הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרגישים שהקיץ כבר כאן?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
14/06/2013 14:22

IRIS
IRIS
מיכל היקרה אין עלייך. תתחדשי גם את וכייף שזכית לחברה אמיתית. וביחד גם ברכות לירידות. תצליחו ותהנו מהקיץ. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
14/06/2013 14:19

IRIS
IRIS
אבי תתחדשי על הבגד ים וטוב עשית. גם לנו השמנמודות מגיע להנות מהחול הים והשאר ושיקפצו כולם. שנים הייתי יושבת בצד או לא הולכת או מכסה באוהלים די נגמרו הימים האלו . יחד עם זאת נמשיך ונפנים את השיטה וגם נצליח ואז יהיה הרבה יותר קל ונעים לקפץ בין הגלים.
שבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
13/06/2013 00:42

miribelkin
miribelkin
Administrator
מיכלי יקרהתודה רבה על פוסט מהמם
נותנת עידוד ותקוה לכולן.....
את ואבי צמד חמד, תמשיכו לשתף
אוהבת אתכן מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 23:51

נחושה
נחושה
אבי יקרה תתחדשי וכל הכבוד על הקילו פחות ועוד אחרי אילת!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 22:15

avi_i
avi_i
מיכלי יקרה, תודה על הפירגון
היה יום כייפי עד מאד, לקחנו את הכל בקלות ודיגמנו לגיתי
היה מצחיק ומהנה
המוכרת שעזרה לנו היתה מצויינת - נראה לי שעד עכשיו היא בהלם מהסיטואציה במיוחד אחרי שקיבלה ממני מבט זועף כששאלה האם אנחנו רוצות פראו או חצאית!!!
סליחה???? אנחנו דוגמניות צמרת אין לנו מה להסתיר
כמו שמיכל כתבה אני מאמינה שאין דבר שיעצור אותי מלבלות בים, במיוחד אחרי שלוש שנים בכפור של לונדון אין סיכוי שאני אפספס את העונה
אני את הבגד ים המהממם שלי כבר דיגמתי בסופ״ש שעבר באילת שלושה ימים שלמים של שחיה, צלילה וריצה אחרי הילדים של בן דוד שלי בים ואני שמחה לדווח ששום דבר לא זז, אף ציץ לא ברח מהמקום שלו אפילו עם המחשוף ההורס שלי

בקיצור שווה ביותר
תנסו ולא תצטערו
לילה טוב
אבי
נ.ב - בונוס קטן....שמרתי מאד באילת וירדתי קילו!!!!שבעקבותיו החלפתי קידומת סוף. סוף
edited by avi_i on 6/12/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 21:55

קרולין
קרולין
יקירתי,
בראבו!!!!
תהני מכל רגעsmile
עם הילדים ועם הבגד ים החדשששש
מגיע לך!!!
נשיקות
קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 18:28

נחושה
נחושה
זהו מיכלי כעת ישבתי וקראתי מהתחלה ועד הסוף אז ככה:
ראשית מחכים לתמונות בפייס....סתם
איפה אבי למה היא לא בפורום?
טוב כעת ברצינות, ילדייך היקירם צריכים דוגמא לאושר והיא מגיעה מאמא מאושרת שמתיילדת איתם בים או בבריכה ולא עסוקה בשתו לי אכלו לי וטיירים שאינם קשורים למצופים.
כמו כל דבר בחיים שמשקיעים בו זמן ומאמץ יש תמורה בעד האגרה וזה לא קשור לפירמה כמו שקנית משהו שמתאים לך ולא מה שיש כרגע בחנויות
בגד ים קלאסי בגזרה נשית מאוד מחמיא לאשה ואם היא יודעת לבחור את הגיזרה והצבע או ההדפס המתאימים לה היא מוחמאת בכל משקל
יש בגדי ים לנשים בהריון ויש בגדי ים לנשים אמהות ויש בגדי ים של דוגמניות במגזינים ולכן מכיוון שפרי בטנך הסב לך אושר גדול אין דבר יותר מהנה מלהסתכשך איתם במים או לבנות ארמונות בחול
צודקת לגמרי שהכירותינו עם אנשים מדהימים בחוגים ובפורום מעלה אותנו כתה מעבר להרצאותיה של מירוש על עשיית שינוי ולא רק בספירת קלוריות או בהרכב הארוחה.
הקיץ כבר כאן וחשיפה הוא חלק ממנו...פיזית ונפשית....מספיק עם המשחקים ועם פינוקיו ועוברים לעשיה ולתהליך של אחריות והתבגרות
שאפו וד"ש לאבי היקרה

