04/10/2010 06:24
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
nikname חמודה כול המילים גם אליך ואת במודעות אז מקווה שאת כבר בשגרה הברוכה בהצלחה ואנו איתך מה שעולה מהר יורד מהר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 01:53
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית יקרה סומכת עלייך שתעמדי במילה ותרדי את הק"ג שהצבת לעצמך עד הלידה של אחותך בע"ה. לניקי-גם אני עליתי 2 ק"ג בשבועיים האחרונים כי בלעתי ודברים שלא קשורים לתפריט בכלל, אבל היום כבר חזרתי לשגרה ושמרתי ומקווה שנחזיר חובות ונמשיך בירידה כולנו,רק לא לעלות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 09:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
דובונית אכפת לי ודניל'ה היקרות, תודה על הפרגון והאמונה ביכולותי. אני משנסת מותניים ומקווה לעלות על דרך הזהב תוך הקפדה רצינית ו"צפופה" יותר. יחד אתכם אצליח להשיג את המטרה השבועית ולהתקדם הלאה. יום טוב ותודה על הכל, אין דברים כאלה!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 08:51
 dany Posts: 19819
|
ניקי שיהיה לך שבוע נפלא ובטוחה שתחזירי חובות המון הצלחה דני
וnikname כתב:
בוקר טוב . גם אני עם 2 ק"ג עודפים, בתמורה לחופש מוחלט שנטלתי לעצמי מהדיאטה. לא נורא, על כל דבר צריך לשלם. בלעת- שילמת. ככה זה עכשיו משנסת מתניים וחוזרת לשגרה. מבטיחה לעצמי להיות ילדה טובה. שיהיה שבוע טוב ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 08:46
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב . גם אני עם 2 ק"ג עודפים, בתמורה לחופש מוחלט שנטלתי לעצמי מהדיאטה. לא נורא, על כל דבר צריך לשלם. בלעת- שילמת. ככה זה עכשיו משנסת מתניים וחוזרת לשגרה. מבטיחה לעצמי להיות ילדה טובה. שיהיה שבוע טוב ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 06:41
|
שיהיה לך שבוע נפלא ומלא הצלחות חיבוק דני חיה'לה כתב:
בס"ד שבוע טוב ומבורך, ראשית, תודה על כל העידוד והתמיכה. מבטיחה לחזור לפעילות שוטפת גם בפורום ממחר. ובאשר לדיאטה, אכן כבר היום שמרתי מאוד: שלוש ארוחות מסודרות ומאוזנות, בלי דברי מתיקה, המון מים ותה צמחים, ובכלל, השלחתי את כל דברי המתיקה מהבית... מבטיחה - ממחר בלי פחממות משעה חמש. כבר הכנתי לי את חזה העוף והירקות לארוחת הערב!! מבטיחה לעדכן בהמשך, ובינתיים שבוע נפלא!! שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/10/2010 06:39
|
שמחה לראות שאכן הפנמת. לעבור את החגים ללא עליה, כי 100 גרם זה ממש לא עליה ז"א שאת ממש מחוננת!!!!!!!! עד סוף החודש 2-3 קילו זה ממש משימה אפשרית ולא נמצאת בשמיים! את יכולה לעשות זאת! גם אני שמחה לראות שחזרת, ומקווה שנהנית מאד מהחופשה. להתראות ושבוע נפלא. נשיקות דני שאפתנית כתב:
תודה דני יקרתי, האמת היא שהחגים הללו עברו אצלי בהצלחה מרובה, שכן אם לא הייתי אצל מירי היו מתווספים כמה קילוגרמים אבל עם כל החגים והטיולים בסך הכל העלתי 100 גרם. כן גם לי קשה להאמין אבל כנראה שאני תלמידה לא גרועה כל כך ובכל זאת הפנמתי רבות והשתדלתי. אני מאוד רוצה להמשיך את הירידה והצבתי לעצמי מטרה קרובה, לידתה של אחותי. אחותי אמורה ללדת בסוף החודש והייתי שמחה להיפטר מעוד 2-3 קילוגרמים עד אז. החלטתי להיות יותר נחושה והחלטית ולהביא פריצה מחודשת בירידות. אני מקווה שהשבוע אצליח לפרוץ דרך חדשה בירידה. כייף לשמוע ממך, יותר נכון לקרוא את דבריך. התגעגעתי אליך מאוד. שאפתנית edited by dany on 10/3/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 23:47
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שאפתנית בטוחה שתהיי בסדר אז קדימה בכל המרץ בהתמדה את יכולה ואנו איתך ובטוח שבלי שום קשר תהיי מהממת באירוע וכול הכבוד על השינוי שאת עוברת ומפנימה אט אט ובטוח בהצלחה בהמשך edited by דובונית אכפת לי on 10/2/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 22:20
 יעלי Posts: 589
|
