בן כמה הוא, זה דבר הקשה ביותר להורה. לפעמים היינו רוצים לקחת הכל על עצמנו, ורק שהם יהיו בריאים, רק שיהיה להם טוב... ממש לא פשוט. לבנו איתך. בהצלחה רבה בבדיקות. אני בטוחה שהחשיבה החיובית שלך, אומץ לבך היכולת לעודד ולהתעודד עברה לבתך ועוזרות לה להתמודד עם מצב זה ולהפיק ממנו את המיטב שרק אפשר שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 09:40
 nikname Posts: 230
|
דני יקרה, ילד חולה- ולא משנה בן כמה הוא, זה דבר הקשה ביותר להורה. לפעמים היינו רוצים לקחת הכל על עצמנו, ורק שהם יהיו בריאים, רק שיהיה להם טוב... ממש לא פשוט. לבנו איתך. בהצלחה רבה בבדיקות. אני בטוחה שהחשיבה החיובית שלך, אומץ לבך היכולת לעודד ולהתעודד עברה לבתך ועוזרות לה להתמודד עם מצב זה ולהפיק ממנו את המיטב שרק אפשר שיהיה יום נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 09:25
|
דני המדהימה בוקר טוב, כמו שלמדתי להכיר אותך מהכתובים אין בליבי ספק שתעמדי בהצלחה בכל המשימות שניצבות למולך. מאחלת בריאות רבה לביתך ושמחה לשמוע שלמרות המחלה היא מתפקדת ביום יום ולא נותנת למחלה להשפיע על יכולותיה. אני בטוחה שמסיבת יום ההולדת תהיה הצלחה אדירה. אני כבר מחכה לשמוע סיפורים וחוויות. בנתיים המשיכי בדרכך, היי חזקה אנחנו כאן איתך תמיד. יום טוב, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 08:00
 אשירה Posts: 4292
|
dany כתב:
לדאבוני הרב הבדיקות הן של הילדה שלי, היא סובלת ממחלה כרונית שנקראת "רינו" זה סוג של פגיעה רב מערכתית בכלי הדם אבל נובעת כאילו מבעיות בפרקים, אז כל שנה היא מתאשפזת בכדי לקבל חומר שמאפשר לה בחורף זרימת דם יותר קלה לאיזורי הפריפריה של הגוף, מחר יש לה בדיקת גסטרו כי הקיבה נפגעת קשה מהמחלה, וכן בדיקת אי אמ גי של הרגליים כי הם משתתקות לה מידי פעם. אם את רואה אותה את לא מאמינה שהיא סובלת ממשהו מאד אנרגטית ורבת פעילות.... מגיעה לה ההפתעה כי היא אירגנה לי את היום הולדת שלי לפני חודש.. אז קניות עשיתי כבר היום, ומחר אחרי שנחזור מבית החולים אנוח שעה ואתחיל לקדם את התוכנית...... יהיה בסדר. תודה על המילים החמות שלך אוהבת דני ברכההרשקוביץ כתב: דניאלה יקרה, אני מורידה את הכובע בפנייך, אשה רבת פעלים!!! אני מקווה שהבדיקות בבית החולים יניבו תוצאות טובות, אגב, את הנבדקת או בתך? אני מאחלת מזל טוב ליום הולדתה של הבת, זאת הבכורה, וכמה יש עוד?
זה ברור שבתוך טרנס הפעילויות וכל מה שעברת בחודש האחרון הבטן תדרוש את שלה, לאט לאט העיניינים ירגעו ותחזרי למסלול.
מאחלת לך רק דברים טובים, אושר בריאות ושמחה!
אוהבת המון,
דני יקרה, אני מאחלת לך ולבתך התמודדות מוצלחת עם מחלתה. הסתכלתי באינטרנט והבנתי שלמחלה זו אין עדיין מרפא וכל הכבוד לבת על תיפקודה ועל כך שהיא לא נותנת למחלה לשלוט בה. יש לנו מה ללמוד ממנה, אני מתכוונת לכך שלא ניתן למחלה שלנו לשלוט בנו. אבל בעצם... אצל בתך התפוח לא נפל רחוק מהעץ, עובדה שאת הגעת למשקל היעד שלך ומצליחה בצפרניים, כי אנחנו יודעים שזה לא קל בכלל, לא לחזור למשקלים אחרים.
מאחלת לכן רק טוב!!!
ואגב, נכד בן 18! ועוד נכד שני! איזו סבתא צעירה ומקסימה יש להם!!!
המון מזל טוב גם לבת וגם לנכד!!!
באהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 07:36
|
תודה תודה יקירה התגובות שלכן כל כך מחממות לי את הלב ונותנות לי המון כוח ישר כוחן ושיעמדו לכן גם הכוחות להמשיך ולדבוק בתהליך החשוב הזה שאנחנו עושות. יום נהדר והמון המון טוב דני
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לדאבוני הרב הבדיקות הן של הילדה שלי, היא סובלת ממחלה כרונית שנקראת "רינו" זה סוג של פגיעה רב מערכתית בכלי הדם אבל נובעת כאילו מבעיות בפרקים, אז כל שנה היא מתאשפזת בכדי לקבל חומר שמאפשר לה בחורף זרימת דם יותר קלה לאיזורי הפריפריה של הגוף, מחר יש לה בדיקת גסטרו כי הקיבה נפגעת קשה מהמחלה, וכן בדיקת אי אמ גי של הרגליים כי הם משתתקות לה מידי פעם. אם את רואה אותה את לא מאמינה שהיא סובלת ממשהו מאד אנרגטית ורבת פעילות.... מגיעה לה ההפתעה כי היא אירגנה לי את היום הולדת שלי לפני חודש.. אז קניות עשיתי כבר היום, ומחר אחרי שנחזור מבית החולים אנוח שעה ואתחיל לקדם את התוכנית...... יהיה בסדר. תודה על המילים החמות שלך אוהבת דני ברכההרשקוביץ כתב: דניאלה יקרה, אני מורידה את הכובע בפנייך, אשה רבת פעלים!!! אני מקווה שהבדיקות בבית החולים יניבו תוצאות טובות, אגב, את הנבדקת או בתך? אני מאחלת מזל טוב ליום הולדתה של הבת, זאת הבכורה, וכמה יש עוד?
זה ברור שבתוך טרנס הפעילויות וכל מה שעברת בחודש האחרון הבטן תדרוש את שלה, לאט לאט העיניינים ירגעו ותחזרי למסלול.
אוהבת המון, יקירתי אשת חייל מי ימצא!שיהיה במזל טוב המון בריאות כל היתר אחר כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 07:22
 אקורדיאון Posts: 16381
|
dany כתב:
לדאבוני הרב הבדיקות הן של הילדה שלי, היא סובלת ממחלה כרונית שנקראת "רינו" זה סוג של פגיעה רב מערכתית בכלי הדם אבל נובעת כאילו מבעיות בפרקים, אז כל שנה היא מתאשפזת בכדי לקבל חומר שמאפשר לה בחורף זרימת דם יותר קלה לאיזורי הפריפריה של הגוף, מחר יש לה בדיקת גסטרו כי הקיבה נפגעת קשה מהמחלה, וכן בדיקת אי אמ גי של הרגליים כי הם משתתקות לה מידי פעם. אם את רואה אותה את לא מאמינה שהיא סובלת ממשהו מאד אנרגטית ורבת פעילות.... מגיעה לה ההפתעה כי היא אירגנה לי את היום הולדת שלי לפני חודש.. אז קניות עשיתי כבר היום, ומחר אחרי שנחזור מבית החולים אנוח שעה ואתחיל לקדם את התוכנית...... יהיה בסדר. תודה על המילים החמות שלך אוהבת דני ברכההרשקוביץ כתב: דניאלה יקרה, אני מורידה את הכובע בפנייך, אשה רבת פעלים!!! אני מקווה שהבדיקות בבית החולים יניבו תוצאות טובות, אגב, את הנבדקת או בתך? אני מאחלת מזל טוב ליום הולדתה של הבת, זאת הבכורה, וכמה יש עוד?
אוהבת המון,
יקירתי אשת חייל מי ימצא!שיהיה במזל טוב המון בריאות כל היתר אחר כך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 07:17
|
אמן לבשורות טובות, נקווה שימצא פיתרון למחלה שלה........ היום עדיין אין, לדאבוני. ובנוגע לתוצאות יום ההולדת אתם תהיו הראשונים לדעת....... אכן את צודקת לא קל לחזור לשגרה........ לעיתים שמקלקלים זה קצת קשה לעלות על המסלול..... אך יש לנו את הזמן והפנאי לעשות זאת למען עצמנו!!!!!! יום נהדר ומלא הצלחות דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 06:10
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני חמודה שתמיד יהיה הרבה בריאות לביתך ושהמחלה תעלם כלא הייתה בהצלחה עם כול התיכונונים רק בשורות טובות hadasosh1 חמודה בטוחה שתהיי בסדר לא קל אך יש לך טיפים ורעיונות אז גם את במקום הנכון המון בהצלחה
ולכולנו זכרו אולי לא קל לחזור לשגרה אך זה אפשרי אט אט כמו בהתחלה ולכל מי שקשה כנסו לכאן בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 20:29
|
לדאבוני הרב הבדיקות הן של הילדה שלי, היא סובלת ממחלה כרונית שנקראת "רינו" זה סוג של פגיעה רב מערכתית בכלי הדם אבל נובעת כאילו מבעיות בפרקים, אז כל שנה היא מתאשפזת בכדי לקבל חומר שמאפשר לה בחורף זרימת דם יותר קלה לאיזורי הפריפריה של הגוף, מחר יש לה בדיקת גסטרו כי הקיבה נפגעת קשה מהמחלה, וכן בדיקת אי אמ גי של הרגליים כי הם משתתקות לה מידי פעם. אם את רואה אותה את לא מאמינה שהיא סובלת ממשהו מאד אנרגטית ורבת פעילות.... מגיעה לה ההפתעה כי היא אירגנה לי את היום הולדת שלי לפני חודש.. אז קניות עשיתי כבר היום, ומחר אחרי שנחזור מבית החולים אנוח שעה ואתחיל לקדם את התוכנית...... יהיה בסדר. תודה על המילים החמות שלך אוהבת דני ברכההרשקוביץ כתב:
דניאלה יקרה, אני מורידה את הכובע בפנייך, אשה רבת פעלים!!! אני מקווה שהבדיקות בבית החולים יניבו תוצאות טובות, אגב, את הנבדקת או בתך? אני מאחלת מזל טוב ליום הולדתה של הבת, זאת הבכורה, וכמה יש עוד?
