07/06/2013 11:27
 נחושה Posts: 6982
|
נחושה כתב:
הנה כבר חצות אבל אני מעדכנת: בושה ונכלמת אני מסיימת היום עם מתוק ועם פחממות אחרי חמש והנה הפירוט כל היום נרשם, הקפדה על שתיית מים והרכב ארוחות מסודר בכמויות ובירקות עד לארוחת הערב אחרי סלט ירקות ביצה קשה ו2 כפות סקי - נפילה ראשונה מעט פסטה (בערך כוס), נס קפה, נפילה שניה 3 עוגיות מיני של תמרים ואגוזים התובנות: (אם נכשלת לפחות תלמד את השיעור)
- לבדוק מחר אם יש עוד אויבים בבית ולמגרם - כשחשים תסכול ממשהו פשוט למזוג כוס גדולה של מים ולהפוך את זה להתניה לסיכום: מחר יום חדש, לא נפתח בולמוס, עמדתי בהתחייבויות לדווח את כל האמת ורק את האמת edited by נחושה on 6/7/2013 edited by נחושה on 6/7/2013 והבוקר - השליטה נרשמת וממשיכה הלאה לכניסה טובה וחלקה לשישבת והאויבים גורשו בבושת פנים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 00:12
|
אשירה כתב:
נחושה יקרה ואהובה, מאחלת לך בכל ליבי להצליח. אני מזדהה איתך בנדנדת המשקל אלא שאצלי הקידומת היא בעשיריה יותר  . אני מזמינה אותך להצטרף אלי, גם אני עוברת תקופה לא קלה בטיפול בבעלי שהפך להיות חולה עם מחלה כרונית קשה והחלטתי שאני חייבת דווקא עכשיו לדאוג לעצמי עוד יותר. הטעם הראשון הוא שפשוט המצב מצריך אותי להיות הרבה יותר בתנועה, הרבה זמן על הרגלים, דבר שלפני כן הייתי פשוט נמנעת מלהגיע אליו בגלל הקושי הפיסי. אז זהו שכעת אין לי ברירה כי בעלי תלוי בי במאה אחוז ועוד לא נערכתי לבקשת עזרה שכנראה מגיעה לנו וזאת בגלל שהכל נפל עלינו בבום ולוקח לכולנו זמן להפנים ולהסתגל למצב. כל זה הביא אותי להכרה שאין לי ברירה אלא לשפר את מצבי ואת יכולותי וזה מתחיל כמובן במשקל. אנחנו חייבות זאת לעצמנו ולסובבים אותנו וככל שנתמוך ונחזק אחת את השניה יעלו הסיכויים גם להצליח. אני ממש מעריצה את חיוך מהלב ואת דני שמצליחות כל כך יפה למרות הקשיים, שלא לדבר כבר על האחרות כמו קרולין ואקו שהיגיעו למשקל היעד ושומרות וודאי עוד בנות ובנים שאיני מעודכנת במשקלם. אם הם יכולים אז גם אנחנו יכולות, בהצלחה ובאהבה רבה, 
מתוקה שלי, שלחת לי חוף ים....כמה אני מתגעגעת לזה......נעשה את זה לאט וביחד והכי חשוב שחזרתי לרישום מוקפד שמאוד עוזר לי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/06/2013 00:09
|
הנה כבר חצות אבל אני מעדכנת: בושה ונכלמת אני מסיימת היום עם מתוק ועם פחממות אחרי חמש והנה הפירוט כל היום נרשם, הקפדה על שתיית מים והרכב ארוחות מסודר בכמויות ובירקות עד לארוחת הערב אחרי סלט ירקות ביצה קשה ו2 כפות סקי - נפילה ראשונה מעט פסטה (בערך כוס), נס קפה, נפילה שניה 3 עוגיות מיני של תמרים ואגוזים התובנות: (אם נכשלת לפחות תלמד את השיעור) - לבדוק מחר אם יש עוד אויבים בבית ולמגרם - כשחשים תסכול ממשהו פשוט למזוג כוס גדולה של מים ולהפוך את זה להתניה לסיכום: מחר יום חדש, לא נפתח בולמוס, עמדתי בהתחייבויות לדווח את כל האמת ורק את האמת