תתחדשי
edited by נחושה on 6/12/2013
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 12:40

dany
dany
תתחדשי בכייף גדול.
אכן העלית בעיה כואבת ביותר.
ושמחה שאבי הצליחה לשנות לך משהו בקוביה.
בילוי נעים בקיץ עם הילדים בחוף ובבריכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 10:14

דרך המלך
דרך המלך
מיכלי מיכלי יקרה
ממש נהנתי לקרוא את הפוסט שלך וממש דיברת עליי שלא מעזה לשים בגד ים ויושבת עם גופיה (במקרה הטוב)ומכנס וככה נכנסת למים...
גאה בך מאד!!!
מחכה ליום שגם לי השתנה משהו בקופסא ואפסיק לדפוק חשבון ולחשוב מה יגידו ואיך יסתכלו...הים והבריכה בשבילי זה "עונש"
מקווה לעבור את המחסום הזה במהרה
ולך יקירתי שאפו שאפו..ועוד שאפו לאביטל שדירבנה אותך ובזכותה קנית בגד ים..
לכי עם תומר ונועה לבריכה ולים בגאווה ובשמחה
כל הכבודsmile)
0 קישור קבוע (Permalink)
12/06/2013 09:40

מיכל שרון
מיכל שרון
אז איך אני יודעת שהגיע הקיץ?
מתחיל השיח הריטואלי השנתי סביב הנושא החם של הקיץ.. בגד הים!!!
מכירים את זה?
כל שנה מישהי באזור פותחת את הנושא, אם זה סביב הנסיעה הראשונה לים, תכנונים על חופשת הילדים בבריכות השונות ופארקי המים, הקלאב שכולל הכל וכו'
ואז כל שנה לשמנמודה המצויה מתחיל שיח שונה לחלוטין.. לגמרי מנותק מכמה נמוך יירד קו הביקיני (כי איפה אנחנו ואיפה קו הביקיני) ומהצבעים והדוגמאות..
אצלי בכל אופן כל שנה בשלב הזה של תחילת הקיץ נקראת אסיפת בעלי עניין (אני וגיתי כן?) שמטרתה לתאם עמדות וגרסאות לקיץ הקרב ביחס לעניין בגדי הים וההתייחסות למקורות מים הדורשים אותו.

אחרי שנים רבות של נערות וגם לאחר מכן שנמנעתי באופן עקבי מהליכה לבריכה/ים מחמת הבושה גיליתי את הים מחדש לפני 3 שנים בערך..
באותה שנה הייתי כמעט בשיא משקלי הנמוך אצל מירי, אני וגיתי היינו נשואים טריים (מי ישמע.. כמה אנחנו ותיקים בחיי הנישואים) והעידוד של גיתי והשכנוע העמוק שלו בהיותי מלכת היופי ובעלת הגזרה המושלמת לכל בגד כולל ים הביא אותי להעיז לראשונה מאז גיל 11 בערך לקנות בגד ים בצבעי ירוק וטורקיז משגעים..
באותו קיץ השתמשתי בו פחות ממה שהעזתי לעמוד איתו מול המראה בבית, לבדוק זויות ופוזות ומה מידת הבולטות של הבטן בפרופיל מימין ומשמאל..
ואז הגיע הקיץ אחרי שתומריקו נולד וסימני המתיחה והמשיכה הלא ברורה שלי לחוג שחיית תינוקות הביאו אותי לרכישת בגד ים חדש – שלם הפעם! לא תאמינו אבל במתחם בריכת הקטנטנים ברמת אפעל המחוממת ומסוגרת, בין אמהות רבות שעל רובן המכריע (כמוני) עוד נראו סימני ההריון שאך זה מכבר היה אורח בגופן (ואל תתנו לי להתחיל עם כל המסריחות שהגיעו 3 חודשים אחרי לידה עם בטן מעוצבת ומחוטבת שרק עושה חשק לתת לה אגרוף!!!) העזתי גם העזתי להסתובב בחופשיות רבה.. שנאמר – צרת רבים..
ועוד קיץ חלף והגיע ואיתו ההריון של נועה ונלווה לו הפלוס הגדול בהריון (שכבר כתבתי עליו רבות בהזדמנויות שונות) – האישור החברתי/סביבתי לקיומה של בטן בולטת, עגלגלה עם נוכחות.. בטן שכולה אומרת שרק עכשיו לחודשים הספורים האלה.. מותר לי ויש לי אישור מהעולם להסתובב ככה נפוחה..
וככה מסתתרת מאחורי ניצני בטן הריונית העזתי ללכת בים (והרבה) משוחררת כמעט לגמרי (כי האמת שההריון פתח חזית חדשה בגזרת החזה שלא לקחתי בחשבון ובכל זאת.. לא נעים..).
והנה עכשיו עוד קיץ בפתח.. אני כבר אמא ל-2, הבגד ים שהעביר איתי 2 קייצים נח על משכבו בשלום באיזה אתר הטמנת פסולת זה מכבר (כן כן.. ככה זה כשקונים בזול...) והנה אני שוב נדרשת לסוגייה: מה הקייס שלי לקיץ הזה?
איזה סיפור אני הולכת לספר לעצמי ולסביבה ביחס להצעות מכל עבר לים או בריכה?
מה אני אספר למיכל בכובע האמא כשתומר ירצה שאני אשתכשך איתו במים? שירצה שאקח אותו קצת יותר עמוק מקו החוף על הים?
מה אני אגיד לעצמי כששוב אני אשב על החוף לבושה לגמרי בעוד כולם רק מתחרים על מי חושף יותר גוף?

