17/06/2013 22:09
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
ברוכה הבאה גבינה צפתית יקרה כל הכבוד על הירידה יישר כוח והמשיכי בתזונה נכונה שתייה מרובה ואת על דרך המלך ואכן מומלץ לעשות בדיקות אחת לשנה לוודא שהבללוטה הסוכר ההמוגלובין ויטמין בי 12 וכו תקינים בהצלחה ולהיות במחצית זה נפלא לפעמים הקמחצית השנייה לא תמיד קלה אך כל גוף מגיב אחרת והפסגה היא להגיע ליעד ולשמור עליו לאורך שנים זו ה-עבודה בהצלחה כאן זה אורח חיים נכון לכל הזמן שמחים שהצטרפת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 21:06
 קרולין Posts: 6651
|
ברוכה הבאה גבינה צפתית יקרה בראבו על הירידה הנפלאה שלך השיטה של מירי גאוניתתתת תמשיכי להתמיד ולהצליח קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 20:46
 EFF Posts: 6409
|
הי גבינה צפתית..שם יפה בחרת לך...ברוכה הצטרפותך לפורום התומך, האוהב והמפרגן...בראש וראשונה שמעי את עצותיה של מירי והתנהגי בהתאם..כל גוף מגיב אחרת ובוודאי שלא צריכה בעייה של איבוד אנרגיה..התזונה לפי הוראותיה של מירי היא מספיקה בריאה ומשביעה... בהצלחה רבה בהמשך והשארי עימנו כאן..יש מקום לכולם !!!!!!!!!!!!
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 20:35
 גבינה צפתית Posts: 13
|
תודה לכולכן על העידוד והפירגון ! ואערוך בדיקות בהקדם, כפי שייעצתן . אני כרגע בחצי הדרך אל היעד , ירדתי שבע ונותרו עוד שבע! עם "סיום המחצית" אשמח לשמוע עוד תובנות במידה ויש לכן, על המקום הזה שאני קוראת לו כעת " לפני המחצית השנייה".
לילה טוב בינתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 20:18
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל הכבוד על הירידה היפה.. תמשיכי להיכנס לפה ולשתף זה ייתן לך הרבה כוחות וכמו שאיריס אמרה תמיד טוב להיבדק פעם בשנה לפחות.. בהצלחה בהמשך
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 19:26
 נינוש Posts: 1442
|
גבינה צפתית יקרה ברוכה הבאה לפורום המפרגן שלנו ולתכנית ולשיטה הנהדרת שלמירי אני רואה שאת רציניצ ביותר כל הכבוד על ההתמדה רק כך מצליחים מאחלת הרבה הצלחה , שיתוף והנאה בהתליך .
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 19:24
 IRIS Posts: 753
|
ושכחתי לברך אותך על הירידה היפה. כל הכבוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 19:23
 IRIS Posts: 753
|
ברוכה הבאה וכאן כולנו באותה הסירה אז לא להסס לשתף. לגבי שאלתך אצלי אם יש ירידה אז להיפך האנרגיות טובות יותר ואני פחות עייפה יותר קלילה וגם שמחה ורגועה. לפי השיטה אנחנו מקבלות את כל אבון המזון ואם את שותה גם מים אז לא צריכה להיות בעייה. בכל מקרה תמיד כדאי פעם בשנה להיבדק ולעשות בדיקות דם לדעתי. בהצלחה ותעדכני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/06/2013 16:13
 גבינה צפתית Posts: 13
|
כבר חודשיים אני פועלת לפי השיטה , שעובדת יופי עבורי !ירדתי שבע קילו בחודשיים וזו בשורה משמחת שכן מעולם לפני כן לא ממש הצלחתי להתמיד בדיאטות.. כאן בגלל השיטתיות והמגוון אני מרגישה שאני עולה על דרך המלך בהבנה איך לבנות את חיי עם אוכל בריא ומאוזן ובלי הפרזות. ובכל זאת רציתי לשאול האם מי מכן חוותה ירידה באנרגיות הפיזיות במשך התהליך? האם יש צורך להבדק מדי פעם כדי לראות שיש לנו במלאי די ויטמינים ומינרלים וברזל כדי להמשיך הלאה ? אשמח מאד לשמוע מנסיונכם האישי ומקווה שאוכל גם מרחוק להיות שותפה בפורום המצמיח הזה ! יום מבורך בכל,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|