05/06/2013 15:56
 dany Posts: 19819
|
התירוץ הידוע ביותר הוא................ עכשיו כל אחד יכניס את שלו......... די להיות מסכנים ואומללים וגם לאמלל את הסביבה. אנחנו יודעים מה טוב לנו וצריך להתאמץ על מנת להשיג זאת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 09:00
 הסמויה Posts: 2467
|
אכן כל יום ביומו כולנו ביחד בהתחייבות ואני כבר אחרי שלושה ימים של שליטה וההרגשה נפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 08:58
 מטפס הרים Posts: 1533
|
קניתי!! אני איתך בלונדה בחשיבה האופטימית הזו. ואכן - כל יום ביומו וכל יום הוא יחידת זמן מושלמת משל עצמה. "מה שהיה- תשכח מזה, מה שיהיה- לא משנה, מה שאבקש, בעולם כזה, תן לי את היום הזה". edited by מטפס הרים on 6/5/2013
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 07:29
 דרך המלך Posts: 5707
|
צודקת בהחלט יקירתי... דיאטה זה אורח חיים שינוי חשיבה מסגרת תמיכה ולא סכין המנתחים אן כדורים שנותנים ... אנחנו במקום הנכון והבריא ביותר.. ביחד עולים כיתה בתחומים רבים ומגוונים וכן התחייבנו ונעמוד בהתחייבות וביחד נצליח... יום נפלא יקירתי סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 07:05
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולם... למי אין דאגות ? ולמי אין צרות? וכל אחד חושב ששלו הכי נוראיות אבללללל כל פעם שעולם המחשבה השלילית במחשבה אני מנסה להיאבק בה ולהסתכל על מה כן יש לנו. הדבר היחידי שאנחנו יכולים להתפלל עליו באמת מכל הלב זה בריאות כל השאר יבוא לבד אם נרצה את זה מספיק ואם נתאמץ בשביל זה מספיק. ודי הגיע הזמן לעשות דיאטה. למה אנחנו סוחבים את זה כל כך הרבה שנים?? זה מתסכל אבללל דיאטה זה לא זבנג וסיימנו דיאטה = שינוי חשיבה,שינוי לחיים. אז בואו נפתח יום חדש עם אנרגיות חדשות וטובות. מאחלת לכם יום נפלא עם שליטה... נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|