14/06/2013 13:54
 IRIS Posts: 753
|
קרולין היפה כל מילה נכונה. נשיבוקים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2013 12:47
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה יקירתי את תמצית ההרצאה את מביאה לנו כאן נפלא וכייף לקרוא את פרגונך המסור שבו אני מצטרפת אליך בכל מילה ומילה ותמיכה. שבת קסומה באהבה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/06/2013 07:51
 קרנושה Posts: 3420
|
מצטרפת לכל מילה-הרצאה מדהימה כמו בכל שבוע!!! ואנחנו ממשיכים לעבר השינוי כל הזמן בתנועה מתמדת!
קרולינה, כל הכבוד יקרה!! אני גאה בך ואת בהחלט מודליסטית שלנו! זה הישג של התמדה, חריצות, השקעה ומגיע לך♥ אוהבת המון♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 22:23
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין תלמידתי המחוננת שהיגיעה למשקל היעד....קולולו.... צריכים סבלנות והתמדה ואז מגיעים למטרה. גאה בך מאד, המשך שמירה נעימה, ותודה רבה מקרב לב על הפירגון שבת שלום לך ולמשפחתך אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/06/2013 17:48
 נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה שלי , כל כך גאה בך על ההתמדה שלך , גם אני רוצה שמירי תזכיר אותי בהרצאה ותבקש ממני לא לרדת יותר כל הכבוד לך על ההשג ועל השמירה הטובה את מהווה מודל לחיקוי לחוג שלנו ובמיוחד בפרלמנט שלנו המשיכי כך יקרה ונקווה שיצטרפו אלייך עוד חניכות למשל אני !!!!!! שבת שלום !!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/06/2013 22:03
 קרולין Posts: 6651
|
ה לשינוי!!!!! כל מילה בסלע! אם לא מתקדמים, משפרים, מתקנים ומתרגלים שינוי אין איכות חיים פשוט אין. וזה נכון בכל תחומי החיים. לאמן את המוח שלנו לעשות אחרתתתתת זה אפשרי, זה מדעי, וזה מוכח!!! להתמיד בתרגול לפחות 21 יוםםםםם ברציפות , ההשקעה והמאמץ שווים ביותר!!! בלי לשנות פאזה, גישה, התנהלות, הרגליםםםםםםם שלא טובים לנו ולהכניס במקומם הרגלים טובים, אחרים, לא נראה תוצאות בשום שטח בחיים שלנו. ובדיאטה , יקירתי, איתך, ביחדדדדד עם המסגרת והשיטה הנפלאה שלך כולנו עולים כתה, משבוע לשבוע לאט ובטוח וביחד איתנו כל בני הבית בדלת האחורית גם עולים כתה ...זכינו תודה לך על הרצאה נהדרתתתת, סופר מניעה לשינוי, על המתכונים המדהימים, המגוונים, משביעים, טעימים ובריאים, תודה על מי שאת אוהבת אותך ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד קרולין חבריי לאינטרנט, מחכה לכם ה ר צ א ה משובחת   ת ה נ ו  אוהבת לילה טוב, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|