כי זה הקטע שלנו כל קיץ לא? לתאם גרסא עם עצמנו לפני לאיך נעבור את זה.. האם זה מחלה או מצב רפואי? האם זה החול שאנחנו שונאות? אני אספר שנועה קטנה מדי ואתנדב תמיד להישאר איתה בבית ושהבנים ילכו לבד? נהפוך למקדמות ואפילו נתחרה על תפקיד הדוברות של האגודה למלחמה בסרטן? מה יהיה הקיץ הזה?

אז תנו לי לספר לכם משהו... הקיץ הזה יהיה לי אחר לחלוטין וכל זה בזכות אישה יקרה שלולא מירי והחוגים שלה לא היתה נכנסת לחיי – אביטל אחת (כאן בפורום אתם מכירים אותה כאבי).
אביטל היא הרבה דברים, היא אישה בעלת נוכחות (תרתי משמע), מצחיקה, מעניינת אבל יותר מהכל.. התכונה הכי בולטת שלה היא שפשוט לא אכפת לה מה אחרים יגידו, מה הם אומרים ומה הם עושים.. היא סופרת רק את עצמה ואת טובתה ולרגע לא מתנצלת על זה שהיא לא פוגשת את הסטנדרט המערבי השולט בחיינו.. היא שואפת לשם.. אבל נהנית מכל רגע בדרך..
ולפני שבועיים בצורה שנשגבת מבינתי אביטל הצליחה להדליק אותי על קניית בגד ים חדש, גרמה לי להרגיש שאם היא יכולה אז גם אני יכולה וככה מצאנו את עצמנו ביום ראשון לפני שבועיים מגובות בגיתי אחד ונועה במנשא בחנות של גוטקס מודדות בגדי ים ומביטות ללא מורא במראה, עושות לגיתי סיבובי הצגת תכלית ובעיקר – מרגישות הכי בנוח שיש.. לא שאביטל מתישהו מרגישה אחרת.. אבל בשבילי זאת היתה הרגשה חדשה לגמרי...
יצאנו משם כעבור שעה וחצי וכל אחת נושאת שקית מהודרת ובגד ים חדש ומהמם, מלאות התרגשות וציפייה למאורע הראשון שידרוש השתחלות לבגד ים!

זוכרים איך מירי תמיד אומרת שאין מחיר להרגשה הזאת של הצלחה? של טוב לי עם עצמי בתוך גופי? אז בנות יקרות יש להרגשה הזאת מחיר.. הוא נע בין 400-500 ₪ בחנות של גוטקס, עם גזרות ובגדי ים מחטבים ומדהימים, שמכניסים את הבטן הרפויה שלי אחרי 2 לידות ואוספים אותה בקשיחות מהממת שאין כמוה, עם קאפים בחזיות שתומכים ומרימים שדיים שעדיין מניקים ילדה אחת וכבר הניקו אחד לפניה.. בקיצור – זהב טהור!!!
פעם ראשונה שהלכתי עם בגד ים ולא נזקקתי להתבוננויות מרובות במראה.. פעם ראשונה שמבטו המתפעל של גיתי הספיק לי וידעתי שהוא שם בצדק.. כי אני מהממת עם הבגד ים שלי! כי אפילו שיש עוד 7 ק"ג ביני ובין האושר אני הכי הכי שיש לקיץ הזה עם הבגד ים החדש שלי!

אז לכולכן שיושבות בבית עם החולצות השחורות והמכנסיים השחורים, מזיעות את עצמכן לדעת בתיאומי גרסאות קיציים... סעו למתחם הסינרמה, רחוב נירים.. ותקבלו זריקת עידוד ובטחון אדירה!

שיהיה לכולנו קיץ חם ורטוב מתמיד!!!!
edited by מיכל שרון on 6/12/2013
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מרגישים שהקיץ כבר כאן?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!