09/06/2013 06:42
 dany Posts: 19819
|
נינה יקרה לא נותר לי אלא לאחל לך בהצלחה. ולהזכיר לך שאת יכולה ומגיע לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 14:45
 רבקה Posts: 8411
|
נינוש יקירה עברת תקופה לא קלה בכלל ואצלינו השמנמודים זה מתבטא יש באוכל שעושה לנו רע ובהחלט גם לא קל במקום להקל על עצמינו אנחנו פועלים ברגש בדרך הפוכה ומעמיסים על עצמינו אכילה רגשית יקירתי אני בטוחה שאם תצליחי לאט לאט להיפטר מה-6 הנותרים הכל בסבלנות וברוגע מאחלת לך רק טוב סביבך ובשורות טובות תמיד ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 11:19
 נחושה Posts: 6982
|
EFF כתב:
נינוש..כמוך כמוני..גם אני בשאיפה להוריד 5 קי״ג שהתגנבו למשקלי במהלך הטיול לתאילנד. סינגפור.,בברלין, שבועות,הגושרים..ועוד המון תירוציתירוצים שהיו לי לאכול ולשכוח..נכון..שמרתי עד כמה שיכולתי אבל כנראה שלא מספיק...כל יציאה מהשגרה מתרגמת אצלי לעלייה במשקל..מקווה להצלחה..החזיקו לי אצבעות.. edited by EFF on 6/7/2013
מחזיקה חזק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 09:35
 קרולין Posts: 6651
|
נינוש חברתי היקרה והאהובה קודם כל תודה על השיתוףףףף. את מרגשתתתת מאד. למי שלא יודע, נינה מהממת נשית ונראית מיליון דולר!!! ה 6 בינה לבין האושר לא נראים לעייני המתבונן, יחד עם זאתתתת אני איתך עם כל אהבתי סומכת עלייך שהם יירדו כי את מחוננת, מתמידה ויש לך משמעת עצמית!!! זה לוקח ז מ ן מי כמוני יודעת!!!!!! אבל זה א פ ש ר י . איתך לאורך כל הדרך..... נשיקות חיבוקים ואחלה סופ״ש קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 05:56
 בלונדה.... Posts: 3603
|
נינוש אהובה.. כמוני כמוך. גם לי התווספו בשנה האחרונה 7 קילו שיושבים לי על העורק הראשי. יום שני נשקלתי והגעתי להחלטה שדי הגיעו מים עד נפש. אהובה את יודעת שאת יכולה. הימים הראשונים קשים כי אנחנו רגילים לנשנש. קניתי פשוט חבילות של מסטיקים ללא סוכר. אני לא אשקר, אתמול היה לי קשה מאוד וחוסר שקט אבל חיסלתי חבילה שלמה של מסטיקים. את יודעת שאת יכולה,בואי צאי למסע חדש איתנו, כנסי כל יום לפורום ,תשתפי ותשתתפי וזה יקל עלייך מאוד כי כולנו באותה סירה. תשתחררי מכל העומס ותדאגי קצת לעצמך וכמובן בריאות לאחיך. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 01:45
 EFF Posts: 6409
|
נינוש..כמוך כמוני..גם אני בשאיפה להוריד 5 קי״ג שהתגנבו למשקלי במהלך הטיול לתאילנד. סינגפור.,בברלין, שבועות,הגושרים..ועוד המון תירוציתירוצים שהיו לי לאכול ולשכוח..נכון..שמרתי עד כמה שיכולתי אבל כנראה שלא מספיק...כל יציאה מהשגרה מתרגמת אצלי לעלייה במשקל..מקווה להצלחה..החזיקו לי אצבעות.. edited by EFF on 6/7/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 23:59
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש יקרה, כתבת פוסט מרגש וכואב ואני יודעת בדיוק כמה זה קשה ואצלך זה 6 ק"ג אצלי פי כמה ולעיתים אני חושבת איך שהשנים עוברות ואנחנו פשוט כל כך רגילים משא המיותר הזה שכאילו שכחנו שאפשרי בלעדיו. סיגלי צודקת הרבה עידוד ותמיכה מחברות למסע מהפורום או מיחוצה לו מאוד עוזרות. דבר נוסף שיוכל לעזור זה שתירצי שהנכדודס שלך יתגאו בסבתא היפה והחתיכה שלהם....הכול ובלבד שלא ליפול לאכילה רגשית.... בהצלחה יקירה ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 19:32
 דרך המלך Posts: 5707
|
נינוש היפה אין לי ספק שהשישה המיותרים ייעלמו.. ובעזרת השם אחיך יחלים והשיפוץ יסתיים... השבוע הסתמסתי עם נחושה המקסימה שעודדה אותי והיום שיחה עם קרולין המקסימה שעודדה גם.. ושתיהן אמרו בסופו של דבר משפט חכם לדאוג לעצמי ... אז יקירתי תדאגי לעצמך ותדברי עם עצמך... אני עובדת על זה(לא קל) סומכת עלייך שתצליחי בענק את מדהימה יפה ומתוקה נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 19:07
 נינוש Posts: 1442
|
כבר כמה שנים אני כותבת על 3 קילו מיותרים שאני מנסה בכל כוחותי להוריד לי מהגב, אך לאט לאט נוספו להם עוד 3 קילו , וכך זה נהייה 6 קילו , וזה כבר רציני יותר לא יודעת איך , כל כך רוצה להצליח ולהתמיד אך איכשהו אני נשברת , אתמול היתה השקילה שלי חזרתי הביתה עם החלטה וחצי שעה אחרי זה כבר שכחתי , והיום שוב התחיל היום עם היוגורט והתפוח ולקראת הצהרייים שכחה מוחלטת , ועכשיו אני מרגישה רע עם עצמי , מפוצצת וכבר מחפשת משהו טעים לנשנש כמובן שאמרתי ארוחת ערב קלה של פלפל וריקוטה שמחכים במקרר אך חוסר שקט תהומי..... כרנאה תקופת שבירה אחרי תקופה של בעיות ( שיפוץ שהוציא ממני רק רוע , ואח בשיקום שהוציא ממני המון חמלה) וכל זה תעסוקה אינסופית של משפחתיות 3 ילדים ובעל וזוג הורים סיעודיים. סלינו על כתיפינו ובתוך הסל נוספו 6 קילו , כבד כבד ואפילו כבד מאוד. תודה על ההקשבה מקווה להודיע על שש שש הקילוגרמים ירדו . איזה אושר!!!! בינתיים סוף שבוע נעים !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|