edited by נחושה on 6/7/2013 edited by נחושה on 6/7/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 18:02
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה ואהובה, מאחלת לך בכל ליבי להצליח. אני מזדהה איתך בנדנדת המשקל אלא שאצלי הקידומת היא בעשיריה יותר . אני מזמינה אותך להצטרף אלי, גם אני עוברת תקופה לא קלה בטיפול בבעלי שהפך להיות חולה עם מחלה כרונית קשה והחלטתי שאני חייבת דווקא עכשיו לדאוג לעצמי עוד יותר. הטעם הראשון הוא שפשוט המצב מצריך אותי להיות הרבה יותר בתנועה, הרבה זמן על הרגלים, דבר שלפני כן הייתי פשוט נמנעת מלהגיע אליו בגלל הקושי הפיסי. אז זהו שכעת אין לי ברירה כי בעלי תלוי בי במאה אחוז ועוד לא נערכתי לבקשת עזרה שכנראה מגיעה לנו וזאת בגלל שהכל נפל עלינו בבום ולוקח לכולנו זמן להפנים ולהסתגל למצב. כל זה הביא אותי להכרה שאין לי ברירה אלא לשפר את מצבי ואת יכולותי וזה מתחיל כמובן במשקל. אנחנו חייבות זאת לעצמנו ולסובבים אותנו וככל שנתמוך ונחזק אחת את השניה יעלו הסיכויים גם להצליח. אני ממש מעריצה את חיוך מהלב ואת דני שמצליחות כל כך יפה למרות הקשיים, שלא לדבר כבר על האחרות כמו קרולין ואקו שהיגיעו למשקל היעד ושומרות וודאי עוד בנות ובנים שאיני מעודכנת במשקלם. אם הם יכולים אז גם אנחנו יכולות, בהצלחה ובאהבה רבה,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 14:50
|
נינוש כתב:
נחושה יקרה , מזמן לא התראינו , מה נשמע אצליכם האם החיים חזרו למסלולם המבורך ובקשר לרישום אין כמוהו לעזור לנו .... סוף שבוע טוב ומהנה.
החיים עוד רחוקים מלשוב למסלולם אבל כן מקיימים שיגרת חיים מסויימת כעת סיימתי לאכול צהריים וגם היא נרשמה בקפידה לא רק שלו (של חמי) מקווה שאת אשת בשורות טובות יותר לפחות מתמידה באכילה מסודרת סופשבוע נהדר לכם ובשורות טובות♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 13:11
 נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , מזמן לא התראינו , מה נשמע אצליכם האם החיים חזרו למסלולם המבורך ובקשר לרישום אין כמוהו לעזור לנו .... סוף שבוע טוב ומהנה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 10:32
|
בוקר טוב פורום יקר ואהוב כן אני רוצה להצליח כמו דני ומפרגנת לה הכי בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מואה וכן אני רוצה שזה יצליח לי דווקא בתקופה לא פשוטה כחודש לפני יומולדת 45 והכי כי באמת מגיע לי להחליף קידומת שכל פעם אני נוגעת בה בקצות האצבעות ואז האחיזה בהצלחה נשמטת וכן כי אני חושבת שכולנו צריכים את התמיכה והעידוד והכי חשוב התמדה ורציפות בתהליך אז אתמול סיימתי בלי פחממות מחמש נרשם כיום מס 1 והבוקר נכנסת לסופשבוע עם התחייבות לרישומי ערב בפורום וכמובן רישום כל מה שנכנס לפי כולל שתיה במהלך היום וכן אתמול נהניתי שוב מטעמו של תפוח עסיסי אחרי המון המון זמן
ממשיכה ל וי הגדול הבא יום נפלא, נחושתכם edited by נחושה on 6/6/2013
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|