05/06/2013 20:42
 קרולין Posts: 6651
|
אייטם נהדר ואת יקירתי עוברת מסךךךךך נ פ ל א כיף שעברתם לבוקר, אין כמו האנרגיות של הבוקר תהני תהני תהני מגיע לך כל הפירגון והפירסום שיש את ה מ ל כ ה ההרצאה היום מעולהההההה אירועים מסביבנו כל הזמן, יש גם כל מיני ״סלינו על כתיפנו״ לכל אחד ואחת מאיתנו, והקיץ בפתח והילדים יוצאים לחופשהההההה ארוכה , ועוד ועוד ומה איתנו? מה עם התהליך? האם השאלה כמה זמן הקורס רלבנטית??!! אז בטח שלא!! ממש ממש לא!! וכן, מסביב יהום הסער ואנחנו החניכים שלך חותכים סלט! דואגים לעצמו לwell being שלנו כי אם אין אני לי מי?! וכמו שאנחנו דואגים ואוהבים את כולםםםם משפחה, גם אנחנו כאן, מטפלים, מודעים, בוחרים לעשות שינוי באיכות חיינו, דרך דינוי גישה, תפיסה, התנהגות, וכן הרזייה זה לא רק אוכל ממש ממש לא! זה כל התפיסה שמגיע לי לאכול טוב, לישון טוב, לצעוד, לשתות מים, להיות ברוגע , לחיות עם אנרגיות טובות, להקיף את עצמנו בטוב, ובאנשים טובים ובאנרגיות טןבות לאכול טעים בריא נשביע מגוון ומסודר לעשות את מה שאת אומרת, להתמד לשיטה והחיים יפים אין כמוך ואין לך מתחריםםם אוהבת המום קרולין חבריי לאינטרנט מחכה לכם ה ר צ א ה נהדרתתתתת תהנו אוהבת קרולין
|