חיל'ה יקרה, מקווה שלפחות נהנית בכייף מהאוכל ולא סבלת מנקיפות מצפון מכל ביס כמו שקורה לי. אז עכשיו לשנס מותניים (תרתי משמע), ולחזור למסלול. הבטחת 11 ק"ג בשלושה חודשים - תצטרכי להיות ילדה ממש טובה בחנוכה..... המון המון הצלחה. אוהבת, יעלי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 21:00
|
תודה דני יקרתי, האמת היא שהחגים הללו עברו אצלי בהצלחה מרובה, שכן אם לא הייתי אצל מירי היו מתווספים כמה קילוגרמים אבל עם כל החגים והטיולים בסך הכל העלתי 100 גרם. כן גם לי קשה להאמין אבל כנראה שאני תלמידה לא גרועה כל כך ובכל זאת הפנמתי רבות והשתדלתי. אני מאוד רוצה להמשיך את הירידה והצבתי לעצמי מטרה קרובה, לידתה של אחותי. אחותי אמורה ללדת בסוף החודש והייתי שמחה להיפטר מעוד 2-3 קילוגרמים עד אז. החלטתי להיות יותר נחושה והחלטית ולהביא פריצה מחודשת בירידות. אני מקווה שהשבוע אצליח לפרוץ דרך חדשה בירידה. כייף לשמוע ממך, יותר נכון לקרוא את דבריך. התגעגעתי אליך מאוד. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 20:28
|
שבוע טוב שאפתנית יקרה אני מאמינה שאחרי זמן של דשדוש אם תתני עכשיו קווצ' רציני תראי ירידה טובה. אז צריך לרשום, פחמימות עד חמש, שתיה מרובה, אם אפשר שלוש פעמים בשבוע דגים. והמון המון אופטימיות וכוונה טובה ובטוח שאת על הדרך הנכונה. שבוע נהדר ומלא הצלחות נשיקה דני שאפתנית כתב:
שבוע טוב חיהל'ה, בהצלחה בשמירה ואני מאחלת לך הצלחה בהשגת היעד, 11 קילו בחודשים הקרובים בהחלט נשמע מפתה ומזין. אני מצטרפת אליך מפני שאני כבר קרוב לחודשיים במקום כמעט ואני מאוד רוצה לרדת לפחות 5 קילו בקרוב (את יודעת איך זה, להציב יעדים ברי השגה) אז אני מקווה שיחד נצליח לראות תוצאות. שבוע טוב ומבורך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 20:26
|
שבוע טוב והמון הצלחה חיה'לה כתב:
בס"ד שבוע טוב ומבורך, ראשית, תודה על כל העידוד והתמיכה. מבטיחה לחזור לפעילות שוטפת גם בפורום ממחר. ובאשר לדיאטה, אכן כבר היום שמרתי מאוד: שלוש ארוחות מסודרות ומאוזנות, בלי דברי מתיקה, המון מים ותה צמחים, ובכלל, השלחתי את כל דברי המתיקה מהבית... מבטיחה - ממחר בלי פחממות משעה חמש. כבר הכנתי לי את חזה העוף והירקות לארוחת הערב!! מבטיחה לעדכן בהמשך, ובינתיים שבוע נפלא!! שלכם, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 19:59
 1103 Posts: 5022
|
נחושתי הנהדרת תמיד כאמא דואגת לתת לכולנו תזכורת ועל כך מגיע לך תודות. באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 19:55
|
שבוע טוב חיהל'ה, בהצלחה בשמירה ואני מאחלת לך הצלחה בהשגת היעד, 11 קילו בחודשים הקרובים בהחלט נשמע מפתה ומזין. אני מצטרפת אליך מפני שאני כבר קרוב לחודשיים במקום כמעט ואני מאוד רוצה לרדת לפחות 5 קילו בקרוב (את יודעת איך זה, להציב יעדים ברי השגה) אז אני מקווה שיחד נצליח לראות תוצאות. שבוע טוב ומבורך, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 19:35

|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 18:45
 דפי Posts: 1126
|
חחחה..... האוכל נצמד אלינו ומסרב לעזוב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 15:46
|
ואני חשבתי שהאוכל לקח חופשה מאיתנו   
תEFF כתב:
חחח...מה פתאום חופשת אוכל?? כבר אמרתי שהמאזניים (אלה שנושאות את כובד משקלנו כל ימות השנה..)נופשות מאיתנו - אנחנו ממש לא....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 14:41
 EFF Posts: 6409
|
חחח...מה פתאום חופשת אוכל?? כבר אמרתי שהמאזניים (אלה שנושאות את כובד משקלנו כל ימות השנה..)נופשות מאיתנו - אנחנו ממש לא....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/10/2010 14:00
 נחושה Posts: 6982
|
 להיות מכוונת למטרה, רישום מדוייק, הקפדה על שתיה ובלי פחמימות מחמש!!! בהצלחה יקירתי נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/10/2010 19:50
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, כולנו חוזרים השבוע ב"ה לשגרה.
שיהיה לך ולנו בהצלחה ....
שבת שלום ומבורך
קרולין
|