הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המנטרה שלי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/06/2013 15:47

dany
dany
אשירה יקירתי
כלל וכלל לא פתטי, להיפך הוא הנכון, ולא חשוב מתי הגעת להכרה הזאת ולמימוש הדבר אלא חשוב שהגעת.
מאחלת לבעלך בריאות ואריכות חיים ולך חיים טובים מאושרים מלאים ומספקים. ולא רק מלתת אלא גם מלקבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 14:14

קרנושה
קרנושה
אשירה אהובתי.
אין גיל לאהבה עצמית כך שזה לא ממש משנה בת כמה הנך.
לטעמי אהבה עצמית זו משהו שייש כל הזמן לטפח כמו אסרטיביות, ביטחון עצמי ונפש בריאה בגוף בריא.
אני מאד מזדהה עם כל מה שכתבת כי גם אני תמיד ראיתי את האחר לפניי ובשנים האחרונות אני עושה רק מה שבא לי. נמאס לי לרצות אחרים כל הזמן.
החלטתי להתרחק מחברות שלא עשו לי טוב, החלטתי לנתק קשרים עם אנשים שלא יודעים לפרגן ולתת מעצמם או לחילופין להוריד אותך נמוך,
עשיתי המון שינויים עם עצמי כמו ללמוד מתי להעלב ומתי לא מאחר ובת מזל סרטן אנוכי ורגישה עד מאד.
למדתי להיות טובה לעצמי ולא לאכול דברים כמו פיצה, ג'חנון, מלאווח, ביסלי, במבה, שטוחים וכל הזבל הזה כבר שנים ואני ממש גאה בעצמי על כך.
אני גם לא אוכלת בין הארוחות ורק שותה המון מים.
אני מאד יודעת גבולות מהן, אם באוכל ואם בין אנשים. למדתי לכבד. כך שאין לזה גיל.

רוצה לפנק את עצמך? לכי קני לך שפתון חדש וקייצי, צלילית מבריקה או סומק. בא לך מני-פדי? יש מקומות נפלאים שעושים את זה בקניונים בלי הרבה כסף,
שיחה עם חברה טובה, מקלחת עם סבון עם ריח נפלא, הליכה ברגל, ישיבה בפארק תחת עץ גדול ומוצל...והכל פתוח לרשותך.
רק באוכל יש לתת תיעדוף-לגוף שלנו את הכי טוב. מגיע לנו הכי טעים. לא שווה כל היתר..לא ההרגשה של אחרי ולא את התוצאות במשקל ולא בכלל!

אני מאחלת לך ים של בריאות, חוסן וחוזק לעצמך קודם כל. בשביל שתהי מסוגלת להושיט יד מחבקת למי שזקוקה לכך בחייך.
אני שולחת לך חיבוק גדול ומחזק - איזה כיף זה להתחבק נכון? ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 14:13

בלונדה....
בלונדה....
אחלה מנטרה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 14:01

דרך המלך
דרך המלך
כמובן יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 14:00

דרך המלך
דרך המלך
אשירה יקרה
באמת קודם כל בריאות טובה לבעלך ורק בשורות טובות

לגהי המנטרה שלך מצטרפת אלייך ומאמצת בחןם כי מגיע לי.. ..
יום נפלט
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 12:47

אשירה
אשירה
תודה סמויה יקרה על איחולי הבריאות, מאמצת אותם בכל ליבי.
את לקחת את המנטרה אל המטרה הסופית ואני סומכת עלייך שכמו שעשית זאת בעבר את בטוח תעשי זאת ובהקדם.
אני החלטתי להתרכז בפעולות הקטנות היומיומיות ראשית כי המטרה אצלי מאוד רחוקה ויש חשש שאם אלך ישר אליה אשבר מהר מאוד.
אני רוצה לבנות לעצמי את האהבה העצמית ואת הביטחון העצמי נדבך נדבך. יש לי את מירי מול עיני כשהיא לא אחת מציינת איך לא תמיד הרגישה בטוחה בעצמה ובמשך השנים היא במו ידיה בנתה זאת. מירי היא מודל חיקוי ענק בשבילי ועל כך אני מודה לה. אני אומנם מבוגרת ממנה ועושה זאת בגיל מתקדם אבל החלטתי שאני כלל לא מתרכזת בכך ולא מיחסת לכך חשיבות כי אם אצליח כעת ארגיש מצוין עם עצמי ולא אצטער על חלב שנשפך כי מוטב מאוחר מאף פעם.
אני, איך אומרים, רוצה למצוא את האלוהים ואת האמונה שאפשר לשנות, בדברים הקטנים והיום יומיים ואם אצליח בזאת אצא נשכרת ואני מאמינה שגם התוצאות תגענה.
בהצלחה רבה לך ובאהבה,
אשירה.

הסמויה כתב:
אשירה יקרה
קודם כל בריאות לבעלך
ולגבי המנטרה
אני בהחלט אנסה את זה על עצמי כי
אני מספיק אוהבת את עצמי כדי להיות רזה

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 12:15

הסמויה
הסמויה
אשירה יקרה
קודם כל בריאות לבעלך
ולגבי המנטרה
אני בהחלט אנסה את זה על עצמי כי
אני מספיק אוהבת את עצמי כדי להיות רזה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/06/2013 10:42

אשירה
אשירה
אני מקווה שלא נשמע לכם פתטי שאישה בגילי המופלג מדברת על אהבה עצמית.
כן, ישנם אלה שאלוהים חנן אותם ושם את זה בדי.אן.איי שלהם, לי זה לא קרה.
כל החיים שלי אני שמה את עצמי בעדיפות אחרונה, קודם כולם ובסוף אני, וכשזה מגיע אלי העייפות והתיסכול מכריעים אותי ואני מוותרת.
החלק הטוב הוא שכל זמן שאנו חיים ובריאים אף פעם לא מאוחר לשנות ואצלי הרצון לשינוי לא פוחת עם השנים.

וכהמשך למה שכתבתי אתמול אני מאמצת לעצמי את המנטרה המתחילה במילים "אני מספיק אוהבת את עצמי כדי ל...........".
אז הבוקר זה היה "כדי לשתות שתי כוסות מים לפני הארוחה" ואחר כך "כדי לאכול ארוחת בוקר בריאה וטעימה" ואפשר גם "כדי לפנק את עצמי במקלחת נעימה ומפנקת" וכן הלאה כל הדברים הטובים.
או לחילופין "אני מספיק אוהבת את עצמי כדי לא להתפתות לשטויות" וגם ובמיוחד כאשר אני מחוץ לבית, כי לאחרונה אני מבלה עם בעלי ארבע פעמים בשבוע בבית החולים, פעמיים בטיפול יום ולשמחתי גם פעמים בשיקום לב שאותו התחיל בשבוע שעבר. בעבר כל שהיה בבית חולים בתור מלווה עוררה בי את הצורך לנחם את עצמי במשהו מתוק, אז עכשיו אני אפנק את עצמי באהבה עצמית ואצטייד מהבית, או מקסימום אשתה הפוך קטן על חלב סויה בלי קרואסון שקדים ליד כי "אני מספיק אוהבת את עצמי כדי לא להכניס את הרעל הזה לגוף שלי".

וכן הלאה וכן הלאה ואני מזמינה אתכם להצטרף אלי, כל אחד ממקומו הוא כי רק בדרך זאת אני חושבת נגיע לתוצאות המקווות.

אוהבת אתכם,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!