15/06/2013 14:15
 דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
המון המון בהצלחה אני בטוחה שעם התובנה הזו מול התמונה את תצמחי רק למעלה בדרך חזרה אל הגזרה הרצויה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2013 09:35
 דרך המלך Posts: 5707
|
ליאתוש מאחלת לך קיץ מושלם ואת מסוגלת את מהממת יפיפיה וקדימה לדרך כולנו איתך ... לא קל אבל אפשרי... בהצלחה ותמשיכי לעדכן בפורום ולהשתתף נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/06/2013 08:26
 בלונדה.... Posts: 3603
|
ליאתי יקרה!! צודקת לחלוטין עד שזה לא מכה בנו מבפנים והרצון שלנו לחולל שינוי זה לא באמת הולך. שמחה שהגעת למסקנה הזאת והחלטת לעשות מעשה הרי כבר היית שם. כמוני כמוך!!!! בהצלחה יפה..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2013 14:29
 IRIS Posts: 753
|
ליאת יקרה טוב שיש לנו מראה שמראה לנו ואז זה בא הזבנג וההחלטה הנבונה לקום ולהתחיל מחדש בעשייה. ליאת כל שינוי יביא הצלחה. אל תהיי בלחץ ולא לשכוח מים במיוחד בחום הזה. נשיקות שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2013 12:36
 רבקה Posts: 8411
|
ליאת יקרה אין כמו להחליט ולצאת לדרך חדשה את יכולה כי עשית זאת כבר בעבר והנה הרגע לכבוש את המטרה הגיע ואאחל לך המון בהצלחה .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2013 11:46
 לייסי Posts: 623
|
ליאת היקרה, גם אני עכשיו נמצאת ב"תרדמת" - ומחכה ליום שיהיה לי הכוח לקום ממנה. כל הכבוד שירד לך האסימון ואין לי ספק שתצליחי בגדול. אנחנו לרשותך 24./7. באהבה רבה - אסתי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 15:26
 EFF Posts: 6409
|
ליאת, מי שמתמיד בשיטה לא יכול שלא לראות תוצאות...וכמו רבים מאיתנו (וגם לי בעבר) יש רגע בחיים שדוחף אותך בכוח לעשות משהו עם גופך השמנמוד,אם זה מכנס שנראה זוועה, תמונה, וידיאו, שכנה שמעירה, מוכרת בחנות בגדים שמצהירה "אין לי בשבילך..."..זה הרגע לקום ול"עבודה"..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 12:28
 ליאת אקרון Posts: 28
|
תודה תודה על התמיכה והעידוד. אכן כן... בינתיים היום עובר בשליטה ומסודר. בואו נעשה שהקיץ הזה נהיה רזים יותר. סופש נעים, ליאת
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 11:28
 דינלה Posts: 44
|
miribelkin כתב:
ליאת יקרה ואהובה זה היה המסר העיקרי השבוע כולנו ואני איתכם חוזרים לשיטה בלי פחמימות מ5 כולל שישישבת.....לפחות ל21 יום רצוף, להחזיר את ההרגל, ואחכ זה כבר קל וזורם....בהצלחה, ותמשיכי לשתף אותנו שלך באהבה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 07:57
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ליאת יקרה ואהובה זה היה המסר העיקרי השבוע כולנו ואני איתכם חוזרים לשיטה בלי פחמימות מ5 כולל שישישבת.....לפחות ל21 יום רצוף, להחזיר את ההרגל, ואחכ זה כבר קל וזורם....בהצלחה, ותמשיכי לשתף אותנו שלך באהבה מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 07:54
 1103 Posts: 5022
|
ליאת יקרה מה שהיה היה.פתחת דף חדש עם הפנים לעתיד בנחישות והתמדה נכונה לך הצלחה. יום נהדר בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 07:28
 מפתח סול Posts: 250
|
בובי, אכן אף אחד לא יכול להאיר את עינייך, ולא רק, אף אחד לא יגרום לך לעשות דיאטה אלא אם את מחליטה שאת בתוך זה ועושה את זה ברצינות אחת ולתמיד. ביחד איתך (אומנם מרחוק) אבל מחזקת אותך בכל צעד בתהליך הלא פשוט הזה.
מקווה שנשיג ביחד עד החתונה עשירייה. סוף שבוע מהמם!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2013 23:15
 ליאת אקרון Posts: 28
|
הי, אני פה שוב.. יצאתי לתרדמת חורף ארוכה או הפסקת אוכל ממושכת או הייתי בסיוט רע ממש (איך שלא תרצו לקרוא לזה) עלית כמעט 10 קילו מתחילת השנה.
במהלך התקופה הזו.. אין מי שלא ניסה להזהיר.. מירי, מישהי בעבודה, אנשים שקרובים אליי-שום דבר לא עזר! אני בשלי..אוכלת..ואוכלת-"קומה קומה במקרר" בלי להיות רעבה אפילו בחלק מהזמן. עוגיות בעבודה, פיצוחים באירועים.. נו? להמשיך??
אתמול, חברה טובה שלי התחתנה.. התלבשתי יפה, התאפרתי, שיער! יצאתי בתחושת מיליון דולר מהבית, למרות הקילוגרמים העודפים. הייתי מחויכת, נהנתי, התרגשתי.. עד שניצב לו הלוח הגדול ובו תמונות המגנטים המפורסמות מהחתונות.. חיפשתי את התמונה שלי, ידעתי שהצלם עשה לי תמונה עם הזוג המאושר ופשוט לא מצאתי.. עד שזה היכה בי !! אפילו לא זיהיתי את עצמי, נפוחה, גדולה, עם זרועות עגלגלות. לא הייתה "מלאנות"- הייתי שמנה! לא האמנתי שזו אני בתמונה הזו. ברגע אחד- אמרתי די! וגמרתי בליבי את ההחלטה החשובה הזו, המבצע של הקיץ. מצטרפת לשיטה של בלי פחמימות מחמש בגאווה גדולה והיום הראשון עבר בהצלחה! המסקנה שלי מהיממה האחרונה היא שעד שאתה עצמך לא מבין את המצב שאתה נמצא בו , אף אחד לא יכול להאיר את עיניך. עכשיו שאני לגמרי שם ונחושה בדעתי להצליח במשימה הזו, בדרך אל האושר, בלי הקילוגרמים העודפים- אני יודעת שזה יצליח ויהיה אחרת. רק אנחנו יכולים לעזור לעצמנו! אני רוצה לאחל לכולנו קיץ נפל, מלא בעשייה- גם אם אני לא כאן כל יום.. התמיכה שלנו חשובה ולכן מבטיחה להשתדל. שיהיה לילה טוב!
ליאת
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|