20/06/2013 11:40
 dany Posts: 19819
|
פרס איש יקר לעיניננו חשוב לאהוב את עצמך על מנת שגם האחרים יאהבו אותך. ובעניין הדיאטה............ אין לצאת לחופש או לחופשה........ כי יום התשלום כבד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2013 11:40
 dany Posts: 19819
|
פרס איש יקר לעיניננו חשוב לאהוב את עצמך על מנת שגם האחרים יאהבו אותך. ובעניין הדיאטה............ אין לצאת לחופש או לחופשה........ כי יום התשלום כבד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2013 04:28
 אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך יקרה,ללא ספק כשאנו עושים לעצמינו גם הסביבה חשה ומקבלת אפילו יותר כי לתחושה של עשייה למען עצמי וכמובן תוצאות טובות אין מחיר. לכן אנחנו כאן נופלות וקמות ולא מוותרות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2013 00:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מרגש.... ואכן כמו שרשמת חיוך מהלב צריך גם לאהוב את עצמנו שיהיה לנו תמיד חייוך אושר למידה רצון לצמיחה ועשייה ובעה רק טוב בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 19:51
 רבקה Posts: 8411
|
נתמיד ונבצע ונצליח להגיע בזכות זה לבריאןת ואריכות ימים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 19:51
|
נתמיד ונבצע ונצליח להגיע בזכות זה לבריאןת ואריכות ימים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 19:36
|
פרס נשיא המדינה שמגיע לו את מלוא ההערכ ה וההערצה יש הרבה מה ללמוד מאישיותו. ואכן אם אנחנו נתמי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 18:21
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שמעון פרס בודאי נזכר בימיו הטובים לצד סוניה ז"ל אשתו לחיים. אבל לפי דבריו אשתו לא ראתה את עצמה ככזו שמגיע לה היא רק נתנה לאחרים באהבתה ולא נשאר כלל מקום גם לתת לעצמה. אנו כאן בפורום הזה יודעים שאהבה עצמית היא הדבר האמיתי שגם עושה לנו טוב וגם בסופו של דבר ההענקה לאחרים היא זו שבאה ממקום מבורך כזה. קראתי בשקיקה מה שקרה לך אקורדיון. גם אני השבוע לא במיטבי למרות שאם אני עושה חשבון - מה אכלתי לא נראה לי הגיוני שעליתי במשקל, גם לא נשקלת אבל מרגישה בבגדים לצערי, מהיום אני מאד מאד מקפידה. לא יכולתי להגיע לקבוצה כי בעלי נסע לכמה ימים לחו"ל ויש לי מטלות רבות מאד וגם עזרה עם הקטנים העיקר שאפשר עוד לחבק אותם כי בעוד חודש הם כבר יהיו מעבר לאוקינוס. אני מקפידה על כל "המצוות" כמו יהודי אדוק במיוחד ובמיוחד בלי פחמימות משעה 17.00 כדי שבשבוע הבא אבוא ברינה למעמד שקילה. עד כמה התהליך הוא שברירי אני למדה כל יום על בשרי. גם אם לא הגזמתי, צעדתי לפחות 6 ימים בשבוע, אולי אוכל שאכלתי היה מלוח במיוחד וגרם לי אגירת נוזלים? אולי איזה יום שבו התפרעתי קצת גרם לעלייה? אולי רק נדמה לי, אבל השבוע אני ללא כל תירוצים או עיכוב אעשה כל שביכולתי עד יום ג' הבא.מאחלת לכולנו יום של שמירה, יום שבו ההצלחה לשמור על המסגרת תביא איתה גם שמחה - שמחת העשייה וההתגברות על היצר.... טוב שבני משפחתי החליטו לעת עתה לערוך ברית בבית התינוק (אני לא מוזמנת) רווח נקי שלי. וביום א' יש לי חתונה אבל עד אז עוד ימים רבים ועלי לעמוד במשימה. למה? כי לי אין ברירה.
-- hs
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 10:55
 adish Posts: 342
|
בהחלט יש הרבה ללמוד מהאדם הזה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 08:43
 אקורדיאון Posts: 16381
|
אכן מרגש,מודל לחיקוי ללא ספק.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2013 03:23
 ארץ Posts: 110
|
לעת ערב יש לסכם שגיאות היום עם עלות השחר ,לא לשכוח חלומות הלילה למדתי כי החלום הוא ראשיתו של מחר טוב יותר זוהי גם מהותו של הכינוס שנפתח כאן הערב להפוך את החלום על המחר לתוכנית של היום מאימי שרה,למדתי לאהוב ספרים. ומאבי יצחק ,לכבד עבודה קשה. הורי האמינו שבערות בעצלות ,הם חטאים. מסוניה,אהבת חיי,למדתי משמעותה של אהבה. בעיניה,אהבה עמוקה היא נטולת אהבה עצמית . היא כולה אהבת זולתך . לאהוב את שותפך לחיים. את הוריך. את ילדך .לעשות חסדים ככל שידך משגת , ופניך נותרות עלומות . התקנאתי בוסניה על העוצמה והחוסן של צניעותה. יחד,ובאהבה גדולה ,בנינו לנו את אוצרנו המשותף;3ילדים ,8נכדים ו-3נינים. למזלם הטוב הם ירדו בעיקר את הגנים שלה לא שלי. ליטול סיכויים היום ליצור סיכויים למחר תהילים ל״ד: מי האיש,החפץ חיים .אוהב ימים ,לראות טוב. לצור לשונך מרע ,ושפתיך מדבר מרמה. סור מרע,עשה טוב, בקש שלום ורדפהו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|