09/06/2013 06:39
 dany Posts: 19819
|
חיוך איזה אושר ואיזה תענוג צרוף. גם אני מצפה להיות שם באותה נקודה............. יש עוד עבודה אבל יודעת שזה יגיע
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2013 15:56
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, איזה אושר זה שיש אפשרות לבחור ביפה ביותר ובמתאים ביותר לך ואין את מוגבלת בגלל מידה, עשית עבודה ואת נהנית מהתוצאות, יישר כוח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/06/2013 14:02
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט אושר גדול להכנס לחנןת רגילה והכל עולה עלייך.. אין יותר כייף מזה.. כל הכבוד!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 22:14
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
אתן בהחלט מבינות אותי ואת גודל האושר באמת הסתכלתי מכל כיוון ולא האמנתי למראה עיני. אבל לא אלך בשמלה חושפנית כל כך כמות שהיא ולכן החזרתי לקולב. העיקר ההרגשה. יצאתי עם חיוך מאוזן לאוזן באמת. רק כאן בפורום הזה ייש יכולת הזדהות עם האושר הזה. תודה לכן ושבת מבורכת ושלווה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 22:03
 נחושה Posts: 6982
|
תארת את זה כאילו היינו שם לצידך מול המראה. בטוחה שהאשה המהממת שהביטה ממנה תמשיך לשמור על הישגיה ותפקוד שמלות נוספות. אכן זר לא יבין זאת. שאפו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 20:34
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך יקרה! אין אושר גדול מזה!! וכן אף עוגת גבינה פירורים הכי משובחת שיש לא תשתווה להרגשה של להכנס לבגד מ ח מ י א תהני מתל אביב, מליאו נכדך היקר והיכולת לקנות מה שבא לך עבדת בשביל זה מגיע לך! שבת שלום ומבורך קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 16:31
 EFF Posts: 6409
|
עבורנו אין רגעי אושר גדולים יותר מאלו....שום מאכל ,טעים ככל שיהיה, לא ישתווה לרגעים כאלו...אכילה היא סיפוק של הנאה רגעית - הרגשה טובה בקניית בגד היא סיפוק לטווח ארוך..אז למה אנחנו מקלקלים לפעמים????
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 16:27
 נינוש Posts: 1442
|
איזה אושר ,כפי שכבר אמרתי פעמים רבות זר לא יבין זאת ...... שבת שלום !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 15:38
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
הבוקר הזדנגפתי בת"א ביחד עם נכדי הצעיר. הלכנו לטיול. כמובן שהעליתי את ממוצע הגילאים ברחובות. כל הצעירים והצעירות יצאו לשתות קפה בבתי הקפה. גם אני ישבתי שם, ביקשתי קפה קטן, והתבוננתי. שלל הצבעים של לבושם, המכנסונים הקצרים שמגלים טפח ולא מכסים טפחיים, הכלבים המתוקים שחלקם ריחרחו מתחת לכסאות היושבים.הצעירים/ות ישבו ליד ארוחת בוקר הקרואסון/לחמניות, הממרחים השונים, וגם פנקייק קטנים שאותם טבלו בסירוט המייפל. נהניתי לראות אותם צוחקים מאושרים ביום החופשי שלהם, הנעורים יש להם את הקסם שלהם. בבית הקפה סובבו ברוח הנעימה שזרמה מן הים, מניפות צבעוניות באדניות ובהן התבונן ליאו הנכד. אחרי הפסקת קפה וטיול שבו הזנתי את עיני בכל הצבעוניות מסביבי, עברתי חלונות ראווה רבים, שבהם בגדי קיץ במידות 38 ופחות, רק להסתבל ..כמו נרות חנוכה . עברתי לפתע ליד חנות אחת שפרסמה שהיא בסגירה לכן מחירים ב-50%.... מפתה להיכנס. החולצות החושפניות בשלל צבעי הקשת התבוננו בי האישה המבוגרת בין כל הצעירות בנות ה-30 ואולי 40 שגדשו את החנות ומדדו שמלות שונות. שאלתי בחשש האם יש גם מידה עבורי? כן אמרה לי המוכרת יש גודל אחיד ... ראיתי כמה שמלות צבעוניות עם מותן מודגשת.. אהבתי וניגשתי למדוד אותן. השמלה נראתה טוב על גופי, לא בלטו שומנים מכל עבר מהגב או הישבן, התבוננתי במראה. לא להאמין כמה נראיתי טוב בשמלה. הזכרתי לעצמי את כל השנים הרבות בהן יכולתי רק לעבור ליד חנויות כאלה, אך השימלה היתה חושפנית ביותר והחלטתי שאני לא אקנה אותה. יצאתי מהחנות בשמחה גדולה וכולי מאושרת מהידיעה שהיום אני יכולה להכנס לכמעט כל חנות, למדוד בגד והוא יעלה עלי, היש אושר גדול מזה? כאחת שכמעט כל חייה הבוגרים נאלצה לקנות בחנויות של מידות גדולות וגם שם לעיתים את המידה הגדולה ביותר, איזה אושר מילא את ליבי היום. טוב, אי אפשר להסתנוור או לחשוב שלעולם חוסן ההפך.כי האוכל עדיין נגיש, כי בכל מקרה לשמור על השגי אצטרך להמשיך ולשמור מאד מאד, אבל השמחה מילאה את ליבי. בטח רובכן מרגישות ויודעות על מה אני מדברת. שתהיה לכולנו שבת של אושר ושמחה ושבת של שליטה עצמית. באהבה רבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|