אוהבת המון,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 11:38
|
דניאלה יקרה, אני מורידה את הכובע בפנייך, אשה רבת פעלים!!! אני מקווה שהבדיקות בבית החולים יניבו תוצאות טובות, אגב, את הנבדקת או בתך? אני מאחלת מזל טוב ליום הולדתה של הבת, זאת הבכורה, וכמה יש עוד?
אוהבת המון,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 09:38
|
ברכה אהובה החברה כבר עזבה? מתי חוזרים החברה שלך הביתה? ואיך את בכלל בימים אלו? ספרי אני כאן איתך אחרי באמת חודש לא קל בלשון המעטה........ יש איזה מין חור-בור כזה בבטן שמידי פעם נפער וממש מבקש "פיד מי, פיד מי... סימור" משתדלת מאד להתעלם ממנו לעיתים זה לא קל.......... זהו חוזרים לשגרה ולעבודה ללא תירוצים..... יש לי עוד שבוע מאד עמוס עד יום רביעי, מחר מבלה עם הבת הגדולה בסדרת בדיקות בבית חולים ומחרתיים עושים לה מסיבת הפתעה לגיל 40 והיא כמובן לא יודעת, ואני בין הקניות ובית חולים צריכה לבשל ולארגן את המסיבה, הבת הקטנה תבוא ביום שלישי לתת קצת עזרה ......... מה לעשות זה לא נעשה קל אם הגיל....... מקווה לצלוח את זה בהצלחה ושיהיה ממש ערב חגיגי ושמח. שבוע נהדר לך ברכתי שיהיה רק בריאות וכייף, אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 09:29
|
שיר-אל יקרה, את לא לבד במערכה הזאת, כולנו פה איתך במאבק על אימוץ השפיות באוכל. אולי זה לא מנחם אבל ה"ביחד" נותן איזה סוג של כוח להמשיך ולא לוותר, כי אין לנו ברירה אחרת ובסוף בטוח ננצח!!!
שבוע נהדר,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 09:21
|
שיר אל היקרה, לא יודעת אם הזדמן לי כבר לברך אותך על הצטרפותך אז ברוכה הבאה. עכשיו כשעברו החגים כולנו כאן יחד איתך משנסים כוחות ומותניים וחוזרות בגאווה וראש מורם לתכנית ההרזיה בלי לסטות ובלי לפזול לצדדים אז מה שהיה נשאר בגדר היה וכעת תפני את מבטך לעבר העתיד. להסתכל קדימה ולשאוף לשם כי העבר עבר ואת העתיד אפשר עוד לשנות ובשביל זה כולנו כאן נמצאות יחד. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 04:45
 אקורדיאון Posts: 16381
|
שיר-אל שבוע טוב.כלנו באותה סירה ומרגישות אותך וכלן שמחות בשמחת מי שמצליח ומהוות אוזן קשבת ומקור כח האחת לשניה לכן יש לך גב,בראשונה מירי ולאחר מכן כלנו.חיזקי ואימצי והעיקר לא להכניס אוייבים הביתה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 02:09
 tutit Posts: 2431
|
הי שרי-טל תזכרי שלא חשוב מה שהיה אלא מה שיהיה כמובן עלינו ללמוד ממה שהיה ולשפר,אך ההתעסקות במה שהיה היא התעסקות בכלום ואין טעם להלקאה עצמית(גם אני עליתי בחגים 2 ק"ג והיה לי מאוד קשה עם זה) אך החלטתי להמשיך בלי לכעוס על עצמי,בהחלטה לתקן,ולהמשיך להקשיב למירי וללמוד את החומר כמו שצריך כי רק זה עוזר לגבי האוכל באמת עדיף כמה שפחות להזמין (מנסיון אישי האוכל בחוץ מלא בשמן) וגם אם אין זמן להשתדל להערך מראש ,(לדוג' אני קונה שניצלים טריים ,מגיעה הביתה שמה במקרר וכשיש קצת זמן באותו היום מתבלת במעט גריל עוף ושמן זית מטגנת מקררת ומקפיאה אותם אחד אחד בניילון ואז נותר רק להפשיר ביום שרוצים לאכול ולחמם,ובנוסף אני נעזרת המון בפלפלים האדומים בטיפ של מירי להכניס טונה/פסטרמה/ביצה וכו) בטוחה שתצליחי ושאת כבר בכיוון הנכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 19:26

אתן ממש מדהימות כולכן!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 11:45
|
השנה נעבוד על התואר לפרופסורה של שמירה על משקל טוב יפה ויציב........... הנה יש מטרה נעלה וטובה!!!!!!!!! המון המון המון הצלחה. דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|