05/06/2013 16:12
 dany Posts: 19819
|
שמתם לב עד כמה "קשה" לבחור מסלול של אהבה עצמית על מנת להצליח ולנצח.
כאילו מסלול של שנאה והלקאה הוא כל כך ברור ומובן. משהו בדנא שלנו ממש לא ברור........... לא שמעתי את התכנית של אלון גל, אך אני בהחלט מסכימה עם מה שנכתב כאן. אך זו דרך של לימוד יום יומי, לשנות את הדיסקט במוח.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 15:54
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
זה כל כך נכון אשירה היקרה, רק אהבה עצמית (דיברנו על כך), מחשבה שאנו חשובות לעצמנו וכשאנו עושים טוב לעצמנו אז גם הסביבה מתוגמלת. לכן, אני דוגלת בכך, והמלחמה באמת אין בה טעם רק גישה קצת אחרת שבאה ממקום של אהבה עושה את העבודה, כולל תירגול כל הדברים שחשובים לנו לשמירה על משקלנו ובדרך גם על מצב הרוח הטוב שלנו.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 15:40
 רבקה Posts: 8411
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 10:20
 קרולין Posts: 6651
|
אשירהההההה יקירתי ריגשת אותי מאדדדד כי אני באופן אישי מאדדדדד מאמינה שאהבה עושה פלאים אהבה וקבלה עצמית והן אהבת וקבלת הזולתתתתת כמה נכון כמה חשוב לתרגלללללל וכן רק אהבה ת נ צ ח הכללללל שיהיה לך ולכולנו יום מלאאאאאאאאאא אהבה עצמית אוהבתתתתתת המוןןןןןןן קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 10:07
 דרך המלך Posts: 5707
|
אמת לאהוב את עצמנו ולבחור בדרך הטובה ביותר לעצמנו ולהצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 08:04
 נינוש Posts: 1442
|
שמעתי וגם שמעתי !!!!! יום טוב .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/06/2013 07:15
 אשירה Posts: 4292
|
בוקר טוב פורום יקר, נוהגת אני להאזין לתכניתו של אלון גל ברדיו בשישי בבוקר ב - 103FM העולה גם לאינטרנט. בתכנית האחרונה עלתה אישה עם בעיית עודף משקל וסיפרה על המלחמה הנצחית ועל הייאוש מהמצב והכניעה. הוא הסביר לה כל כך יפה עד כמה חסר סיכוי הוא המסלול בו היא הולכת והציע לה להפסיק להילחם או להיכנע ולבחור באהבה. בכל רגע נתון לאהוב את עצמך ולהגיד לעצמך: אני מספיק אוהבת את עצמי כדי לבחור לעשות כך וכך או לא לעשות זה וזה. ניסיתי אתמול וזה עבד. כמובן שגם זה דורש תירגול והתמדה אבל הרעיון בכללותו מאוד מצא חן בעיני ורציתי לשתף אתכם. אני ממליצה לכל מי שמעוניין להאזין באינטרנט לשיחה הזאת כי הוא הסביר זאת כל כך יפה בדרכו המיוחדת. אנחנו, השמנמודים, בדרך כלל לא מצטיינים באהבה עצמית וזהו נראה לי תרגיל שיש לו סיכוי לשנות ולהפנים גישה חדשה. באהבה ובהצלחה רבה לכולנו,
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|