06/06/2013 00:44
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה יפה ומתוקה להזכיר לך שכל פעם שהחלטת, הצלחת... ועכשיו כשאת בדירה החדשה, ואין יותר תירוצים כולנו איתך במאמץ נוסף ואפשרי של ירידה.... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 22:33
 מטפס הרים Posts: 1533
|
למה? הלוואי וידעתי למה. אני ממש לא יודע למה. אבל אני כן יודע שאין מצב שאני אכנע לשומן ואין מצב שלא אגשים את החלום להוריד מה שצריך להוריד. שנצליח כולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/06/2013 16:06
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה ואת מזכירה לי שהייתי קטנה הייתי מנדנדת לאבא שלי(שראיתי אותו לעיתים די רחוקות) למה ולמה ולמה והוא היה "מעצבן" ועונה לי ככה. יש שאלות שאין עליהן תשובות, הן כמו אקסיומות במתמטיקה. לא לשאול רק לעשות כפי שאמרו בני ישראל נעשה ונשמע. בהצלחה
בלונדה.... כתב:
תכלס לא עושה עם זה כלום. בוקר טוב לכולם.. אני שואלת הרבה פעמים את עצמי בלב וגם בקול את חברותיי לחוג למה ****** אנחנו לא לוקחות עצמינו בידיים כמו שצריך תקופה לפחות של שלושה חודשים ועושות מאמץ כביר לרדת את מה שצריך לרדת. למה אנחנו נלחמות כל הזמן עם האוכל? למה הראש פשוט לא משתנה והופך לדרך חיים,למה המאבקים הפנימיים האלה עם כל הדברים האסורים. הרי אני כל כך רוצה להיות רזה , כל כך רוצה ללבוש בשלוף את הבגד הראשון שיוצא מן המדף ולא לעבור קומה קומה ולמדוד מאה סוגי בגדים ועוד בסוף להרגיש כמו דוב המערות. למה אני לא מצליחה לשלוט על עצמי מול האוכל??? כל פעם אני מתחייבת מחדש ושוב נופלת . מה אין לי מילה????? שבעה קילו מפרידים ביני לבין האושר מה זה שבעה קילו???? חייבת לעשות עם עצמי פרויקט הרי אפשר!!!! עיניין של רצון בלבד ואני באמת רוצה!! אז עשיתי עם חברותיי לחוג אתמול הסכם שאנחנו עושות דיאטה והבטחתי למירי שאכנס לפה ואשתף ואשתתף כי זה עוזר מאוד. אז יוצאים שוב לדרך חדשה .. מאחלת לכם המון המון המון הצלחה...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 20:12
 1103 Posts: 5022
|
בלונדה יקרה מה שהיה היה מעכשיו חזרה למסגרת לעשיה ולשיתוף בפורום בהצלחה בתהליך ההרזיה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 15:24
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה הרי כל שאלותייך מובילות לתשובה שאצלינו בראש המעלה הרי אם היה כל כך קל לא היינו פה יקירה והיינו נעלמות מרוב רזון. אך אנחנו שייכות לקבוצת האנשים שאיכפת לנו ועושות משהו למען ..... כולנו פה ביחד בסוף ננצח אז קדימה למשימה המיוחלת אוהבת אותך ומחכה להצלחתך ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 10:31
 קרולין Posts: 6651
|
בלונה יפה שלי, מירי שלנו תמיד אומרתתת שדיאטה זה אפור.... זה לא שחור או לבן!!!! או בדיאטה או לא!!!!! והיא צודקתתתתתתתתתת כמו תמיד את יפה שלי, יודעתתתתת היטב את התורה, תצופי קצת... תנוחי קצת.... אבל תמציאי את עצמך מחדשששששששששש אוהבת ואיתך לאורך על התהליך..... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 10:00
 דרך המלך Posts: 5707
|
יוצאים שוב לדרך חדשה ובהצלחה רבהה רבההה עם רצון ועשייה והתחייבות ופורום ומסגרת וביחד חייב להצליח!! יום נפלא נשיקןת סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 09:02
 הסמויה Posts: 2467
|
הרצון הזה שלך כל כך מוכר לי אני, בקיץ שעבר הייתי כבר אפילו רזה מידי אז למה עשיתי את זה לעצמי ? למה עליתי הכל בחזרה? טוב שהתחייבנו אתמול לעשייה ולרזון בהצלחה לכולנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 08:57
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תכלס לא עושה עם זה כלום. בוקר טוב לכולם.. אני שואלת הרבה פעמים את עצמי בלב וגם בקול את חברותיי לחוג למה ****** אנחנו לא לוקחות עצמינו בידיים כמו שצריך תקופה לפחות של שלושה חודשים ועושות מאמץ כביר לרדת את מה שצריך לרדת. למה אנחנו נלחמות כל הזמן עם האוכל? למה הראש פשוט לא משתנה והופך לדרך חיים,למה המאבקים הפנימיים האלה עם כל הדברים האסורים. הרי אני כל כך רוצה להיות רזה , כל כך רוצה ללבוש בשלוף את הבגד הראשון שיוצא מן המדף ולא לעבור קומה קומה ולמדוד מאה סוגי בגדים ועוד בסוף להרגיש כמו דוב המערות. למה אני לא מצליחה לשלוט על עצמי מול האוכל??? כל פעם אני מתחייבת מחדש ושוב נופלת . מה אין לי מילה????? שבעה קילו מפרידים ביני לבין האושר מה זה שבעה קילו???? חייבת לעשות עם עצמי פרויקט הרי אפשר!!!! עיניין של רצון בלבד ואני באמת רוצה!! אז עשיתי עם חברותיי לחוג אתמול הסכם שאנחנו עושות דיאטה והבטחתי למירי שאכנס לפה ואשתף ואשתתף כי זה עוזר מאוד. אז יוצאים שוב לדרך חדשה .. מאחלת לכם המון המון המון הצלחה...נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|