06/06/2013 08:26
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/06/2013 05:57
 dany Posts: 19819
|
תודה
חיוך מהלב כתב:
דני כל הכבוד לירידה הגדולה שלך. את בטח מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמך ובכלל... את מצליחה והצלחה מביאה עוד ממנה. המשיכי ואל תוותרי הירידה תגיע בזמנה או כמו שאני אומרת "בזמנו של אלוהים" לגוף יש דרך וזמן משלו להראות לנו תוצאות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 21:06
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
דני כל הכבוד לירידה הגדולה שלך. את בטח מרגישה הרבה יותר טוב עם עצמך ובכלל... את מצליחה והצלחה מביאה עוד ממנה. המשיכי ואל תוותרי הירידה תגיע בזמנה או כמו שאני אומרת "בזמנו של אלוהים" לגוף יש דרך וזמן משלו להראות לנו תוצאות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 16:03
 dany Posts: 19819
|
תודה חנה על המילים היפות שלך. וגם אני חושבת רק מתוך היכרות כאן בפורום שחל בך שינוי ........ נראה לי שהביטויים שלך היום הם הרבה יותר חיוביים ושמחים. פחות קושי ויותר הצלחה. המשיכי כך כי כל אחד יכול לשאוב כוחות מפוסט כזה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 23:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה חיוך יקרה וטובה, את מוכיחה שכשרוצים מאד ומתמידים מצליחים את בהחלט סיפור הצלחהגדול מאד, תמשיכי כך אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 23:52
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה חיוך יקרה וטובה, את מוכיחה שכשרוצים מאד ומתמידים מצליחים את בהחלט סיפור הצלחהגדול מאד, תמשיכי כך אוהבת וגאה בך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 22:17
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
לאהוב את עצמי פירושו לצאת להרצאה של מירי בחיוך. יודעת שעשיתי את המירב השבוע והתוצאות אלה בידי אלוהים.... יודעת כשאני חוזרת עלי רק לערבב עוד ל-4 הצבעים של הסלט המקסים שלי, עוד עגבניה, שומר ואולי קצת חתיכות קולרבי לשבת ליד הטלוויזיה ולכרסם לאט ובכיף את הסלט הזה. לאהוב את עצמי פירושו להיות בין אנשים ולא להתפתות רק לחתיכת עוגה קטנה כי חברה מביאה חברה ולכן אני לא מתחילה. יושבת הרחק מהכיבוד, לאהוב את עצמי זה לדאוג שתמיד יהיה האוכל מוכן שלא אגיע מורעבת לארוחה כל שהיא ולהנות מכל מה שהכנתי לפי אורח חיים בריא. בסופו של יום להרגיש שצלחתי אותו בהצלחה, לא חרגתי, ולכן אני מעריכה ומכבדת את עצמי אף יותר. רק היום. מחר מתחילים מחדש, אבל הכל ממקום של מגיע לי להרגיש טוב עם גופי, מגיע לי להיראות טוב, ולהיות מלאת אנרגיה. וכן, כבר נאמר לי בפירוש שעלי להחליף את התמונה שלי כאן כי בה אני נראית שמנה יותר ממי שאני היום. הנושא בטיפול. לאהוב את עצמי זה המקום הכי טוב שנותן לי מקום לאהוב אחרים, לחייך אליהם ולפרגן לכל אחד, זה מקום מכובד בעיני כי כשטוב לי עם עצמי אני מאד מאד נחמדה לכל מי שאני פוגשת ואתם יודעים פירגון ואהבה מוחזרים בדרך כלל ע"י מי שמקבל.... ואת כל זה אני שוב מחזקת לעצמי אחרי הרצאה מופלאה שלך מירי. והחוזק הזה הולך איתי לכל מקום. מישהי היום הגיעה לקבוצה של סמינר לוינסקי ואמרה לי כך באלה המילים: " את לא רק נראית מדהים, נראה לי שגם באופי השתנית " תמיד הייתי חייכנית וטובת לב זה דבר שהוא טבוע בי, אבל בהחלט הקלילות שאני חשה עם גופי גורמת לי להיות גם קלילה יותר ביחסי לאנשים ולארועים אולי לכך היא התכוונה. תודה על המחמאה שלך, את לא ראית אותי חודשים רבים והשינוי הוא משמעותי. שיהיה לכולנו ערב נפלא והתחלה חדשה ומאושרת מחר בבוקר. לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב. לשיר אותו בכוח לשיר אותו בכאב... כך כתבה נמעי שמר.על הכאב נוותר... שישאר רק השיר החדש שבלב של כל אחד ואחת מאיתנו. הרבה אהבה שולחת לכם חנה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|